[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
JAFCOMEMULATOR' a tıklıyorum usb alet hatsı veriyor usb takılı olsada olmasada hatası veriyor dostum
ve bu programı hangi dizine kurmam lazım???(acaba onun içinmi hata veriyo)
bide indirdiğim dosyadaki OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe tıklayınca cannot create file C:\Program Files\Odeon\Jaf\winscard.dll hatası veriyor dostum

sağ tıklatıp uyumluluk modunda xp sp3 ü seç her iki dosya için. bide jafı virus olarak görüyor bazı programlar kurmadan önce virus programını kapat kardeşim

• Beğen
Tepkiler: madlegend1

leonidas19

leonidas19

Üye
metalurjist kardeşim acaba türkçe bildirimler widgeti program halinde mevcutmu yoksa ben nasıl yukleyebilirim zahmet olmassa öğrenebilirmiyim

madlegend1

Üye
ne demek kardeşim ederim tabi hayırdır ne oldu?
dostum MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK bu yazılar çıkıyo bunu nsl halletcem telefon modelini seçtikten sonra

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
APE Degisim dosyasi: YOK bu yazılar çıkıyo bunu nsl halletcem telefon modelini seçtikten sonra

Dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içine at yoksa kendin oluştur

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19

madlegend1

Üye
Dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içine at yoksa kendin oluştur
dostum ksr bakma anlamadım hangi dosyaları atcam dediğin dizini oluşturdum içine hangi dosyaları atcam onu anlamadım

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
  • Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
bu jaf setup driverlar fln var onları diosan ztn ordalar ztn fw içinden başka dosyalar çıkmadı

Jafın içindekileri demiyorum onlar sadece driver yazılımı kuracan o kadar mesela bu konudaki dosyaları indir oraya at yani yazılımı indir telefon yazılımını bu sayfanın başında...

• Beğen

madlegend1

Üye
Jafın içindekileri demiyorum onlar sadece driver yazılımı kuracan o kadar mesela bu konudaki dosyaları indir oraya at yani yazılımı indir telefon yazılımını bu sayfanın başında...
:oke:dostum saol bide o dediğin yazılımın linkini atarsan çok mutlu olcam :d:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Metalurjist19 ve madlegend1

madlegend1

Üye
bu konunun dosyaları telefonun 5800 olmalı ama ona göre...
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar: :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru :d::d::d:

----------Eklendi @ 19:17:00 ---------- Yazıldı @ 18:29:11 ----------

bu konunun dosyaları telefonun 5800 olmalı ama ona göre...

dostum yanlış anlamada bu link ölü idm ile çekiyorum hız 20kbı geçmiyo normalde 120 kb nin altına düşmemesi lzm başka bil ink varmı acaba
veye fileserver linki hazırlayabilirmisin işin yoksa şimdiden :tşk: dostum

dostum seni sıkıştırmak istemiyom ama telefon lazım banada hala link bulamadınmı????

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm
Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar: :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru :d::d::d:

----------Eklendi @ 19:17:00 ---------- Yazıldı @ 18:29:11 ----------

dostum yanlış anlamada bu link ölü idm ile çekiyorum hız 20kbı geçmiyo normalde 120 kb nin altına düşmemesi lzm başka bil ink varmı acaba
veye fileserver linki hazırlayabilirmisin işin yoksa şimdiden :tşk: dostum

dostum seni sıkıştırmak istemiyom ama telefon lazım banada hala link bulamadınmı????

kardeşim şimdi 3gden giriyorum yurtta malesef mümkün değil şimdi yarın arkadaşlara upload yaptırırım salıyada yeni fw yayınlayacam hazır oda :)

hxüxsxaxm kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için:bigstar:

----------Eklendi @ 21:28:30 ---------- Yazıldı @ 21:26:23 ----------

metalurjist kardeşim acaba türkçe bildirimler widgeti program halinde mevcutmu yoksa ben nasıl yukleyebilirim zahmet olmassa öğrenebilirmiyim

fwnin içinde yüklü kardeşim ama ayrıca istiyorsan öodlama bölümünde vardı 3g den girdiğim için benim net yavaş upload zor oluyor :(

madlegend1

Üye
salı günü yayınlayacağın yeni fwnin bundan ne farkı ne olacak metalurjist dostum

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim sana mesaj atmıştım mesaj kutun dolu diye gitmemişti sen use.ini ile kurmaya kalkmışsın yani kurulumu yanlış yapmışsın

kurulumu şöyle yap
bb5 ekranından sonra
mcuya basıp c.0r dosyasını seç
ppm ye basıp rof2 yi seç
ape varianta basıp udfx dosyasını seç ctryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar

• Beğen

madlegend1

Üye
kardeşim sana mesaj atmıştım mesaj kutun dolu diye gitmemişti sen use.ini ile kurmaya kalkmışsın yani kurulumu yanlış yapmışsın

kurulumu şöyle yap
bb5 ekranından sonra
mcuya basıp c.0r dosyasını seç
ppm ye basıp rof2 yi seç
ape varianta basıp udfx dosyasını seç ctryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar

bu cnt yanmadı onu nsl yapcam metalurjist dostum yalnız 5 dk içinde cwp vermen lzm pcyi kapatmak zorundayım
bide bu "ctrryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar"'ı anlamadım

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
salı günü yayınlayacağın yeni fwnin bundan ne farkı ne olacak metalurjist dostum

resimleri ekleyebilirsem kendiniz görün :) anna ikonları,n8 ikonları,kotukoylunun ikonları ind190nın ikonları herşey var ram 60 mb üzerinde. hiçbir dahili bileşen hatası yok,mail exchange yüklenebiliyor,sesle arama ses komutları sorunsuz çalışıyor (bunlar çoğu cfwde çalışmıyor) v20.2.042 portunu kullandım çok hızlı yavaşlama olmuyor vs kardeşim :)

----------Eklendi @ 00:30:43 ---------- Yazıldı @ 00:28:11 ----------

bu cnt yanmadı onu nsl yapcam metalurjist dostum yalnız 5 dk içinde cwp vermen lzm pcyi kapatmak zorundayım
bide bu "ctrryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar"'ı anlamadım

cnt yanmıyor zaten kardeşim. işaretli olsun dediklerimin adı yazar onları seç sadece ve crtyi kaldır ötekilere dokunma kardeşim

• Beğen
worry

worry

Üye
Metalurjist19 abicim şu tam ekrandaki silme tuşuna basılı tutunca silmiyorya onuda bi halletsene

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
dik ekranda diyorsan oda tamam unuttum onu söylemeyi:) ama qwerty klavyede normal sileceksin henuz ona bişey yapamadım

4ewa2getha

4ewa2getha

Üye
Gözünü seveyim tam ekran mesaj yazarken qwerty klavyeyi 4 satır yapma parmaklarım sığmıyor

madlegend1

Üye
Metalurjist19 ve hxüxsxaxm kardeşlerime çok :tşk: yardımları için :alkis
hatasız ve gerçekten güzel bir fw emeği geçenlerin ellerine sağlık

Üst Alt