Yeni Samsung STAR Wi-Fi S5230W

Sponsorlu Bağlantılar

MissburcuM

Üye
arkadaslar bende yaklasik 2 aydir samsung s5230w kullaniyorum ancak wifi yi calistiramadik dogru düzgün..
ben yurtdisinda almanyada yasiyorum telefonu türkiyeden aldim.
wifiyi aciyorum,ara diyorum cikan arama sonucunda kendi wlan imi bulup ekliyorum ve gerekli bilgileri yaziyorum ve baglan diyorum ,basariyla baglaniyor.buraya kadar hersey normal yolunda...
ancak facebook,youtube,veya herhangi bi internet sayfasina giremiyorum sebep olarak DNS basarisiz diyo.her ne kadar degisik DNS nolari denediysem de olmadi.pc de DNS otomatik bosta biraktim yine olmadi.0.0.0.0 yazdim olmadi...
sonra O2 hatti var burda yani simkart hatti ,onu taktim ve gprs vs ayar msjlari geldi,yükledim tekrar wifi yi denedim ,ve bu sefer sayfalari görebildim facebook falan..
ancak hattan nete girmis kontorum gitti yani.wifiden girince olmuyo.yani evdeki wlan dan.tekrar denedim AP nolarini yine yazdim baglan dedim ,baglandi sonra sayfalara da girebildim ancak yine hattan girmis yine kontörüm gitti.lütfenn biriniz yardimci olun yoksa kafayi yiycem.ben bu telefonu sirf bu özellik yüzünden aldim ama maalesef kullanamiyorum...cvp lari isterseniz mail olarakta yazabilirsiniz.mail adresim : [email protected] TESEKKÜRLER

bugra018

Üye
tam benlil telefon dedim ve 1 haftaya alıorum:d:

gubulu

Üye
Bence star wifi alan nete girmeyi ancakj rüyada görür video filan açmıyor. Müzik çaları iyi .Radyo çekimi iyi geri kalanlar için bence o kadar para vermeye değmez

_katras_

Üye
arkadaslarr kanka msn dıosunuz ben mı bılmıom bu kanka msn ı kullanmayı yoksa ben mı anlatamıorum wifi ile msn e gırmeyı yanı şölekı ben wireless ole msn kullanmak ıstıorum bu super makınanın bı buyumu eksık yoksa bızmı anlamıoz bu ıste bı yardım yaa allahınızı seversenızz
hayır sorun suu hıc bıyerdede yazmıo bu telefon wifili msn programı desteklemıor dıe ee bölede bısı yoksa kım kullanıo bu telı wifili msn ı =(((

--------------- Ekleme ---------------

Dostum harikasın sen yaa ellerin dert görmesin bende sadece gprs ile giriyoruz diye çıldırıcaktım çok sağolasın arkadaşlar bu arada youtube direk açıyo ancak bağlandığınız modem ayarları gerektiği gibiyse heryerden de giriyo video olayına beyler flash yok falan diyorlarda internet ayarlarına bakanlar samsung starın flashı desteklediğini görürler örnek; tarayıcı ayarları/tercihler/java,flash hepsi orda ;) bu arada telefon gerçekten alınası bi cihaz bilginize oturduğum yerden şu an 3 sayfa wireles buldu en az 12 modem ;) youtube videolarını pcden daha hızlı izleyebildiğimi söyleyebilirim inanılmaz çabuk doluyo :yuru

arkadasım dedıklerının aynısını yaptım ama error verıoo unknown error 0 durin ve bağlantı yok uyarısı verıo kendım wifi bağlantısını yapmıstım sonra kanka msn ı actım ama dıerden bağlantı secenını modemım yaptım ama bu hatayı verıo ne yapabılırımm ??? sımdıden cok tesekkurlerrr ...

