evet uyar. eşimde corby var ve oluyooooo..

arkadaşım;arkadaşım dediğin gibi yaptım ama bolt u nasıl yukluycez telefona birde onu anlatsaydın ya
- kardeşim ben aldım teli neredeyse hiç kalemi kullanmadım.zaten telefonda kalibrasyon özelliği var o senin dokunma şekline göre ayarlarını kaydediyor ve o dakikadan sonra o ayarlar üzerinde çalışıyor.Arkadaşlar bende birkaç gün içerisinde bu telefonu almak istiyorum ama öncelikle kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak öncelikle yazdığınız yorumlara bakılırsa öyle piyasada ki çakma Iphone'lar gibi kötü bi telefon değil bi kaç arkadaş dokunmatik özelliğinin güzel olduğunu söylemiş benim sorularım şunlar;
-Yanında verilen ekran kalemi olmadan da aynı verimle dokunmatik özelliği kullanılabiliyormu??
-Sesi yüksek çıkıyormu??
-Ekranı Iphone gibi titanium mu yani çizilmez bi ekrana mı sahip??
-Birde telefon ele alınca sağlamlık hissi verebiliyor mu??
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim iyi günler...
o kadar

Çok teşekkür ederim kardeş çok açıklayıcı oldu benim için sağolasın...- kardeşim ben aldım teli neredeyse hiç kalemi kullanmadım.zaten telefonda kalibrasyon özelliği var o senin dokunma şekline göre ayarlarını kaydediyor ve o dakikadan sonra o ayarlar üzerinde çalışıyor.
-sesi gereğinden fazla yüksek olabiliyor ses konusunda bi sıkıntı çekmiyeceksindir.
-ekranı hakkında bi bilgim yok
-sağlamlık hissi konusunda tabikide 3310 gibi sağlamlık hissi vermiyo ama özellikleri olsun görünüşü ve kullanışı olsun fiyatına göre çok çok çok güzel bi telefon .. bi eksiği navigasyono kadar
![]()
ARKADASLAR WİFİ'DEKİ "BAGLANTI KESİLDİ" HATASINI BULDUM...İSMİNİ VEREMEYECEGİM YABANCI FORUMLARDAN EN SONUNDA BULDUM...
ÖNCELİKLE NEDEN BÖYLE OLDUGUNU ANLATAYIM.neden: SARJ ETMEK...EVET SARJ EDERKEN WİFİ KENDİ AYARLARINI DEGİŞTİRİYOR HATA YAPMAMAK İÇİN.SONRASINDA DA HİÇ BİR BAGLANTIYA BAGLANMIYOR...
ÇÖZÜM===>İLK ÖNCE MENÜ-UYGULAMALAR-OYUN VE DAHA FAZLASI'NA GİRİP ORADAKİ SAG ALTTA YER ALAN "DİGER"E TIKLAYIN...ORADA BAGLANTILARIM VAR ORADAKİNİ SECİN...SONRA TELEFONUNUZU KAPATIP ACIN...İLK İŞLEMİ YİNE YAPIN...VE BAGLANIN...BAKIN ALLAHIN GAVURU YAPIYOR VE KENDİ ÇÖZÜMLERİNİ DE YAZIYORLAR...
HEPİMİZE GECMİŞ OLSUN ARKADASLAR...