[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

degirmenci01

Üye
bu gün kullandığım bütün programları yükledim hepside mükemmel çalıştı şu ana kadar gördüğüm en iyi cf emeğine sağlık. yalnız birşey sormakistiyorum bu ana ekranın dönmesi iptal edilemezmi benim için pek pratik olmuyor da

4w3e

Üye
ana menüdeki favori kartvizitleri seçmeme rağmen gözükmedi ana menüde ama tıkladığımda yıldızlı olarak gözüküyor bu bir bug mu acaba

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
bu gün kullandığım bütün programları yükledim hepside mükemmel çalıştı şu ana kadar gördüğüm en iyi cf emeğine sağlık. yalnız birşey sormakistiyorum bu ana ekranın dönmesi iptal edilemezmi benim için pek pratik olmuyor da

teşekkür ederim :) ve sorunuza gelince sadece ana ekranın değilde ayarlardan tamamını kapatabilirsiniz dönmelerin

--------------- Ekleme ---------------

ana menüdeki favori kartvizitleri seçmeme rağmen gözükmedi ana menüde ama tıkladığımda yıldızlı olarak gözüküyor bu bir bug mu acaba

sorununuzu biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz tam anlamadım:hmmm

zaman5632

zaman5632

Üye
ovi açılmıyor yaa

sneklik

Üye
Mesaj saatleri bozuk ilgilenirsen sevinirm. Örn, 15:04 ise 17:04 gösteriyo cok karışıyor

4w3e

Üye
ana menüde 4 tane favori kartvizitler varya onların üzerine isim eklemiyor ama tıklayınca seçtiğim favorileri yıldızlı olarak gösteriyor

Telefona hard format attım tekrar yükledim düzelmedi

Antikcep

Üye
Nokia PhotoBrowser yükleyince "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltiriz? Teşekkürler.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ana menüde 4 tane favori kartvizitler varya onların üzerine isim eklemiyor ama tıklayınca seçtiğim favorileri yıldızlı olarak gösteriyor

Telefona hard format attım tekrar yükledim düzelmedi

ben şimdi tekrar denedim ekledi bende:hmmm sizde niye olmadı acaba.numaralar telefon hafızasında değilmi

Mesaj saatleri bozuk ilgilenirsen sevinirm. Örn, 15:04 ise 17:04 gösteriyo cok karışıyor

bu konuda bi çözüm yok henüz bütün cfwlerde görülebilmektedir bazı kişiler orjinal fwyi yükleyip üstüne c6 fwsini yükleyince düzeldiğini söylüyor kardeşim ben gelen mesajı okuyup sildiğim için bende olmadı henüz:naughty:

Nokia PhotoBrowser yükleyince "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltiriz? Teşekkürler.

3 boyutlu browserımı diyorsun dostum onu pek kullanışlı bulmadığım için fwye gömmedim.fwye gömerek çözülür.dahili bileşen hataları

hacettepeliyim

Üye
kardeşim indirdim kendi zevkime göre biraz düzenleyip modladım. (ekran dönüş hızını arttırdım-batarya ikonu- rm-356 ID (yedeklemeyi geri alabilmek için) vb.) 3-5 gündür kullanıyorum. sorunsuz. ve tema efektleri açık olduğu halde gayet hızlı. ki ben önceki hiç bir cfw de böyle tema efektleri açık c6 cfw kullanamazdım:d: bunun tema efektleri gayet güzel ve hafif. telefonu yormuyor. yüklemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. eline sağlık.. :oke:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim indirdim kendi zevkime göre biraz düzenleyip modladım. (ekran dönüş hızını arttırdım-batarya ikonu- rm-356 ID (yedeklemeyi geri alabilmek için) vb.) 3-5 gündür kullanıyorum. sorunsuz. ve tema efektleri açık olduğu halde gayet hızlı. ki ben önceki hiç bir cfw de böyle tema efektleri açık c6 cfw kullanamazdım:d: bunun tema efektleri gayet güzel ve hafif. telefonu yormuyor. yüklemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. eline sağlık.. :oke:

güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

4w3e

Üye
gün içinde 3-4 arkadaşımı aradım hepsiyle yarım saate yakın konuştum

1. arkadaşda 6. dakkada konuşma kapandı
2. arkadaşda 8. dakkada konuşma kapandı
3. arkadaşta 20. dakkada konuşma kapandı

farklı farklı arkadaşları aradım hepsinde kapandı uzun süre konuşunca soruyorum senmi kapattın diyorum arkadaşa ben kapatmadım diyor

daha önce bu hata yoktu bu fw yi yükeldikten sonra oldu

acaba bir bug mu

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ben saatlerce konuşuyorum öyle bi sorun yok diğer arkadaşlardanda gelmedi böyle bir şikayet:hmmm avea mı kullanıyorsun yada daha önce böyle bi sorun oldumu sende kardeş

4w3e

Üye
ben saatlerce konuşuyorum öyle bi sorun yok diğer arkadaşlardanda gelmedi böyle bir şikayet:hmmm avea mı kullanıyorsun yada daha önce böyle bi sorun oldumu sende kardeş
evet Avea kullanıyorum.Daha önce hiç olmadı 4x4 fw yi yükledikten sonra oldu

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
4x4 ile 4x3 ün farkı yokki sadece menü modu farklı dostum:hmmm ses kayıt yada ona benzer program yükledinmi yada başka bi hat dene istersen

Ali Emre Çirik

Üye
kurulum hakkında bilgi verirmisin

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
kurulum hakkında bilgi verirmisin

Şu konuyu http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html okuduktan sonra aşağıdaki yolu izleyin

1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2- BB5 sekmesineTıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- MCU Tıklayın. bekleyin.Program size dosya konumu soracaktır.C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seçin

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi Flasha tıklayın

unalresul

unalresul

Üye
dün 3x4 tam ekran olanını kurdum. Mesaj attığımda iletim raporu geldiğinde normal mesaj gelmiş gibi titriyordu. Ama bir süre sonra titremedi. Bugün 3x4 ün tam olanını sevmediğim için bugün normal ekranlı olanını kurdum ama aynı hatayı yine aldım. Ve bu hata çok sinir bozucu yardım ederseniz sevinirim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım ilk başta titriyordu sonra titremedimi dostum ? eğer öyleyse fw ile alakalı değilde ayarla olmalı yok titremiyorsa hiç kurulumdan sonra hard format atınız ama o kısma herhangi müdale etmedim orjinalinde nasılsa portun aynı olması lazım :hmmm

Üst Alt