Yeni ICS Güncellemesi 4.1.B.0.587

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaşlar guncelleme demek .surumdeki hataları,eksikleri ,sorunları gidermek için yapılır.sakın yenilik. extra ózellik diye beklemeyin ,(TEMA,AÇILIŞ,KAPANIŞ.kamera ,seste v.b ufak oymamaları. kastedmiyorum)bu kısmı iyi anlayin hiç bir yazılim.guncelleme size tel özelliklerini artıramaz,parça degişmeden,ek yapmadan mumkun deil.guncellemede amaç var olan yapıda oynamalar yapmaktır,ya tema degişir,eklenir.çıkartılır,uygulama eklenip çıkartılır;amaç rem. de yer açmaktır,ya muzik sesi kısılır,yada arka planda çalışan uygulama önlenir;amaç batarya ömrunu uzatmak,bu söylenenler zaten root yapılmış telefonda x plore ile mumkun,sonuç olarak guncelleme =hata giderme,eksik kapatma ;yıllarin deneyımı bu,2012 ye guncelleme beklemek. tuhaf biraz,

- - - Eklendi - - -

Çok kişiye böyle olmuş ben de anlamadım :/ İsterseniz flashtool kullanabilirsiniz.

arkadaşlar ÖGRENİN FLASH TOOL KULLANMAYI,,RESİMLİ ANLATIMLAR MEVCUT.YA BEN BİR TANE RAY E ÖZEL SAYFA AÇIP TEK TEK ANLATICAM,.Eksiklik sanırım her s.e xperia tele ayrı genel sayfa açmak.

Üst Alt