Onlar çok önce aldı zaten![]()
Saçmalığa bak. Ms önce kendi cihazlarına verse keşkeBlu markasının win HD modeli gdr1 güncellemesinin resmi sürümünü almaya başladı arkadaşlar. Darısı bizim başımıza.
ocağa kadar bekle derim ben. Açıkladılar ilk gelince 930 1520 gibi modellere gelecek onlarda ayın sonu deniyordu. 925 e gelmesi ocağı bulur.Nerde bu Denim be kardeşim ya finaller yaklaşıyor ara tatile girecez hala yok be
Anca finallerden sonra yani bu gidişle gelecek babaocağa kadar bekle derim ben. Açıkladılar ilk gelince 930 1520 gibi modellere gelecek onlarda ayın sonu deniyordu. 925 e gelmesi ocağı bulur.
O değilde bu usb, kulaklıksız eqo ayarı falan bunlar bize gelmeyecek mi ?
Bulutsuz abi bu ali abinin portalda yazdığı wp9 ne oluyor bilgin var mı?Muhtemelen beklenen pek çok şey W10 ile gelecek.
Muhtemelen beklenen pek çok şey W10 ile gelecek.
Ve donanım destekliyor. Artık açsınlar şu özelliği. Millet uyduruk galaxy ace ile ekolayzır ayarı yaparken biz nasıl gibi kalıyoruz. Hatta daha beterleri bile yapabiliyor. Neden bize yok???Bulutsuz abi bu ali abinin portalda yazdığı wp9 ne oluyor bilgin var mı?
Twitterdan site takip edersen böyle üç ay önceki haberi yeni zannedersin. Habere yorum yazılınca da Tweet atılıyorBulutsuz abi bu ali abinin portalda yazdığı wp9 ne oluyor bilgin var mı?
Hem twitter dan hemde günde en az 100 defa girerek burayı takip ediyorum o an için ordan bakınca heyecanla atladım tarihe falan bakmadım doğrusuTwitterdan site takip edersen böyle üç ay önceki haberi yeni zannedersin. Habere yorum yazılınca da Tweet atılıyor

Bulutsuz AbiBulutsuz abi bu ali abinin portalda yazdığı wp9 ne oluyor bilgin var mı?