merhabalar arkadaşlar.
bazıları çok veya gereksiz yazıyorsun diyebilir ancak bazı problemlere uzun araştırmalarım sonunda çözüm buldum bunları sizlerle paylaşmak için buraya yazmak istedim

çözümler şunlar;
1-)samsung star wi-fi telefonunuz ile % 100 garanti ,sorunsuz ve Wi-fi aracılığı ile bedava MSN'e girebileceksiniz
2-)samsung wi-fi telefonunuz ile artık yasaklı olan youtube girip bu siteden video izleyebileceksiniz,ayrıca yasaklı olan tüm sitelere eahat ve sonusuz bir biçimde ulaşım sağlayabileceksiniz
nasılmı?işte cevaplar;
1-) msn için çok program denedim.% 90 ı bağlanmadı geri kalan % 10 luk kesim ise açılmadı bile

sonunca
E-buddy denen meleti buldum ve % 100 sonusuz çalışmanın keyfini çıkarttım.kontrol ettim % 100 çalışıyor..mesaj atıyor mesaj alıyor en azından

neyse;
*programı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden indirebilirsiniz.
*karşınıza çıkan telefon seçeneklerinden size uygun olanı seçiniz.
*programı indiriniz,daha sonra cep telefonunuza atıp kurunuz.
*program açıldığında sizden muhtelen hesabınız varmı diye sorucaktır.yeni hesap açın % 100 bedava ve güvenlidir korkmayın 
*hesabınızı açtıktan sonra msn bilgilerinizi girin yada yahoo farketmez
program hepsiniz destekliyor..sonra güle güle kullanın
2-)ve gelelim en can alıcı soruna;Youtube vs sorunu..bu sorunu ise telefonun kendi içindeki browser(tarayıcı) değilde dışardan bir tarayıcı yükleyerek çözdüm

tarayıcının adı
BOLT ve harika bişi,en azından ben çok beğendim çok başarılı.peki bu nasıl giriyor ? derseniz şöyle;
*öncelikle programı
buralardandan çekiniz (RAR ŞİFRE:bolt)
*daha sonra programı kurunuz telefonunuza
*daha sonra Wİfi ayarlamalarını telefonunuzdan yapınız.(bu çok önemli,aşağıda A ve B diye ayrı maddelerde yazdım iyice okuyunuz..)
A)Wi-fi DNS ayarlamaları: DNS ayarlarınıza "Statik DNS" diyip 208..... ile başlayan malum noları giriniz.(bu numaraları netten kolaylıkla bulabilirsiniz.ben buraya yazmıycam başıma iş açılmasın diye ne olur ne olmaz
)
B)Statik IP ayarları:Bu ayarlarda yinee DNS ayarlarının hemen üstündedir..burada yapmanız gereken telefonun IP sini öğrenmek olmalı ilk önce..Telefonunuzun IP sini öğrendikten sonra "yerel telefon IPsi" ne telefonun aldığı IP numarasını; " alt ağ maskesi" ne Modemin alt ağ maske numarısının aynısını; "ağ geçit adresi"ne de modeminizin alt ağ geçit numarasını yazınız ve bu ayarları kaydettiğinizden emin olunuz.
artık wi-fi ayarlarınız da hazır demektir..bolt'u açınız o sizi zaten yönlendirerek gerisini halleder,sizde gerekli ayarlamalarınızı isterseniz bolt'un içerisinden istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

güle güle kullanın arkadaşlar
NOT:bu başlıkta yazısı olupta emeği geçen her arkadaşa teşekkürler..