Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mayıs'ta askere gidiyorum . WP 10'u görmeden gidersem geçmez o askerlik :D

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Wp10 resmi sürüm en yakın eylülde gelir. 2015 :) W10 2015 son çeyrek gelecekmiş çünkü

Evet resmi sürümün Eylül döneminde verilmesi bekleniyor.
Ancak önizleme sürümü Mayıs-Temmuz aralığında gelecektir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, byibo, ErturkSahin ve 3 diğerleri
byibo

byibo

Üye
arkadaşlar takip edemedim fazla bu konuyu ama telefonum bu son güncellemeyi aldıktan sonra bildirim merkezindeki hızlı işlemlere hücresel veriyi koydum sorun ise telefonum tuş kilitliyken açtığımda bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimde sanki hücresel veriyi açmışım gibi duruyor ilk 1 üstüne tıkladığımda yine açılmış gibi duruyor ekranın sol üstünde h işareti geliyor sonra tıkladığımda kapanıyor acaba güncellemede bug mu var ?

n8 refresh

Üye
Güncelleme bize daha gelmedi L930

emz

emz

Üye
Abi peki canıma tak etti 525'e ekolayzır gelecek mi? Kulaklıkla bile yok :( Ve donanım destekliyor. Artık açsınlar şu özelliği. Millet uyduruk galaxy ace ile ekolayzır ayarı yaparken biz mal gibi kalıyoruz. Hatta daha beterleri bile yapabiliyor. Neden bize yok???

@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Bu iş benim sinirimi bozuyor ama :|

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
arkadaşlar takip edemedim fazla bu konuyu ama telefonum bu son güncellemeyi aldıktan sonra bildirim merkezindeki hızlı işlemlere hücresel veriyi koydum sorun ise telefonum tuş kilitliyken açtığımda bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimde sanki hücresel veriyi açmışım gibi duruyor ilk 1 üstüne tıkladığımda yine açılmış gibi duruyor ekranın sol üstünde h işareti geliyor sonra tıkladığımda kapanıyor acaba güncellemede bug mu var ?

O sıkıntı bende de var anladım dediğini . Üst barı indirdiğinde bazen hücresel veri kendiliğinden yanıp sönüyor .

• Beğen
Tepkiler: byibo
emz

emz

Üye
Aynen. O herkesin ortak sorunu @byibo umarım düzelir. Çok sürmese bari.

• Beğen
emz

emz

Üye
5xx serisinde sadece 535'te var. Belki diğerlerine de açılır.

Niye kapalı peki? Mantıklı bir gerekçe var mı? Bir engel yok diye biliyorum. Ayrıca 535 ne özelliği üstün ki onda var?

Emre

Üye
:hmmm

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Niye kapalı peki? Mantıklı bir gerekçe var mı? Bir engel yok diye biliyorum. Ayrıca 535 ne özelliği üstün ki onda var?
Maalesef o kadar detaylı bilgim yok.

byibo

byibo

Üye
O sıkıntı bende de var anladım dediğini . Üst barı indirdiğinde bazen hücresel veri kendiliğinden yanıp sönüyor .
Aynen. O herkesin ortak sorunu @byibo umarım düzelir. Çok sürmese bari.
sağolun arkadaşlar yorumuz için ya keşke şu oyun ve uygulamalarda güncelleme yaparken hepsini yeniden indirmek zorunda kalmasak herzaman wifi bulunmuyor örneğin 900 mblik bir oyunu yeniden indirsek hem şarj gidicek öbür türlü hücresel veriyi kullansak internet paketimiz dolacak microsoft gelen 8.1 güncellemesi ile vericekti diye biliyordum ama hala gelmedi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
sağolun arkadaşlar yorumuz için ya keşke şu oyun ve uygulamalarda güncelleme yaparken hepsini yeniden indirmek zorunda kalmasak herzaman wifi bulunmuyor örneğin 900 mblik bir oyunu yeniden indirsek hem şarj gidicek öbür türlü hücresel veriyi kullansak internet paketimiz dolacak microsoft gelen 8.1 güncellemesi ile vericekti diye biliyordum ama hala gelmedi

Aynen bak bu sorunun giderilmesi lazım kesinlikle . Uygulamalar her güncellendiğinde , komple baştan indiriyoruz :)

emz

emz

Üye

Benim sınırsız. Keşke hücresel veri kullanabilsek. 100mb üzeri kullandırtmıyor mağaza. Ayrıca 8.1 ile geldi denmişti parça olarak ekleme hala ortada uygulama yok. Bu çok can sıkıcı bir durum. Bende wifi yok. Çok sıkıntılı oluyor :S

byibo

byibo

Üye
Benim sınırsız. Keşke hücresel veri kullanabilsek. 100mb üzeri kullandırtmıyor mağaza. Ayrıca 8.1 ile geldi denmişti parça olarak ekleme hala ortada uygulama yok. Bu çok can sıkıcı bir durum. Bende wifi yok. Çok sıkıntılı oluyor :S
mağazada 100 mblik sınır olduğunu ilk senden duyuyorum acaba hücresel veri kısıtlamada kendin yapmadın demi sınır ayarı ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
mağazada 100 mblik sınır olduğunu ilk senden duyuyorum acaba hücresel veri kısıtlamada kendin yapmadın demi sınır ayarı ?
evet var wifi gerekiyor diye yazı çıkıyor

emz

emz

Üye

Evet. Hatta bundan önce yani 8.1'den önce mağaza en fazla 50MB izim veriyordu ama kullanıcı istekleri sayesinde bu 100MB sınırına çekildi. Sana hiç şans tanımıyor kurman konusunda. Hatta 101 oldu geçen bir uygulama kuramadım nun yüzden. Keşke kendimiz istediğimizde izin verebilsek :)

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Microsoft w10 u verdiğinde bizim telefonlar çöpe doğru yol almış olur çoktan herhalde. 2015 sonunda benim telefon 3 senelik olacak :D Nerde görülmüş 3 senelik telefonun büyük güncelleme aldığı?

• Beğen

Üst Alt