dakamon
Üye
Wp10 resmi sürüm en yakın eylülde gelir. 2015Muhtemelen beklenen pek çok şey W10 ile gelecek.
W10 2015 son çeyrek gelecekmiş çünküWp10 resmi sürüm en yakın eylülde gelir. 2015Muhtemelen beklenen pek çok şey W10 ile gelecek.
W10 2015 son çeyrek gelecekmiş çünküWp10 resmi sürüm en yakın eylülde gelir. 2015W10 2015 son çeyrek gelecekmiş çünkü
Mayıs'ta askere gidiyorum . WP 10'u görmeden gidersem geçmez o askerlik![]()

Abi peki canıma tak etti 525'e ekolayzır gelecek mi? Kulaklıkla bile yokVe donanım destekliyor. Artık açsınlar şu özelliği. Millet uyduruk galaxy ace ile ekolayzır ayarı yaparken biz mal gibi kalıyoruz. Hatta daha beterleri bile yapabiliyor. Neden bize yok???

5xx serisinde sadece 535'te var. Belki diğerlerine de açılır.@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Bu iş benim sinirimi bozuyor ama![]()
arkadaşlar takip edemedim fazla bu konuyu ama telefonum bu son güncellemeyi aldıktan sonra bildirim merkezindeki hızlı işlemlere hücresel veriyi koydum sorun ise telefonum tuş kilitliyken açtığımda bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimde sanki hücresel veriyi açmışım gibi duruyor ilk 1 üstüne tıkladığımda yine açılmış gibi duruyor ekranın sol üstünde h işareti geliyor sonra tıkladığımda kapanıyor acaba güncellemede bug mu var ?
5xx serisinde sadece 535'te var. Belki diğerlerine de açılır.
Maalesef o kadar detaylı bilgim yok.Niye kapalı peki? Mantıklı bir gerekçe var mı? Bir engel yok diye biliyorum. Ayrıca 535 ne özelliği üstün ki onda var?
O sıkıntı bende de var anladım dediğini . Üst barı indirdiğinde bazen hücresel veri kendiliğinden yanıp sönüyor .
sağolun arkadaşlar yorumuz için ya keşke şu oyun ve uygulamalarda güncelleme yaparken hepsini yeniden indirmek zorunda kalmasak herzaman wifi bulunmuyor örneğin 900 mblik bir oyunu yeniden indirsek hem şarj gidicek öbür türlü hücresel veriyi kullansak internet paketimiz dolacak microsoft gelen 8.1 güncellemesi ile vericekti diye biliyordum ama hala gelmediAynen. O herkesin ortak sorunu @byibo umarım düzelir. Çok sürmese bari.
sağolun arkadaşlar yorumuz için ya keşke şu oyun ve uygulamalarda güncelleme yaparken hepsini yeniden indirmek zorunda kalmasak herzaman wifi bulunmuyor örneğin 900 mblik bir oyunu yeniden indirsek hem şarj gidicek öbür türlü hücresel veriyi kullansak internet paketimiz dolacak microsoft gelen 8.1 güncellemesi ile vericekti diye biliyordum ama hala gelmedi

sağolun arkadaşlar yorumuz için ya keşke şu oyun ve uygulamalarda güncelleme yaparken hepsini yeniden indirmek zorunda kalmasak herzaman wifi bulunmuyor örneğin 900 mblik bir oyunu yeniden indirsek hem şarj gidicek öbür türlü hücresel veriyi kullansak internet paketimiz dolacak microsoft gelen 8.1 güncellemesi ile vericekti diye biliyordum ama hala gelmedi
mağazada 100 mblik sınır olduğunu ilk senden duyuyorum acaba hücresel veri kısıtlamada kendin yapmadın demi sınır ayarı ?Benim sınırsız. Keşke hücresel veri kullanabilsek. 100mb üzeri kullandırtmıyor mağaza. Ayrıca 8.1 ile geldi denmişti parça olarak ekleme hala ortada uygulama yok. Bu çok can sıkıcı bir durum. Bende wifi yok. Çok sıkıntılı oluyor :S
evet var wifi gerekiyor diye yazı çıkıyormağazada 100 mblik sınır olduğunu ilk senden duyuyorum acaba hücresel veri kısıtlamada kendin yapmadın demi sınır ayarı ?
mağazada 100 mblik sınır olduğunu ilk senden duyuyorum acaba hücresel veri kısıtlamada kendin yapmadın demi sınır ayarı ?