[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Buhara15

Üye
seninde yüreğine sağlık kardeşim sitende hayırlı olsun benimde uzun zaman önce kendi sitemde yayınlamak istediğim bir fw vardı ama çok sorunlar çıkarınca daha da vazgeçtim:) salı günü inşallah bekliyorum... buraya mı upload edeceksin fw yi? bu arada july playeri halletim sağol:)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
seninde yüreğine sağlık kardeşim sitende hayırlı olsun benimde uzun zaman önce kendi sitemde yayınlamak istediğim bir fw vardı ama çok sorunlar çıkarınca daha da vazgeçtim:) salı günü inşallah bekliyorum... buraya mı upload edeceksin fw yi? bu arada july playeri halletim sağol:)

teşekkürler kardeşim buraya resimleri koyarım ama linkleri oraya eklerim .henuz geç değil yine eklersin sitene,yardım ederim istersen kardeşim :)

----------Eklendi @ 16:03:05 ---------- Yazıldı @ 16:01:58 ----------

Teşekkürler. Halloldu. Onca FW denedim. Denediklerim arasında en beğendiğim bu oldu. Çekincesi olan arkadaşlar varsa düşünmeyin yükleyin. Hızı görselliği ile muhteşem. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.

rica ederim :)

Buhara15

Üye
siten ismi ne kardeşim :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
daha tam hazır değil ama söyleyim yine :)

• Beğen
Tepkiler: Buhara15

madlegend1

Üye
bu fw yi kurmak istiyorum ama bazı yorumlardan dolayı tedirginim...
ve bu hard formatı anlamadım yardım edersen sevinirim
birde bu yazan sorunları çözüp son güncellemeyi ana linke ekledinmi???

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
bu fw yi kurmak istiyorum ama bazı yorumlardan dolayı tedirginim...
ve bu hard formatı anlamadım yardım edersen sevinirim
birde bu yazan sorunları çözüp son güncellemeyi ana linke ekledinmi???

hangi yorumdan dolayı tedirginiz kardeşim bu fwde herhangibi hata yoktur zaten çoğu yorumdada öyle.sadece bazı arkadaşlar kurulum yönergelerini tam yapmadığı için sorun olmuştur onlarda çözülmüştür

Buhara15

Üye
sağol değerli insan:) baktım ama daha bişi yok sitede:) bu yeni fw de 5800 orjinal ses kodeklerini mi kullandın kardeş çünkü c6 nın ki çok cızırtı yapıyor bende denemiştim daha önce...

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
sağol değerli insan:) baktım ama daha bişi yok sitede:) bu yeni fw de 5800 orjinal ses kodeklerini mi kullandın kardeş çünkü c6 nın ki çok cızırtı yapıyor bende denemiştim daha önce...

evet orjinali kardeşim sitede şimdilik oyun program film felan var.cep telefonu için daha fırsatım olmadı ama pazartesi doldururum orayı :)

omer9035

Üye
öncelikle emeğinize sağlık bende bu fw yok ama sırf buraya üslubunuzdan dolayı teşekkür etmek için yorum yazıyorum ben ara sıra fw lerdeki yorumları ilk sayfadan sonuna kadar okurum ( alışkanlık ) sabırla ve sükunetle kimseyi kırmadan cevaplar vermişsiniz söylediğiniz gibi insanlar okumadan ilk sayfayı yüklüyor sonra bilmeden yazıyorlar yok şu nasıl bu nasıl bu düpedüz emeğe saygısızlıktır bence neyse yeni site açmışsınız sizin sitenizi de takip edicem Allah işinizi rast getirsin

madlegend1

Üye
bu jaf kurulumu ve hard format olayını resimli anlatım olarak link verirmisin???
şimdiden:bigstar:

madlegend1

Üye
son olarak hard formatı anlamadım onuda açıklarsan sevinirim :d:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
son olarak hard formatı anlamadım onuda açıklarsan sevinirim :d:

Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Kapama Tuşuna Nokia Birleşen Eller Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun Hard Format atacak... Öncesinde hafıza kartını biçimlendir ama yedek almayı unutma.... :oke:

• Beğen
Tepkiler: madlegend1

madlegend1

Üye
Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Kapama Tuşuna Nokia Birleşen Eller Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun Hard Format atacak... Öncesinde hafıza kartını biçimlendir ama yedek almayı unutma.... :oke:

DOSTUM hard formattan önce hafıza kartını biçimlendirmeme gerek varmı???bide normal format atın yazıyodu oda aynı şekildemi oluyo
YARDIMLARIN İÇİN SAOL hxüxsxaxm

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
----------Eklendi @ 15:53:18 ---------- Yazıldı @ 15:49:57 ----------

çok teşekkür ederim kardeşim bende seni güzel çalışmaların için tebrik ederim:bigstar:

----------Eklendi @ 15:54:51 ---------- Yazıldı @ 15:53:18 ----------

öncelikle emeğinize sağlık bende bu fw yok ama sırf buraya üslubunuzdan dolayı teşekkür etmek için yorum yazıyorum ben ara sıra fw lerdeki yorumları ilk sayfadan sonuna kadar okurum ( alışkanlık ) sabırla ve sükunetle kimseyi kırmadan cevaplar vermişsiniz söylediğiniz gibi insanlar okumadan ilk sayfayı yüklüyor sonra bilmeden yazıyorlar yok şu nasıl bu nasıl bu düpedüz emeğe saygısızlıktır bence neyse yeni site açmışsınız sizin sitenizi de takip edicem Allah işinizi rast getirsin

güzel sözleriniz için teşekkür ederim kardeşim keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa herşey daha güzel olur :bigstar: siteyide umarım beğenmişsinizdir daha çok yapılacak iş var ama olsun yavaş yavaş vakit buldukça abimle düzenliyoruz

----------Eklendi @ 15:56:51 ---------- Yazıldı @ 15:54:51 ----------

DOSTUM hard formattan önce hafıza kartını biçimlendirmeme gerek varmı???bide normal format atın yazıyodu oda aynı şekildemi oluyo

kurduktan sonra hafıza kartına format atıp hard format attıysanız tamamdır kardeşim sorunsuz kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm

madlegend1

Üye
Metalurjist19 dostum yardım edermisin
jafla ilgili bir sorun var
cannot create file C:\Program Files\Odeon\Jaf\winscard.dll hatası veriyor dostum
ve bu programı hangi dizine kurmam lazım???

madlegend1

Üye
ne demek kardeşim ederim tabi hayırdır ne oldu?

JAFCOMEMULATOR' a tıklıyorum usb alet hatsı veriyor usb takılı olsada olmasada hatası veriyor dostum
ve bu programı hangi dizine kurmam lazım???(acaba onun içinmi hata veriyo)
bide indirdiğim dosyadaki OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe tıklayınca cannot create file C:\Program Files\Odeon\Jaf\winscard.dll hatası veriyor dostum

Üst Alt