Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence geç kaldılar güncelleme için neredeyse ocağa giriyoruz

dakamon

dakamon

Üye
Blu markasının win HD modeli gdr1 güncellemesinin resmi sürümünü almaya başladı arkadaşlar. Darısı bizim başımıza.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Blu markasının win HD modeli gdr1 güncellemesinin resmi sürümünü almaya başladı arkadaşlar. Darısı bizim başımıza.
Saçmalığa bak. Ms önce kendi cihazlarına verse keşke

dakamon

dakamon

Üye
Blu win JR de güncelleme almaya başlamış.

versino2

versino2

Üye
Nerde bu Denim be kardeşim ya finaller yaklaşıyor ara tatile girecez hala yok be

dakamon

dakamon

Üye
Nerde bu Denim be kardeşim ya finaller yaklaşıyor ara tatile girecez hala yok be
ocağa kadar bekle derim ben. Açıkladılar ilk gelince 930 1520 gibi modellere gelecek onlarda ayın sonu deniyordu. 925 e gelmesi ocağı bulur.

versino2

versino2

Üye
ocağa kadar bekle derim ben. Açıkladılar ilk gelince 930 1520 gibi modellere gelecek onlarda ayın sonu deniyordu. 925 e gelmesi ocağı bulur.
Anca finallerden sonra yani bu gidişle gelecek baba

dakamon

dakamon

Üye
Bütlere kadar bile gelmez :D

skynet

Üye
Gelmezsen gelme

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gdr1 dağıtımı başladıysa bize gelmesi en az 45 günü bulur. Bizim üvey evlat ise 60 -70 güne ancak alır.
O yüzden <3Forever P F D <3

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bide wp9 çıktı o neki @papakudioflu ? Hani direk wp 10 du

skynet

Üye
O değilde bu usb, kulaklıksız eqo ayarı falan bunlar bize gelmeyecek mi ?

emz

emz

Üye
Muhtemelen beklenen pek çok şey W10 ile gelecek.

Abi peki canıma tak etti 525'e ekolayzır gelecek mi? Kulaklıkla bile yok :( Ve donanım destekliyor. Artık açsınlar şu özelliği. Millet uyduruk galaxy ace ile ekolayzır ayarı yaparken biz nasıl gibi kalıyoruz. Hatta daha beterleri bile yapabiliyor. Neden bize yok???

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bulutsuz abi bu ali abinin portalda yazdığı wp9 ne oluyor bilgin var mı?
Twitterdan site takip edersen böyle üç ay önceki haberi yeni zannedersin. Habere yorum yazılınca da Tweet atılıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Twitterdan site takip edersen böyle üç ay önceki haberi yeni zannedersin. Habere yorum yazılınca da Tweet atılıyor
Hem twitter dan hemde günde en az 100 defa girerek burayı takip ediyorum o an için ordan bakınca heyecanla atladım tarihe falan bakmadım doğrusu :)

Üst Alt