Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

delicevatfc

Üye
evet uyar. eşimde corby var ve oluyooooo..

yeldacokguzel

Üye
teşekkür ederim çalışıyor

emrahgu

Üye
arkadaşım dediğin gibi yaptım ama bolt u nasıl yukluycez telefona birde onu anlatsaydın ya

medmed666

Üye
arkadaşım dediğin gibi yaptım ama bolt u nasıl yukluycez telefona birde onu anlatsaydın ya
arkadaşım;
boltu indir
sonra zipli dosyanın içerisindeki dosyayı çıkart
telefonuna at
sonra telefonundan o dosyayı aç,yükle..o kadar..ha telefona nasıl atıcam diyorsan USB kablosu ve Programı var onla yükleyebilirsin..

dracula3535

Üye
Ty kardes

Hornocu

Üye
Bende WİFİSİ GT - S 5230 var arkadaşlar...

WAP ayarlarını nasıl yapacağım. Yurtdışından geldi tel. LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM.....

Bİrde arkadaşlar resimlerime felan şifre koyacağım. Ayarlar kısmından buldum Sim şifresi diyor giriyorum ama olmuyor. Ne yapmam lazım ?
GÜvenlik kodunuda bilmiyorum..

Son sorum ise İMEİ numarasını nasıl öğreneceğim..

TEŞEKKÜRLER.

--------------- Ekleme ---------------

WİFİSİZ bu arada...

rhn

Üye
star wifi kullanan arkadaşlara bi sorum olacak
telefon konuşma esnasında konuşmayı ses kaydına alabiliyor mu acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.

gokhaan17

gokhaan17

Üye
Arkadaşlar bende birkaç gün içerisinde bu telefonu almak istiyorum ama öncelikle kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak öncelikle yazdığınız yorumlara bakılırsa öyle piyasada ki çakma Iphone'lar gibi kötü bi telefon değil bi kaç arkadaş dokunmatik özelliğinin güzel olduğunu söylemiş benim sorularım şunlar;
-Yanında verilen ekran kalemi olmadan da aynı verimle dokunmatik özelliği kullanılabiliyormu??
-Sesi yüksek çıkıyormu??
-Ekranı Iphone gibi titanium mu yani çizilmez bi ekrana mı sahip??
-Birde telefon ele alınca sağlamlık hissi verebiliyor mu??
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim iyi günler...

leader86

Üye
selam arkadaşlar bende yeni s5233wifi aldım ama bir türlü wifi ile bağlanamıorum bağlansamda dns hatası ap hatası verio sorunun ayarladan mı veya başka biyerden kaynaklandıgını bulamıyorum lütfen yardım edin...

ercui

Üye
Arkadaşlar bende birkaç gün içerisinde bu telefonu almak istiyorum ama öncelikle kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak öncelikle yazdığınız yorumlara bakılırsa öyle piyasada ki çakma Iphone'lar gibi kötü bi telefon değil bi kaç arkadaş dokunmatik özelliğinin güzel olduğunu söylemiş benim sorularım şunlar;
-Yanında verilen ekran kalemi olmadan da aynı verimle dokunmatik özelliği kullanılabiliyormu??
-Sesi yüksek çıkıyormu??
-Ekranı Iphone gibi titanium mu yani çizilmez bi ekrana mı sahip??
-Birde telefon ele alınca sağlamlık hissi verebiliyor mu??
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim iyi günler...
- kardeşim ben aldım teli neredeyse hiç kalemi kullanmadım.zaten telefonda kalibrasyon özelliği var o senin dokunma şekline göre ayarlarını kaydediyor ve o dakikadan sonra o ayarlar üzerinde çalışıyor.
-sesi gereğinden fazla yüksek olabiliyor ses konusunda bi sıkıntı çekmiyeceksindir.
-ekranı hakkında bi bilgim yok
-sağlamlık hissi konusunda tabikide 3310 gibi sağlamlık hissi vermiyo ama özellikleri olsun görünüşü ve kullanışı olsun fiyatına göre çok çok çok güzel bi telefon .. bi eksiği navigasyon :) o kadar:D:bigstar:

schatz67

Üye
Bu fiyata bu kadar özelliği bir arada toplayan tek telefon diyebilirim...Youtube video izleme msn facebok gibi birçok etkinlikten wifi özelliği ile faydalanabilirsiniz

rhn

Üye
arkadaşlar biri de bana yardımcı olsun lütfeeeen!
konuşma esnasında konuşmayı kayıt etme özelliği var mı acaba???
şimdiden teşekkürler

gokhaan17

gokhaan17

Üye
- kardeşim ben aldım teli neredeyse hiç kalemi kullanmadım.zaten telefonda kalibrasyon özelliği var o senin dokunma şekline göre ayarlarını kaydediyor ve o dakikadan sonra o ayarlar üzerinde çalışıyor.
-sesi gereğinden fazla yüksek olabiliyor ses konusunda bi sıkıntı çekmiyeceksindir.
-ekranı hakkında bi bilgim yok
-sağlamlık hissi konusunda tabikide 3310 gibi sağlamlık hissi vermiyo ama özellikleri olsun görünüşü ve kullanışı olsun fiyatına göre çok çok çok güzel bi telefon .. bi eksiği navigasyon :) o kadar:D:bigstar:
Çok teşekkür ederim kardeş çok açıklayıcı oldu benim için sağolasın...

