Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

asilist

Üye
5233w den farkı ne ?

bfmm

Üye
menüde tarayıcı kısmından ayarlara girip tarayıcı profillerine tıkladğınız zaman kayıtlı tarayıcı profillerini göreceksiniz kendi modeminizin adının yanında ki ok işaretlerinden seçeneklerine gireceksiniz aşağı indiğiniz zaman ağ kodu diye bir kısım olacak oraya modeminizin koduni yazıp kaydet deyip çıkın birde tarayıcı profillerinde kendi modeminizin işaretli olması gerekir

bu soruna bende bir çözüm bulamadım sadece telefonu kapatıp geri açınca düzeliyor

tarayıcı ayarlarından gır ozellıkler bolumune butun cerezlerı sıl on bellegı temızle sonra dene baglanacaktır. bende aldım star wifi hıc problem yasamıyorum. telefonla ınternetten ındırmedıgım ıcerık kalmadı cok yuksek performanslı bır sekılde kullanıyorum. he arkadaslar bu arada telefona haddınden fazla ıcerık ve uygulama yuklersenız bu hızlı telefonu yavaslatmıs olursunuz.

izmir.

Üye
yerel telefon ıp si nedir?nasıl bulabilirim?

ege970

ege970

Üye
S5233W(ifi) alın neden S5230W alıyorsunuzki salakmısınız :D

acuator

Üye
abi kanka msn kurdum bende ama yok çalışmıyor bilmediğim bir ayarımı var acaba sende çalışan varsa bana link sunsan nasıl olur destek için şimdiden tşk

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
bu modelin 5233W den ne farkı var ?

bilgets58

Üye
benm de boyle bı sorunum vardı.yazılım yuklenmesı gerekıyomus.samsung teknık servıste ucretsız olarak 1 gunde yapıyolar.smdı evden grebılıyorum ama dsrda sıfresız yerlerden gıremıyorum duzelır zamanla inş:D

-DiLaan

Üye
ArkadaşLar bende Star wifi aLıcam. birşey sorucaktım sizLere. Telefondan facebook'a fiLan girebiLmek için kabLosuz internet oLması gerekiyormuş. fakat benim internet kabLoLu. ama oturdugum binada üst katımda oturan kişinin kabLosuz interneti war. iLLa kendi ewımde kabLosuz internet oLması gerekıyormu ? yoksa aynı binada bi tane kablosuz internet olması yetiyormu?

gokhaan17

gokhaan17

Üye
ArkadaşLar bende Star wifi aLıcam. birşey sorucaktım sizLere. Telefondan facebook'a fiLan girebiLmek için kabLosuz internet oLması gerekiyormuş. fakat benim internet kabLoLu. ama oturdugum binada üst katımda oturan kişinin kabLosuz interneti war. iLLa kendi ewımde kabLosuz internet oLması gerekıyormu ? yoksa aynı binada bi tane kablosuz internet olması yetiyormu?
kardeşim dediğin şekilde olabilir yani üst katındaki kablosuz ağı telefon görür fakat o kablosuz ağda şifre varsa sahibinden şifreyi almadan giremezsin tabi şifresi yoksa veya şifreyi biliyorsan rahatlıkla girebilirsin ben aldım çokta memnunum wifi özelliğinden çok güzel buluyor muhteşem uzaklıklarda!!!

trigon741

Üye
Benim samsung star telim var... bilgisayardan müzik atmak için bağlantı kablusunu ntaktım tel kapandı bi daha acılmadı ne yapmam gerek acilen söylermisiniz??

Ghost09_28

Üye
benim sorunum msn ile ilgili . bu e budy denen meneti yükledim . sorunsuz calısıyor demişsin ama sorunsuz calısmıyor arkadasım bi türlü giremedim bu tırt programdan msn e . invalid session die bi hata verior . ya da sayfa zamanasımına ugrayıp cıkıor .

Ghost09_28

Üye
yok bi cvp verecek olan ? hiçkimse mi bişey bilmiyor

ismail kaan

Üye
bence samsung un en şık tasarıma sahip kullanımı karmasık olmayan nazik telefonu en iyisi ve en mükemmeli diyorum .. samsung modelinden hep kacıyordum bana uyan tarzı yoktu derken star wi-fi karsıma cıktı tereddüt ettim en basında kullanan kisilerden sordum sorusturdum .. telefon kullanımı kolay ve mükemmel .. suan elimde star wi-fi var .. kendim kullanıyorum ve herkeze de tavsiye ediyorum arkadaslar ...

tripleh.mvp

Üye
nsıl oyun yükledin bn yüklüyemiyorum