Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

555555111111

Üye
arkadaşlar ben samsung STAR Wi-Fi S5230W aldım ancak kendi kablosuz ağıma nasıl bağlanacağım
bu konu acıl arkadaşlar lütfen:hmmm
arkadaş bu telefonu güzel anlatmışsın teşekkürler:oke:

akm54

Üye
memed kardeşimin anlattığı olay mantıklı geldi (youtube den video izlemeolayı) fakat teledonun ip adresini bi türlü öğrenemedim modeme bağlanıyorum oradaki ip adresini yazıyorum olmuyor bi yerdımcı ol memed kardeş ;)

berfu2222

Üye
mrb.ben bu sölediklerinizi yapıorum ama olmuo yane uygulama ayarlarında bağlanmaya çalıştığım ağa dair bir bilgi yok kendi ewimde kullandığım kablosuz ağımın şifresini gircem olmuo :(:(

AnonymouSamsung

Üye
Ben Bu Tel. almayı düşünüyorum ama bunu mu alsam 3G yi mi alsam Kara veremedim 3G alıp Data Paketi mi yapsam iyi olur sizce hangisidaha iyi?

Ya iki Ayrı Telefon mu war WiFi lı 5230w bide 5233w birinde ortadaki tuşda geri işareti yok birinde var ??

mimar_ist

Üye
slm arkadaşlar ben samsungumu yeni aldım nete baglanamıyorum burda yazılanları yaptım ama AP yanıt vermiyo diyo yardımlarınızı bekliyorum

ozge0293

Üye
arkadaşlar mesela bu tele facebooka girip facebooktaki farmville gibi oyunları oynayabliyo musunuz? oynayablir miiyz? bu mümkün mü?

mblaster

Üye
Ankara Optimumda Türkcell Bayinde 410 YTL Bu gün Aldım

ay_kurt

Üye
bolt u yükledim youtube ye falan giriyorum ama videoyu oynatmıyo 'connecting-loading-press play to start video' diyor sürekli. ne yapmam gerekir..

5000606

Üye
ArKaDalar TLnf Yeni aLdım wifi ye Baqlanamıyorum wifi buluyorr uzerıne tıklıyorum baglanamıyor dıyor ? ayaRları Warmı Nasıl Yapıors

aytacaytac

Üye
Arkadaşlar benim telefonda program yüklerken izin istiyo wifi ile değil edge ile bağlanıyo ve kontör gidiyo bunu nasıl engelleyebilirim?
bu bendede oluyor farkında olmadan biraz kullandım inş yüksek bir fatura gelmez telefonun kendi tarayıcısından bağlandığımda wifi kullanıyor bolt tan bağladığımda edge kullanıyor nasıl aşabilirim bu sorunu ?

carfeng

carfeng

Üye
Bende var bu telefon çok gezel sensör özelliğide var bende birkaç tane oyun var sensörlü harika bir telefon ama keşke flashı olsaydı

emrekozakemre

Üye
ebuddy de oluyo msn için ben sabaha kadar kablosuzdan msndeyim :D

SAINT1

SAINT1

Üye
turkcell messenger'a ne hacet yahoo,msn,aol,ıcq.google talk hepsi bir arada.

aytacaytac

Üye
bu bendede oluyor farkında olmadan biraz kullandım inş yüksek bir fatura gelmez telefonun kendi tarayıcısından bağlandığımda wifi kullanıyor bolt tan bağladığımda edge kullanıyor nasıl aşabilirim bu sorunu ?

bu olayı çözdüm arkadaşlar

sizede anlatayım
ayarlardan şebeke ayarlarına giriyoruz bağlatılara giriyoruz ordaki turkcell ile ilgili tüm ayarları siliyoruz sadece wifiyi bırakıyoruz ve edge üzerinden interneti kullanamıyor telefon

rose34

rose34

Üye
bağlanıyla ilgili problem yaşıyorum yardım please!..

SAINT1

SAINT1

Üye
bu olayı çözdüm arkadaşlar

sizede anlatayım
ayarlardan şebeke ayarlarına giriyoruz bağlatılara giriyoruz ordaki turkcell ile ilgili tüm ayarları siliyoruz sadece wifiyi bırakıyoruz ve edge üzerinden interneti kullanamıyor telefon

Ayarlardan uygulama ayarlarına gireceksin tarayıcı profillerinden bağlandığın modemi seçersen sorun kalmaz.

alies

Üye
arkadaşlar bende star wifi aldım msn için soran arkadaşlara e-buddy die bi program var onu öneririm cok hızlı ve hatasız çalışıo bence deneyin.

mcspayer

Üye
telefpnun ip sini nasıl öğrenebilirim?

umutogn

Üye
NAsıl atıcam program yada oyunu telefona yada yüklicem ?

cicci27

cicci27

Üye
448 Tl Gibi Bir Fiyatı Var !