[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

madlegend1

Üye
metalurjist dostum benim rehber silinmişde onu nasıl halledebiliriz???

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ovi suitede yedek varmı yada sim hafızanda? kardeşim

----------Eklendi @ 16:53:52 ---------- Yazıldı @ 16:52:35 ----------

Gözünü seveyim tam ekran mesaj yazarken qwerty klavyeyi 4 satır yapma parmaklarım sığmıyor

kardeşim yaptım bile :( ama sorun değil 3 satır dosyasını rompatcherı aktif edip resource klasörüne atınca normale döner :)

----------Eklendi @ 16:57:23 ---------- Yazıldı @ 16:53:52 ----------

Metalurjist19 ve hxüxsxaxm kardeşlerime çok :tşk: yardımları için :alkis
hatasız ve gerçekten güzel bir fw emeği geçenlerin ellerine sağlık

güle güle kullan kardeşim :)

madlegend1

Üye
ovi suitede yedek varmı yada sim hafızanda? kardeşim

----------Eklendi @ 16:53:52 ---------- Yazıldı @ 16:52:35 ----------

kardeşim yaptım bile :( ama sorun değil 3 satır dosyasını rompatcherı aktif edip resource klasörüne atınca normale döner :)

----------Eklendi @ 16:57:23 ---------- Yazıldı @ 16:53:52 ----------

güle güle kullan kardeşim :)

eyw. kardeşim
dediğim gibi yedeklemeyi unutmuşum :vur

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
o zaman yapcak bişey yok :) belki sim hafızanda vardır ona bak bi kardeşim

madlegend1

Üye
metalurjist kardeşim oviye girmiyo fw

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
girmez:) çünkü ovi suite 1.7 veya romdaki data secure widgetpreinstall bölümünde ovistore dosyasını file browsredan gömülü aç de açılır kardeşim

• Beğen
Tepkiler: madlegend1

madlegend1

Üye
girmez:) çünkü ovi suite 1.7 veya romdaki data secure widgetpreinstall bölümünde ovistore dosyasını file browsredan gömülü aç de açılır kardeşim
eyw. kardeşim saol bide bu youtube widgetı canımı sıktı mesela ö leri okuyamadığı için  olarak okuduğu için searchlerde hata veriyo
onu nsl yapabilirim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
widget derken kardeş youtube programınımı kastediyorsun bi sorun yok bende olmazsa yeni versiyonu yükle 2.44 galiba

madlegend1

Üye
sorun deil kardeşim yani türkçe karakter sorunu var

----------Eklendi @ 19:52:30 ---------- Yazıldı @ 19:46:45 ----------

kardeşim bide oviden opera mobile indirdim oda çalışmıyor filebrowserdan baktım bulamadım senin verdiği linkteki opera mini harici kuramazmıyım???

pitbull16

pitbull16

Üye
Metalurjist19 konuyu gördüğümden beri takip ediyorum yeni fwni sabırsızlıkla bekliorum yarın olsada indrip telefona yüklesem (h) çok beğeniorum senin fwni başarılarının dewamını dilerim yeni sitende hayırlı olsun onuda sık sık ziyaret edicem :d:

madlegend1

Üye
nokia 5800 xm için .avi .xvid gibi video türlerini destekleyen sağlam bir video oynatıcı varmı """"""imzasız""""""""""":d:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xm için .avi .xvid gibi video türlerini destekleyen sağlam bir video oynatıcı varmı """"""imzasız""""""""""":d:

core player yada smart movie işini görür kardeşim

----------Eklendi @ 20:52:51 ---------- Yazıldı @ 20:51:24 ----------

sorun deil kardeşim yani türkçe karakter sorunu var

----------Eklendi @ 19:52:30 ---------- Yazıldı @ 19:46:45 ----------

kardeşim bide oviden opera mobile indirdim oda çalışmıyor filebrowserdan baktım bulamadım senin verdiği linkteki opera mini harici kuramazmıyım???

tel seçip mi indirdin. benim cfwdeki operalar sonsürüm kardeşim hangisini istersen kur

madlegend1

Üye
core player yada smart movie işini görür kardeşim

----------Eklendi @ 20:52:51 ---------- Yazıldı @ 20:51:24 ----------

tel seçip mi indirdin. benim cfwdeki operalar sonsürüm kardeşim hangisini istersen kur
saol kardeşim core player a baktımda 5800 xm için uyumlusunu bulamadım bide smart movie imzalı benim telefon hacksiz imzalı programları yükleyemiyorum
eğer core player 5800 xm uyumlu link varsa ve paylaşırsan çok sevinirim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Metalurjist19 konuyu gördüğümden beri takip ediyorum yeni fwni sabırsızlıkla bekliorum yarın olsada indrip telefona yüklesem (h) çok beğeniorum senin fwni başarılarının dewamını dilerim yeni sitende hayırlı olsun onuda sık sık ziyaret edicem :d:

teşekkürler kardeşim herzaman beklerim :) yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah yarın fw :) benim siteyede cep konuları ekleyecem tema oyun program bugun bakamadım yarın doldururum orayıda inşallah. bide samsung widgetlı yeni versiyon yapacam :)

----------Eklendi @ 20:57:18 ---------- Yazıldı @ 20:56:34 ----------

:)

• Beğen
Tepkiler: pitbull16 ve madlegend1

madlegend1

Üye
teşekkürler kardeşim herzaman beklerim :) yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah yarın fw :) benim siteyede cep konuları ekleyecem tema oyun program bugun bakamadım yarın doldururum orayıda inşallah. bide samsung widgetlı yeni versiyon yapacam :)
hayırlı olsun kardeşim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeşim

sağolasın kardeşim :) hallettinmi sorunları

----------Eklendi @ 21:00:27 ---------- Yazıldı @ 21:00:10 ----------

madlegend1

Üye
sağolasın kardeşim :) hallettinmi sorunları

----------Eklendi @ 21:00:27 ---------- Yazıldı @ 21:00:10 ----------

sen ve hxüxsxaxm kardeşim sayesinde hallettim bi tek video player kaldı bide telefon hafif kasıyor uygulamalar menüsüne girince o kdr
yeni fw ni dört gözle bekliyorum

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
içinde çok öğe varsa normal dağıt biraz onları kardeşim

madlegend1

Üye
ok saol kardeşim

visivo

visivo

Üye