Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.

Ben bu 4 çizgi olayını lumıalara ait sanıyorum bnde turkcel var 1 çizgi çekuor diyelım arkadaşınki 3 avea diyelim kesinti oluyor neti 3g çekmıor ama bende 5 noktalı gibi olmasada az fark eddıyor bndede sıkıntı var demekki

n8 refresh

Üye
Bu güncelleme hala gelmedi telefon lumia 930

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bir de son pfd güncellemesinin geldiği gün telefonu servisten almıştım . O gün tüm güncellemeleri arka arkaya yaptım . Onunla alakalı olabilir mi ?

Abi telefonun anteniyle ilgilide olabilir çok önemli değil aslında 3g de iken 2-3 çizgi

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
lumia 1020 1080p x264 mkv formatı film açmıyor varmı program açabilen :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
lumia 1020 1080p x264 mkv formatı film açmıyor varmı program açabilen :(
Moli Player tavsiye ederim.

Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atın
Bu güncelleme hala gelmedi telefon lumia 930

Preview for developers uygulaması yüklü mü sizde ?
Pfd ile oturum açıp güncelleme kontrolü yapınız.

Pfd hesabı yoksa yardımcı olabiliriz size.

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
Moli Player tavsiye ederim.

Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atın

Preview for developers uygulaması yüklü mü sizde ?
Pfd ile oturum açıp güncelleme kontrolü yapınız.

Pfd hesabı yoksa yardımcı olabiliriz size.
teşekkür ederim ücretsiz olsa iyi olurdu lakin mecburum almaya

Peocawe

Peocawe

Üye
bugün lsrt ile final kurup kendine getirdim tekrar pfd kuruyorum bakalım faydası olacak mı :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bu 4 çizgi olayını lumıalara ait sanıyorum bnde turkcel var 1 çizgi çekuor diyelım arkadaşınki 3 avea diyelim kesinti oluyor neti 3g çekmıor ama bende 5 noktalı gibi olmasada az fark eddıyor bndede sıkıntı var demekki
Hocam bu kaç bilinmeyenli denklem? :haha: Yazdıklarında rakamlar öndeki cümlenin mi sonraki cümlenin mi anlayamadım.:karisti: Noktalama işaretleri diye birşeyler var ve onlar da bizim dilimizin bir parçası. Lütfen üşenmeyelim, bilebildiğimiz kadar kullanalım. ;)

• Beğen
Tepkiler: dücane, emz ve ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bugün lsrt ile final kurup kendine getirdim tekrar pfd kuruyorum bakalım faydası olacak mı :D
Beta sürümü yükleyince 1 hafta kadar bekleyin. Sistem ancak yerine oturur.
Ha bu arada hafıza kartı varsa telefonda pfd yüklemeden önce çıkartınız ;)

Peocawe

Peocawe

Üye
Beta sürümü yükleyince 1 hafta kadar bekleyin. Sistem ancak yerine oturur.
Ha bu arada hafıza kartı varsa telefonda pfd yüklemeden önce çıkartınız ;)

L925 kullanıyorum sd kartım yok. İlk pfd güncellemesini kurduktan sonra şarj 80den 14 e düştü şarja takıp yapmayı unuttum. Şimdi dolmasını bekliyorum sıradakileri yapcam. hafta sonuna kadar kullanıyım bakalım nasıl olacak.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Abi telefonun anteniyle ilgilide olabilir çok önemli değil aslında 3g de iken 2-3 çizgi

Benim de merak ettiğim anteni bozulmuş olabilir mi telefon yere düşünce acaba ? Bazen sürekli tek çizgide kalıyor , bazen de fake atar gibi 5 olup tekrar 3'e veya 2'ye düşüyor :) İnternete girişte sorun yaratıyor mobil veri bazen . Onu çözebilmek adına sorunu bulmaya çalışıyorum .

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hocam bu kaç bilinmeyenli denklem? :haha: Yazdıklarında rakamlar öndeki cümlenin mi sonraki cümlenin mi anlayamadım.:karisti: Noktalama işaretleri diye birşeyler var ve onlar da bizim dilimizin bir parçası. Lütfen üşenmeyelim, bilebildiğimiz kadar kullanalım. ;)

Ya telden sevmiyorum yapamıorum işte yok vurgulama ve tonlamalarım çok iyidir yoksa nbalım bizim tellerdede bi speak tuşu yokki basalım konuşalım yazzın .d

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Burda bir durgunluk var hayırdır

serinaga

serinaga

Üye
:)

Üst Alt