Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Abi konumuzla alakalı değil ama bir sorum olacaktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi bu videoyu iziyorum *#06# bildiğimiz nolu imei kodu karşımıza çıkıyor ve bu kodu pin kodu olarak lumia 1520'ye pin kodu olarak giriyorlar yanlış görmediysem ve sanki telefon unlock gibi olmu gibi görünüyor yada değişik bir şeyler ortaya çıktı bu videoda telefon unlockmu oluyor yani o kodla yoksa hack gibi şeyler'mi yapılıyor acaba
Hocam o bu değilde denemek için elimi cebime attım 920 de deneyim diye sonra garantiye verdiğim aklıma geldi :( baktım wave 2 :'(

• Beğen
Tepkiler: Peocawe, Murat Alper ve Rock Ve Roll

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hocam o bu değilde denemek için elimi cebime attım 920 de deneyim diye sonra garantiye verdiğim aklıma geldi :( baktım wave 2 :'(

Sen benim anlattığım okayın aynısını denedin mi kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kilit kodu mu? Ben unuttum bile :ehe
Anladığım kadarıyla at&t operatörüne ait cihazları bu yöntemle sim unlock hale getirmek anlatılmış.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
videoyu dikkatli izledim de sim unlockmuş 5 saat inkilap çalıştım kafa yandı da sonradan anlayabildim :D

:D benimkinin düşmesine gerek kalmadı o zaman
Sadece video başlığı ile o sonucu çıkardım dersem bana gülme. Cepnet ile video izlenmiyor da ! :)

braayn

braayn

Üye
Denim yarın gelir bazı modellere 15 Aralık denmişti sanırım..

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sim unlock olunca ne oluyor ki bir açıklar mısın :)
Operatör cihazı, diğer operatörlerin sim kartları çalışmaz. Sim kilidi vardır. Telefonu diğer sim kartlarla kullanamazsın. Sözleşmenin en erken 6. ayında alan kişiye sim free kodu verirler. Bazen bu süre daha da uzayabilir.
Bu video da vatandaş açık bulmuş. At&t firmasına ait sim kilitli cihazı diğer sim kartlar ile kullanmanın önünü açmış:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Videoda sim kilitli cihazların, operatörden alınan cihaza özel kodla sim kilidinin kaldırılması anlatılmış.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve byibo
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:D Oldu o zaman iyi geceler

şimdi AT&T sanırım ingiliz operatörüydü başka hatları okumuyordu yada başka ülkelerim sim kartlarını
At&t Amerika operatör firmasıydı hatırladığım kadarıyla.

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hocam be benim şarjım su gibi gidiyo ya anlam veremedim telefon internetteydim dakikada %1 duşuyor bu nedir !!!!!!!

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Abi helal olsun valla hiç sızıntı yapılmıyor mc naptı böyle açık verenleri ışid gibi infazmı etti yoksa

braayn

braayn

Üye
Aralık sonuna kadar bütün modellere dağıtsa iyi olur en azından yeni yıl hediyesi olur bizim için ufak bir iki jestte yapsa fena olmaz hani..

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar yeni bir güncelleme yolda galiba, onedrive, dosyalar, extralar + bilgiler gibi bazı sistem dosyaları güncelleme aldı ...

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen

Üst Alt