harunyedigoz

Üye
kanka msni bırakın e-buddy dye proğram var orda her turlu mesenger açılıyor ben 2 aydır kullanıyorum cok rahat ve güzel bi proğram

arkadaşlar tema 2 çeşit bi kırmızı bi siyah extra tema eklemeyi bilen var mı yada bi proğramı var mı

emreilhans

emreilhans

Üye
bn tlfonumun ıp adresini nrdn öğrnicm yardım ltfn :(

yuchell89

yuchell89

Üye
Bence star wifi alan nete girmeyi ancakj rüyada görür video filan açmıyor. Müzik çaları iyi .Radyo çekimi iyi geri kalanlar için bence o kadar para vermeye değmez

ben star wifi kullanıyorum. diğer arkadaşlarda olanların hiçbiri olmadı youtube a da girdi video da açtı.

ilkanborulday

Üye
bende her yere giriyorum ama tek sorunum oyun indirmek istiyorum nasıl olcak yardımcı olıurmusunuz

frozenfire78

Üye
operada açmaz,telefonun kendi tarayıcısında da açmaz :) bolt ile açar
bende çok araştırdım ve yukarıdaki mesajda yazdım nasıl açılacağını..

açılmıyorki site nasıl indiricez

pckral

Üye
ben aynı şeyleri yapıyorum bağlanmak için ücretli vs gibi şeyler diyor paralı mı bu ilk seferde nasıl oluyor anlamadım yükledikten sonra ücretli diyor program için..

beril123

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olucak . bende telefonu yeni aldım.
ilk başlarda wifi ile bağlanabiliyrdm ama şimdi ağımı seçtiğimde bağlan diyorum ve bağlantı kesildi diyor ne yapmalıyımm ? biri yardımcı olablrmii

ilk başlarda wifi ile bağlanabiliyrdm ama şimdi ağımı seçtiğimde bağlan diyorum ve bağlantı kesildi diyor ne yapmalıyımm ? biri yardımcı olablrmii

ss55ss

Üye
samsung s5233w star kullanıyorum on numara tel bnce piyasadaki en iyi dokunmatikler arasında

sukriye

Üye
arkadaşlar ben en yakın zamanda telefon alıcam baya araştırma yaptım s5230w ve s5233w arasında kaldım arasında ne kdr fark var bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

resul6767

resul6767

Üye
ya düzgün bi msn programı linki varmı çalışan...?

SAINT1

SAINT1

Üye
msn den bol ne var getjar'a gir cepten indir msn lerin alayını bak beğenmediklerini elersin.

satranbus

Üye
almayın derım ben

halidd_58

Üye
kontör yememesi için yunlar ve dahaz fazlasından msnye girmeden önde diğere bas ve bağlantılara bas orada bağlanmak istediğin yerler çıkar oradan birine tıkla ve gir...

çukurova76

Üye
arkadaşlar bende bugun aranıza katıldım. 5233 wifi yalnız ben biraz geri kaldık bu konularda sanırım. benim evde kablosuz modem var. kaydediyorum ama sonrasını yapamıyorum. modemim şifreli başka ne ayarlar yapacam. yaşımız gereği biraz açıklayıcı yazarzanız sevnirim

eRDiiL

eRDiiL

Üye
arkadaşlar bende bugun aranıza katıldım. 5233 wifi yalnız ben biraz geri kaldık bu konularda sanırım. benim evde kablosuz modem var. kaydediyorum ama sonrasını yapamıyorum. modemim şifreli başka ne ayarlar yapacam. yaşımız gereği biraz açıklayıcı yazarzanız sevnirim

menüde tarayıcı kısmından ayarlara girip tarayıcı profillerine tıkladğınız zaman kayıtlı tarayıcı profillerini göreceksiniz kendi modeminizin adının yanında ki ok işaretlerinden seçeneklerine gireceksiniz aşağı indiğiniz zaman ağ şifresi diye bir kısım olacak oraya modeminizin şifresini yazıp kaydet deyip çıkın birde tarayıcı profillerinde kendi modeminizin işaretli olması gerekir

bu soruna bende bir çözüm bulamadım sadece telefonu kapatıp geri açınca düzeliyor