Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bi düzeltme guncellemesi yapsalar adam akıllı ya. Telefon acayip takılmalar yapıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Gelir gelir, çok yakında gelir ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bi düzeltme guncellemesi yapsalar adam akıllı ya. Telefon acayip takılmalar yapıyor.

Benim üvey evlat 620 de tık yok. :) topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.

• Beğen
Tepkiler: skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Burda bir durgunluk var hayırdır :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Benim üvey evlat 620 de tık yok. :) topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.
Abi 62 oyun nedir :) serbest mestlek erbabisin heralde

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, alasulumurat, Esendağlı ve 1 kişi daha
Rainesto

Rainesto

Üye
Pfd de işin cabası.
Sen bizim üvey evlada bak :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar benim telefona bi güncelleme geldi ayın 5 nde olanı yapmıştım şimdi bitane daha geldi yükleniyor şuan ekstra bişey varsa yazarım boyuta bakamadım @papakudioflu @bulutsuzgece
@Sensation

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
seninkide dil olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
afwerker

afwerker

Üye
Aynen Dil güncelllemesi gelmiş ama dil değiştirmedim neden böyle bişey geldi ki

Emre

Üye
batarya suresi icin gelmiştir dil gncllmsi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Pfd de işin cabası.
sen ne yaptın abi ya öyle resmen mağazayı soymuşsun :ehe :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Windows Phone 8.1.1 Preview 14219 sürümü olabilir.

Abi konumuzla alakalı değil ama bir sorum olacaktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi bu videoyu iziyorum *#06# bildiğimiz nolu imei kodu karşımıza çıkıyor ve bu kodu pin kodu olarak lumia 1520'ye pin kodu olarak giriyorlar yanlış görmediysem ve sanki telefon unlock gibi olmu gibi görünüyor yada değişik bir şeyler ortaya çıktı bu videoda telefon unlockmu oluyor yani o kodla yoksa hack gibi şeyler'mi yapılıyor acaba

Üst Alt