Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

Amroth_Elendil

Üye
ya aynı sorun bndede var baglanamıyorum dns basarısız hizmete erisilemiyor felan dio bi yardım edin çıldırcam:(

shadowmanfrk

Üye
arkadaslar cozdum olayı herhangı bı java msn programı olsn wifi ile baglanmak ıcın sunu yapmanız yeterlı menu uygulamalar sora ordan oyunlar ve daha fazlası sora oraya grdktn sora dıgere tklayın ve baglantıdan buldugunuz agı secın bolece artk wifi ile msn e gırebılırsınız java msn programı ıse bı suru kanka msn gusl ama ;) bnde bu konuda fıttrmak uzere ıdım sonunda cozdum :):)
bıde bazı ark lar program ıstıo java olarak sadece ıng turkce sozluk programlarını blıorum baska bılmıorum oyun ıse ztn cok gameloft un java oyun arsıvının lınk ını verebılırm isteyene 300 kusur oyun vardı galıba 2008 oyunları dahıl olmk uzere.....

--------------- Ekleme ---------------

vıdeo ızlemk ıcın telden dan m.youtube.com a gırerek ızleyebılırsınız yada vtap yada metacafeden ıslenebılıodu galıba ama faceden ıslemk nsl onu blmıorum

eren882

eren882

Üye
arkadaslar cozdum olayı herhangı bı java msn programı olsn wifi ile baglanmak ıcın sunu yapmanız yeterlı menu uygulamalar sora ordan oyunlar ve daha fazlası sora oraya grdktn sora dıgere tklayın ve baglantıdan buldugunuz agı secın bolece artk wifi ile msn e gırebılırsınız

Dostum harikasın sen yaa ellerin dert görmesin bende sadece gprs ile giriyoruz diye çıldırıcaktım çok sağolasın arkadaşlar bu arada youtube direk açıyo ancak bağlandığınız modem ayarları gerektiği gibiyse heryerden de giriyo video olayına beyler flash yok falan diyorlarda internet ayarlarına bakanlar samsung starın flashı desteklediğini görürler örnek; tarayıcı ayarları/tercihler/java,flash hepsi orda ;) bu arada telefon gerçekten alınası bi cihaz bilginize oturduğum yerden şu an 3 sayfa wireles buldu en az 12 modem ;) youtube videolarını pcden daha hızlı izleyebildiğimi söyleyebilirim inanılmaz çabuk doluyo :yuru

burak iyiyoldas

Üye
ya lütfen biri videoları izlemeyi tam olarak açıklarmı? video izlenmedkten sonra wi-fi nin ne anlamı var ? eğer mümkünse yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Yardım etmek isterdim ama Starım yok ...

medmed666

Üye
selamlar arkadaşlar..
bende aleti dün aldım..1-2 sorunum var..onları aktarayım;

1-)alet türktelekom tarafından yasaklanmış sitelere(örn:youtube.com) girmiyor malesef :( halbuki aletin Wİ-Fİ ayarlarında DNS ayarlarını yapınca girmesi gerek ancak girmiyor malesef :( Ktunnel vs vs.. de fayda etmiyor :( bir yolunu bulan bilen varmı acaba böyle sitelere girmenin bu aletle?

2-)bazı sitelerde tarayıcı ile açmayı deneyince(örn:igoogle gibi ) "içerik çok büyük" falan gibi uyarılar verip sayfayı tam yüklemiyor. :( sebep ve çözümünü bilen varmı?

3-) MSN problemi...arkadaşlar ben kanka vs vs gibi her versiyorununu denedim ancak bağlanamadım!wifi ile bağlanmaya çalıştığım halde bağlanmıyor alet msn e..sağlam ve kalıcı bir çözümü olan var ise ve yazar ise buraya sevinirim

4-)alete "torrent" programı yükleniyormu? :D bilen varmı?

5-)aletin işletim sistemini kırmanın yolunu bilen varmı?(içerikte pek çok istemediğim sabit dosyalar var ve bu dosyalara erişimi (silinmesini) engellemekte alet..ayrıca WİDGETS ile ilgili geniş bilgisi olan? :D nereden güzel widgets ler buluruz vs gibi ;)(not:aletin üzerindeki more widgets i biliyorum zaten onun dışında soruyorum ) ;)

yanıtlayabilen arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkürlerimi sunarım.

shadowmanfrk

Üye
msn e ve youtube ye nasıl gırılecegı anlatmıstm gecms sayfalardn bakabılırsnz ayrıca vıdeo ızlenebılıo ;);)

medmed666

Üye
merhabalar arkadaşlar.
bazıları çok veya gereksiz yazıyorsun diyebilir ancak bazı problemlere uzun araştırmalarım sonunda çözüm buldum bunları sizlerle paylaşmak için buraya yazmak istedim :)
çözümler şunlar;

1-)samsung star wi-fi telefonunuz ile % 100 garanti ,sorunsuz ve Wi-fi aracılığı ile bedava MSN'e girebileceksiniz :)

2-)samsung wi-fi telefonunuz ile artık yasaklı olan youtube girip bu siteden video izleyebileceksiniz,ayrıca yasaklı olan tüm sitelere eahat ve sonusuz bir biçimde ulaşım sağlayabileceksiniz :)

nasılmı?işte cevaplar;

1-) msn için çok program denedim.% 90 ı bağlanmadı geri kalan % 10 luk kesim ise açılmadı bile :)sonunca E-buddy denen meleti buldum ve % 100 sonusuz çalışmanın keyfini çıkarttım.kontrol ettim % 100 çalışıyor..mesaj atıyor mesaj alıyor en azından :)
neyse;
*programı adresinden indirebilirsiniz.
*karşınıza çıkan telefon seçeneklerinden size uygun olanı seçiniz.
*programı indiriniz,daha sonra cep telefonunuza atıp kurunuz.
*program açıldığında sizden muhtelen hesabınız varmı diye sorucaktır.yeni hesap açın % 100 bedava ve güvenlidir korkmayın :)
*hesabınızı açtıktan sonra msn bilgilerinizi girin yada yahoo farketmez :) program hepsiniz destekliyor..sonra güle güle kullanın ;)

2-)ve gelelim en can alıcı soruna;Youtube vs sorunu..bu sorunu ise telefonun kendi içindeki browser(tarayıcı) değilde dışardan bir tarayıcı yükleyerek çözdüm :) tarayıcının adı BOLT ve harika bişi,en azından ben çok beğendim çok başarılı.peki bu nasıl giriyor ? derseniz şöyle;
*öncelikle programı

buralardandan çekiniz (RAR ŞİFRE:bolt)
*daha sonra programı kurunuz telefonunuza
*daha sonra Wİfi ayarlamalarını telefonunuzdan yapınız.
(bu çok önemli,aşağıda A ve B diye ayrı maddelerde yazdım iyice okuyunuz..)
A)Wi-fi DNS ayarlamaları: DNS ayarlarınıza "Statik DNS" diyip 208..... ile başlayan malum noları giriniz.(bu numaraları netten kolaylıkla bulabilirsiniz.ben buraya yazmıycam başıma iş açılmasın diye ne olur ne olmaz ;) )
B)Statik IP ayarları:Bu ayarlarda yinee DNS ayarlarının hemen üstündedir..burada yapmanız gereken telefonun IP sini öğrenmek olmalı ilk önce..Telefonunuzun IP sini öğrendikten sonra "yerel telefon IPsi" ne telefonun aldığı IP numarasını; " alt ağ maskesi" ne Modemin alt ağ maske numarısının aynısını; "ağ geçit adresi"ne de modeminizin alt ağ geçit numarasını yazınız ve bu ayarları kaydettiğinizden emin olunuz.

artık wi-fi ayarlarınız da hazır demektir..bolt'u açınız o sizi zaten yönlendirerek gerisini halleder,sizde gerekli ayarlamalarınızı isterseniz bolt'un içerisinden istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. :)
güle güle kullanın arkadaşlar :D

NOT:bu başlıkta yazısı olupta emeği geçen her arkadaşa teşekkürler..

ygtbl

Üye
bu ip olaylaırnı anlayamadm telefon ipsını nerden orenıcz?

medmed666

Üye
bu ip olaylaırnı anlayamadm telefon ipsını nerden orenıcz?

ben modemin arayüz sayfandan girip öğrendim..
mesela;
bende airties modem var,firefox u açıp 192.168.2.1 yazınca airties modem arayüz sayfasına girilebiliyor..daha sonra oradan "yerel ağ" bölümünden görünüyor zaten neler ve kimler bağlı modeme :)

tabi başka bir alternatif yol varsa bilen onuda yazabilir IP ye bakmak için..

alijo

Üye
merhabalar arkadaşlar.
bazıları çok veya gereksiz yazıyorsun diyebilir ancak bazı problemlere uzun araştırmalarım sonunda çözüm buldum bunları sizlerle paylaşmak için buraya yazmak istedim :)
çözümler şunlar;

1-)samsung star wi-fi telefonunuz ile % 100 garanti ,sorunsuz ve Wi-fi aracılığı ile bedava MSN'e girebileceksiniz :)

2-)samsung wi-fi telefonunuz ile artık yasaklı olan youtube girip bu siteden video izleyebileceksiniz,ayrıca yasaklı olan tüm sitelere eahat ve sonusuz bir biçimde ulaşım sağlayabileceksiniz :)

nasılmı?işte cevaplar;

1-) msn için çok program denedim.% 90 ı bağlanmadı geri kalan % 10 luk kesim ise açılmadı bile :)sonunca E-buddy denen meleti buldum ve % 100 sonusuz çalışmanın keyfini çıkarttım.kontrol ettim % 100 çalışıyor..mesaj atıyor mesaj alıyor en azından :)
neyse;
*programı adresinden indirebilirsiniz.
*karşınıza çıkan telefon seçeneklerinden size uygun olanı seçiniz.
*programı indiriniz,daha sonra cep telefonunuza atıp kurunuz.
*program açıldığında sizden muhtelen hesabınız varmı diye sorucaktır.yeni hesap açın % 100 bedava ve güvenlidir korkmayın :)
*hesabınızı açtıktan sonra msn bilgilerinizi girin yada yahoo farketmez :) program hepsiniz destekliyor..sonra güle güle kullanın ;)

2-)ve gelelim en can alıcı soruna;Youtube vs sorunu..bu sorunu ise telefonun kendi içindeki browser(tarayıcı) değilde dışardan bir tarayıcı yükleyerek çözdüm :) tarayıcının adı BOLT ve harika bişi,en azından ben çok beğendim çok başarılı.peki bu nasıl giriyor ? derseniz şöyle;
*öncelikle programı

buralardandan çekiniz (RAR ŞİFRE:bolt)
*daha sonra programı kurunuz telefonunuza
*daha sonra Wİfi ayarlamalarını telefonunuzdan yapınız.
(bu çok önemli,aşağıda A ve B diye ayrı maddelerde yazdım iyice okuyunuz..)
A)Wi-fi DNS ayarlamaları: DNS ayarlarınıza "Statik DNS" diyip 208..... ile başlayan malum noları giriniz.(bu numaraları netten kolaylıkla bulabilirsiniz.ben buraya yazmıycam başıma iş açılmasın diye ne olur ne olmaz ;) )
B)Statik IP ayarları:Bu ayarlarda yinee DNS ayarlarının hemen üstündedir..burada yapmanız gereken telefonun IP sini öğrenmek olmalı ilk önce..Telefonunuzun IP sini öğrendikten sonra "yerel telefon IPsi" ne telefonun aldığı IP numarasını; " alt ağ maskesi" ne Modemin alt ağ maske numarısının aynısını; "ağ geçit adresi"ne de modeminizin alt ağ geçit numarasını yazınız ve bu ayarları kaydettiğinizden emin olunuz.

artık wi-fi ayarlarınız da hazır demektir..bolt'u açınız o sizi zaten yönlendirerek gerisini halleder,sizde gerekli ayarlamalarınızı isterseniz bolt'un içerisinden istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. :)
güle güle kullanın arkadaşlar :D

NOT:bu başlıkta yazısı olupta emeği geçen her arkadaşa teşekkürler..

arkadasım merhaba ben telefonun dns ayarlarını degistirebiliyorum fakat statik ip yi secemiyorum tılanmıyor telefonda telefonla ilgili bir problem mi var?

medmed666

Üye
arkadasım merhaba ben telefonun dns ayarlarını degistirebiliyorum fakat statik ip yi secemiyorum tılanmıyor telefonda telefonla ilgili bir problem mi var?