suscam

suscam

Üye
merhaba arkadaşlar ben pcye bolt u yüklüyorum hata veriyo açılmıyor biri yardımcı olabilirmi

zafzaff

Üye
slm arkadaşlar öncelikle msn programını eBuddy die bi program sayesınde çözdüm. benım tek sıkıntım her defasında fabrıka ayarlarına donmem gerekıyo ınternet e gırmem ıcın .bunun kesın bır cozumu varsa yardımcı olursanız sevınırm . bırde flas player ı nerden yukluyebılrız yada ole bısy varmı.ayrıca BOLT die bı uygulama yukledım herkez e tavsıye ederım ;)

alisöylemez

Üye
1 aydır telefonu kullanıyorum.msn ye girmek için kanka msn yi kullanabilirsiniz ama bazen sorun veriyor.Bunun haricinde google msn yazın.windowslive messenger ın telefona uyarlanmış sayfası geliyor.kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazara msn ye girebilirsiniz..

ayberk44

Üye
eyw çok saolasın

--------------- Ekleme ---------------

ama bolt da tam ekran ızleyemoıruz wıdeolaro nedendır acaba

Da_Joke7

Üye
ARKADASLAR WİFİ'DEKİ "BAGLANTI KESİLDİ" HATASINI BULDUM...İSMİNİ VEREMEYECEGİM YABANCI FORUMLARDAN EN SONUNDA BULDUM...
ÖNCELİKLE NEDEN BÖYLE OLDUGUNU ANLATAYIM.neden: SARJ ETMEK...EVET SARJ EDERKEN WİFİ KENDİ AYARLARINI DEGİŞTİRİYOR HATA YAPMAMAK İÇİN.SONRASINDA DA HİÇ BİR BAGLANTIYA BAGLANMIYOR...

ÇÖZÜM===>İLK ÖNCE MENÜ-UYGULAMALAR-OYUN VE DAHA FAZLASI'NA GİRİP ORADAKİ SAG ALTTA YER ALAN "DİGER"E TIKLAYIN...ORADA BAGLANTILARIM VAR ORADAKİNİ SECİN...SONRA TELEFONUNUZU KAPATIP ACIN...İLK İŞLEMİ YİNE YAPIN...VE BAGLANIN...BAKIN ALLAHIN GAVURU YAPIYOR VE KENDİ ÇÖZÜMLERİNİ DE YAZIYORLAR...

HEPİMİZE GECMİŞ OLSUN ARKADASLAR...

didem06

Üye
ARKADASLAR WİFİ'DEKİ "BAGLANTI KESİLDİ" HATASINI BULDUM...İSMİNİ VEREMEYECEGİM YABANCI FORUMLARDAN EN SONUNDA BULDUM...
ÖNCELİKLE NEDEN BÖYLE OLDUGUNU ANLATAYIM.neden: SARJ ETMEK...EVET SARJ EDERKEN WİFİ KENDİ AYARLARINI DEGİŞTİRİYOR HATA YAPMAMAK İÇİN.SONRASINDA DA HİÇ BİR BAGLANTIYA BAGLANMIYOR...

ÇÖZÜM===>İLK ÖNCE MENÜ-UYGULAMALAR-OYUN VE DAHA FAZLASI'NA GİRİP ORADAKİ SAG ALTTA YER ALAN "DİGER"E TIKLAYIN...ORADA BAGLANTILARIM VAR ORADAKİNİ SECİN...SONRA TELEFONUNUZU KAPATIP ACIN...İLK İŞLEMİ YİNE YAPIN...VE BAGLANIN...BAKIN ALLAHIN GAVURU YAPIYOR VE KENDİ ÇÖZÜMLERİNİ DE YAZIYORLAR...

HEPİMİZE GECMİŞ OLSUN ARKADASLAR...

çok teşekkr edermm yaa telefonu yeni aldm we böle bi sorunla karşılaşınca çok üzülmüştm şimdi dediğin gibi yaptım we düzeldi tekrar çok saol:biggrin::gul::D:ok2: