Yeni ICS Güncellemesi 4.1.B.0.587

Sponsorlu Bağlantılar

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ICS Güncellemesi 4.1.B.0.587
Sony, 2011 serisi telefonlara yeni bir güncelleme daha yayınladı. Başlıkta da yazdığım gibi 4.1.b.0.431'i .587e yükseltiyor.
Xperia Active, Arc, Mini Pro, Neo, Neo V, Xperia Pro, Arc S, Xperia Mini ve Xperia Ray'e geleceği söyleniyor blogta. Çoğunuza gelmiştir zaten.

Xperia Ray telefonumu güncelledim. Doğal olarak root gitti. Flashtool ile 4.0.3 kerneli flaslayıp rootlayıp sonra tekrar .587yi flasladım.
Ben bu güncelleme hakkında görüşlerimi bildirmek için açtım konuyu, epey bir sorun giderilmiş Sony'nin dediğine göre benim gözlemlediklerim:
-Menüler arası geçişler daha akışkan olmuş.
-Telefon açılırken daha çabuk açılıyor.
-Rehbere açmak istediğimizde rehber 6-7saniye de geliyordu. Artık o kadar beklemiyorsunuz. (Forumda bir arkadaş sormuştu, rehber çok bekletiyor diye.)
-Uygulamalar vs daha çabuk açılıyor.
---Bazılarında cevapsız çağrı ve sms geldiğinde led yanmıyormuş. Bu güncelleme ile cevapsız çağrıda ledde bildirim ışığı yanıyormuş ama sms hala yanmıyormuş.

Benim düşüncem: Sony bu güncellemeyle bizi kandırıp Jelly Bean'i vermicek mi acaba? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ek: Güncelleme genel olarak faydalı. Direk telefon üzerinden ya da Pc Companion ile de güncelleyebilirsiniz.

arthur90

Üye
neo v hala gelmedi kaç gün oldu kesin unuttular:)

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Gelir heralde. Bu haber talksonymobile da 9 agustosta yazılmış. Bazı modellere -içinde ray ve arc s vardı hatırladığıma göre- daha sonra gelecek diyordu. Benim telefonuma geleli 2 gün oluyor.
Demin okuduğuma göre birinde usb düzgün çalışmıyormuş vs hatalar alanlarda var.

ahokan

Üye
xperia pro kullanıcısı olarak sonunda bende telefonda nefes aldık arkadaş. 3 4 saat önce geldi güncelleme kurdum ve hızlandı telefon bıkmıştım hatta satmayı bile düşünüyodum yeni aldığım telefonu..

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Benim de hoşuma gitti genel olarak hızlandı gibi de. mesaj geldiginde led yanıp sönerdi artık yanmıyor. Sorunsuz bir güncelleme gelmedi yahu :/

arthur90

Üye
neo v ye nezaman gelecek ya ?

mrt1399

mrt1399

Üye
bakalım duzeltmislermi hataları

alien97

alien97

Üye
Aynen bende jelly beanın gelmemesinden korkuyorum.

Superfan

Superfan

Üye
Xperia Neo ( Mt15i ) daha gelmedi.Bekliyoruz... :lol2:

- - - Eklendi - - -

Jelly bean gelmezse sağlık olsun.2.3.4 + 4.0.4 + bu yeter.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
alien97

alien97

Üye
Kendi isteğiyle geçmemiştir rootla alakası yok.

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Rootla alakası yok. Güncelleme gelir. Rootlarsın root gider.
Bu güncelleme iyi oldu da jb hakkında çok iyi yorumlar okuyorum her yerde bize de gelse süper olucak :)

arthur90

Üye
neo v daha almadı güncelleme?

Hearkinless

Hearkinless

Üye
JB gelir bence ya.

KarakayA67

Bnada geldi snunda ray kullancsym jelybean glckmiki bze :-)

enes-1907

enes-1907

Üye
ben internetten bi şekilde buldum yükledim 587 yi ama halen daha video kaydı yaparken kesik kesik çekiyo videoyu

arthur90

Üye
bir neo v ye gelmedi:(

kaan7878

kaan7878

Üye
ben net den 1-2 video izledim genel olarak güzele benziyo ancak kamerada dokunamatik netleme modu varmı. 2.3.4 de bu özellik mevcut ve çok da kullandığım bir özellik. dokunmatik netlemeden kastım camerada köşeye bir yere dokunuca orayı netliyor. Birde şebekeden görünkülü konuşma gelmişmi bunları cevaplarsanız çok sevinirim

Üst Alt