Wi-fi açıkken olmaz..
wi-fi nin kapalı olduğundan (devre dışında ) emin olun tekrar deneyin..

akm54

Üye
arkadaşlar ebndeki sorun da internetteki sayfalarda türkçe karakter çıkmıyo başına gelen ve çözüm bulabilen var mı??

:aharkadaşlar bendeki sorun da internetteki sayfalarda türkçe karakter çıkmıyo başına gelen ve çözüm bulabilen var mı??

medmed666

Üye
arkadaşlar ebndeki sorun da internetteki sayfalarda türkçe karakter çıkmıyo başına gelen ve çözüm bulabilen var mı??

:aharkadaşlar bendeki sorun da internetteki sayfalarda türkçe karakter çıkmıyo başına gelen ve çözüm bulabilen var mı??

bütün sitelerdemi?
eğer bazılarında ise o bende de oluyor şğç gibi karakterler görünmüyor..sana mahsus bişi değil yani ;)

hernsn

Üye
Merhaba Arkadaşlar,bu forumu ve yazılarınızı şimdi keşfettim.
2 gün önce ben de S5233W aldım yani Wi-fi'li modelden ve birkaç sorum olacak,daha önce böyle bir telefon kullanmadığımdan mazur görün:
1.Telefon menüsündeki AccuWeather fonksiyonunu kullanmak istiyorum fakat "Yeniliyor" bağlantısı sonucunda sürekli bağlantı kopuyor.Ayrı olarak AccuWeather'ın web sayfasında dahi Ankara'yı seçtikten sonra veri akışı duruyor ve sayfayı yükeleyemiyor.
Bu sorun bazı web sitelerin bazı bölümlerinde de oluyor,örneğin hotmail içerisinde yeni bir mail atmaya çalışırken de -yani maili yazıyorum kime göndereceğimi belirliyorum- fakat gönder linkine tıkladığım anda sürekli bağlantıdan düşüyorum.(Avea Gprs'e bağlı iken)..
Bu soruna yanıt verirseniz çok teşekkür ederim..

cemkayan

Üye
Arkadaşlar benim telefonda program yüklerken izin istiyo wifi ile değil edge ile bağlanıyo ve kontör gidiyo bunu nasıl engelleyebilirim?

yasinabas

Üye
merhaba arkadaşlar benim bi tane sorum var kafayı yicem yapamazsam opera mini den youtube giriyor fakat videoları görüntülemiyor. ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarlarını tarayıcı ayarlarını hepsini yaptım ama olmadı statik ip lerde işe yaramadı.ben hiç anlamadım neden olmuyor.yardım ederseniz sevinirim.

medmed666

Üye
merhaba arkadaşlar benim bi tane sorum var kafayı yicem yapamazsam opera mini den youtube giriyor fakat videoları görüntülemiyor. ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarlarını tarayıcı ayarlarını hepsini yaptım ama olmadı statik ip lerde işe yaramadı.ben hiç anlamadım neden olmuyor.yardım ederseniz sevinirim.

operada açmaz,telefonun kendi tarayıcısında da açmaz :) bolt ile açar
bende çok araştırdım ve yukarıdaki mesajda yazdım nasıl açılacağını..

delicevatfc

Üye
sensör var. ben aldım. 10 numara. kalemide var...

Azi_X_tr1907

Üye
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Acaba bu yeni nesil çıkan Samsung dokunmatik ekran telefonların hepsinde aynı USB kablosu kullanılabilir mi ? Kalınlıkları uyarmı acaba ? Ben Samsung Corby aldım yalnız kutusundan USB kablosu çıkmadı acaba Samsung Star'a ait USB kablosu telefonum için uyar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim... :)