Bi düzeltme guncellemesi yapsalar adam akıllı ya. Telefon acayip takılmalar yapıyor.
topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.Hayırdır aga sabah sabah ne kullandın senBurda bir durgunluk var hayırdır![]()
bildiğin bişey varsa söyle de sevinelim yaw 
Abi 62 oyun nedirBenim üvey evlat 620 de tık yok.topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.
serbest mestlek erbabisin heralde2 tane ufaklık olunca telefonu oyun makinesi olarak kullanıyoruzAbi 62 oyun nedirserbest meslek erbabısın herhâlde

2 tane ufaklık olunca telefonu oyun makinesi olarak kullanıyoruz
Değişiklik şart.![]()

Kıza tablet aldım halen gözü telefondaÇocuk telefonu sömüren bir canavar![]()
Oğlan desen araba manyağı. Bende zeka ve stratejik oyunları seviyorum. 62 tane ancak aileyi kurtarıyor. Sen bizim üvey evlada bakBenim üvey evlat 620 de tık yok.topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.

Dil güncelleştirmesi olması banada mantıklı geldi yoksa konu daha canlı olurdu.seninkide dil olmasın![]()
sendemı stabil surumdesınDil güncelleştirmesi olması banada mantıklı geldi yoksa konu daha canlı olurdu.
920 de stabil cyan vardı ama şuan garantidesendemı stabil surumdesın
Sabah mı gece attım yorumuHayırdır aga sabah sabah ne kullandın senbildiğin bişey varsa söyle de sevinelim yaw
![]()
sen ne yaptın abi ya öyle resmen mağazayı soymuşsunBenim üvey evlat 620 de tık yok.topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.

Windows Phone 8.1.1 Preview 14219 sürümü olabilir.