Gözünü seveyim tam ekran mesaj yazarken qwerty klavyeyi 4 satır yapma parmaklarım sığmıyor
ama sorun değil 3 satır dosyasını rompatcherı aktif edip resource klasörüne atınca normale döner 
Metalurjist19 ve hxüxsxaxm kardeşlerime çokyardımları için
hatasız ve gerçekten güzel bir fw emeği geçenlerin ellerine sağlık

ovi suitede yedek varmı yada sim hafızanda? kardeşim
----------Eklendi @ 16:53:52 ---------- Yazıldı @ 16:52:35 ----------
kardeşim yaptım bileama sorun değil 3 satır dosyasını rompatcherı aktif edip resource klasörüne atınca normale döner
----------Eklendi @ 16:57:23 ---------- Yazıldı @ 16:53:52 ----------
güle güle kullan kardeşim![]()

eyw. kardeşim saol bide bu youtube widgetı canımı sıktı mesela ö leri okuyamadığı için  olarak okuduğu için searchlerde hata veriyogirmezçünkü ovi suite 1.7 veya romdaki data secure widgetpreinstall bölümünde ovistore dosyasını file browsredan gömülü aç de açılır kardeşim
çok beğeniorum senin fwni başarılarının dewamını dilerim yeni sitende hayırlı olsun onuda sık sık ziyaret edicem 
nokia 5800 xm için .avi .xvid gibi video türlerini destekleyen sağlam bir video oynatıcı varmı """"""imzasız"""""""""""![]()
sorun deil kardeşim yani türkçe karakter sorunu var
----------Eklendi @ 19:52:30 ---------- Yazıldı @ 19:46:45 ----------
kardeşim bide oviden opera mobile indirdim oda çalışmıyor filebrowserdan baktım bulamadım senin verdiği linkteki opera mini harici kuramazmıyım???
saol kardeşim core player a baktımda 5800 xm için uyumlusunu bulamadım bide smart movie imzalı benim telefon hacksiz imzalı programları yükleyemiyorumcore player yada smart movie işini görür kardeşim
----------Eklendi @ 20:52:51 ---------- Yazıldı @ 20:51:24 ----------
tel seçip mi indirdin. benim cfwdeki operalar sonsürüm kardeşim hangisini istersen kur
Metalurjist19 konuyu gördüğümden beri takip ediyorum yeni fwni sabırsızlıkla bekliorum yarın olsada indrip telefona yüklesemçok beğeniorum senin fwni başarılarının dewamını dilerim yeni sitende hayırlı olsun onuda sık sık ziyaret edicem
![]()
yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah yarın fw
benim siteyede cep konuları ekleyecem tema oyun program bugun bakamadım yarın doldururum orayıda inşallah. bide samsung widgetlı yeni versiyon yapacam 

hayırlı olsun kardeşimteşekkürler kardeşim herzaman beklerimyüzümüzü kara çıkarmaz inşallah yarın fw
benim siteyede cep konuları ekleyecem tema oyun program bugun bakamadım yarın doldururum orayıda inşallah. bide samsung widgetlı yeni versiyon yapacam
![]()
hayırlı olsun kardeşim
hallettinmi sorunlarısen ve hxüxsxaxm kardeşim sayesinde hallettim bi tek video player kaldı bide telefon hafif kasıyor uygulamalar menüsüne girince o kdrsağolasın kardeşimhallettinmi sorunları
----------Eklendi @ 21:00:27 ---------- Yazıldı @ 21:00:10 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız