seninde yüreğine sağlık kardeşim sitende hayırlı olsun benimde uzun zaman önce kendi sitemde yayınlamak istediğim bir fw vardı ama çok sorunlar çıkarınca daha da vazgeçtimsalı günü inşallah bekliyorum... buraya mı upload edeceksin fw yi? bu arada july playeri halletim sağol
![]()

Teşekkürler. Halloldu. Onca FW denedim. Denediklerim arasında en beğendiğim bu oldu. Çekincesi olan arkadaşlar varsa düşünmeyin yükleyin. Hızı görselliği ile muhteşem. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.

bu fw yi kurmak istiyorum ama bazı yorumlardan dolayı tedirginim...
ve bu hard formatı anlamadım yardım edersen sevinirim
birde bu yazan sorunları çözüp son güncellemeyi ana linke ekledinmi???
sağol değerli insanbaktım ama daha bişi yok sitede
bu yeni fw de 5800 orjinal ses kodeklerini mi kullandın kardeş çünkü c6 nın ki çok cızırtı yapıyor bende denemiştim daha önce...

bu jaf kurulumu ve hard format olayını resimli anlatım olarak link verirmisin???
şimdiden![]()
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...pkey_emulator_v-5-resimli-anlatim-465784.html Burdan bakabilirsin dostum...

SAOL DOSTUM ELLERİNE SAĞLIK![]()
son olarak hard formatı anlamadım onuda açıklarsan sevinirim![]()

Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Kapama Tuşuna Nokia Birleşen Eller Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun Hard Format atacak... Öncesinde hafıza kartını biçimlendir ama yedek almayı unutma....![]()
Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Kapama Tuşuna Nokia Birleşen Eller Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun Hard Format atacak... Öncesinde hafıza kartını biçimlendir ama yedek almayı unutma....![]()

öncelikle emeğinize sağlık bende bu fw yok ama sırf buraya üslubunuzdan dolayı teşekkür etmek için yorum yazıyorum ben ara sıra fw lerdeki yorumları ilk sayfadan sonuna kadar okurum ( alışkanlık ) sabırla ve sükunetle kimseyi kırmadan cevaplar vermişsiniz söylediğiniz gibi insanlar okumadan ilk sayfayı yüklüyor sonra bilmeden yazıyorlar yok şu nasıl bu nasıl bu düpedüz emeğe saygısızlıktır bence neyse yeni site açmışsınız sizin sitenizi de takip edicem Allah işinizi rast getirsin
siteyide umarım beğenmişsinizdir daha çok yapılacak iş var ama olsun yavaş yavaş vakit buldukça abimle düzenliyoruzDOSTUM hard formattan önce hafıza kartını biçimlendirmeme gerek varmı???bide normal format atın yazıyodu oda aynı şekildemi oluyo
YARDIMLARIN İÇİN SAOL hxüxsxaxm
Metalurjist19 dostum yardım edermisinDOSTUM hard formattan önce hafıza kartını biçimlendirmeme gerek varmı???bide normal format atın yazıyodu oda aynı şekildemi oluyo
YARDIMLARIN İÇİN SAOL hxüxsxaxm
Metalurjist19 dostum yardım edermisin
jafla ilgili bir sorun var
ne demek kardeşim ederim tabi hayırdır ne oldu?