Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
evet var wifi gerekiyor diye yazı çıkıyor
Doğru ya unutmuştum
Evet. Hatta bundan önce yani 8.1'den önce mağaza en fazla 50MB izim veriyordu ama kullanıcı istekleri sayesinde bu 100MB sınırına çekildi. Sana hiç şans tanımıyor kurman konusunda. Hatta 101 oldu geçen bir uygulama kuramadım nun yüzden. Keşke kendimiz istediğimizde izin verebilsek :)
Bir bakıma iyi ama telefondan ayarlayabiliyoruz sınırı aslında bu hak geçerli olsa mağaza içinde geçerli olsa yada veri kısıtlamada mağaza inidirme limiti ayarı olsa süper olur

luckysleven

luckysleven

Üye
Satilik 1320 var 2 aylik : ) 1 sene sonraki w10 guncellemesini kesin alacak : )
Vay arkadas sistem bela telefonu satmak ayri bir bela .. Bu gidisle 1320 yi alana 720 hediye edecegim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft w10 u verdiğinde bizim telefonlar çöpe doğru yol almış olur çoktan herhalde. 2015 sonunda benim telefon 3 senelik olacak :D Nerde görülmüş 3 senelik telefonun büyük güncelleme aldığı?
Windows Phone platformunda:ehe

Bu arada yakında yeni bir Update 1 güncellemesi gelecek. 8.10.14219.341. Yapı numaralı güncelleme ile Windows Phone platformu donanımsal klavye desteği de kazanacak. Bu özelliğin eklenmesindeki neden ise üreticilerin bu yöndeki planları doğrultusunda Microsoft'tan istekte bulunmaları gösteriliyor. Ayrıca bu güncelleme bir bakıma Update 2 güncellemesi yayınlanmadan Windows 10 for Phones güncellemesinin yayınlanabileceği iddialarını da güçlendiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve zaakaan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Bu arada yakında yeni bir Update 1 güncellemesi gelecek. 8.10.14219.341. Yapı numaralı güncelleme ile Windows Phone platformu donanımsal klavye desteği de kazanacak. Bu özelliğin eklenmesindeki neden ise üreticilerin bu yöndeki planları doğrultusunda Microsoft'tan istekte bulunmaları gösteriliyor. Ayrıca bu güncelleme bir bakıma Update 2 güncellemesi yayınlanmadan Windows 10 for Phones güncellemesinin yayınlanabileceği iddialarını da güçlendiriyor.
Abi bende zaten belirttiğin yapı numarası var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Okurken beynim yandı.

dakamon

dakamon

Üye
DEnim güncellemesi polonyo mısır brezilyada dapıtıma başlamış

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye

Benim yapı numarasıda o.
Klavyeyi nereye takacağım şimdi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
Peocawe

Peocawe

Üye
Bu gelecek güncellemeler de batarya artışı olacak mı? O umutla bekliyorum ama yanılıyor muyum? Yoksa satacağım cihazı yetiremiyorum şarj.

_Shinku_

_Shinku_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bluetooth la bağlayacağız galiba kablo sokuşturacak yer yok ki :D

Serhan

Serhan

Üye
Satilik 1320 var 2 aylik : ) 1 sene sonraki w10 guncellemesini kesin alacak : )
Vay arkadas sistem bela telefonu satmak ayri bir bela .. Bu gidisle 1320 yi alana 720 hediye edecegim
öyle olursa alırım :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu sistemden umutluyum o yüzden 1520 almaya niyetliyim belkide bu pazar alabilirim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nawzil in dediğine göre denim güncellemesi değilmiş bu gelen !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

skynet

Üye
Yav şimdi gelmiş mi yoksa gelmemiş mi :) Ona göre göç edeceğim almanyaya :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ona cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmiş
İnşallah haklısındır abi, gerçi wifi yok bende gelsede yükleyemem ama olsun buradaki dostlar yükler bende takip ederim ne var ne yok diye ;)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Üst Alt