YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5 Uns. By YusufEMRE (TekKelimeyleMükemmel)

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Dil linki kırık .Bi el atsanız .Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yaw arkadaslar bu programı imzalıyabilecek kimse yok mu ? :(

Link kırık deil 4shared sitesi yasaklanmış DNS numarasını değiştirip indirebilirsin kardeşim.
Ayrıca bu programı başka birinin imzalaması senin hiçbir işine yaramaz, senin kendi IMEI numaranla imzalaman gerekir.

scuf

scuf

Üye
bunu telefon hafızasına mı kurucaz hafıza kartına mı dostum

MusTy57

MusTy57

Üye
5800 İçin olan sürümü kurdum yani 1.10 olanı 5800 kullanıyorum fakat mesajı gönderirken geri tuşuna bastığımda geri menüye dönmüyor bazen dönüyor bazen dönmüyor programı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Menüye yani mesaj kişilerinin olduğu menüye geri yaptıgımda yapmıyor bunu nasıl halledebilirim bütün versiyonlarda aynı sorun var .s

abdullah_0656

Üye
dosyayı bir türlü imzalayamadım nasıl imzalayacağımıda bilmiyorum ama en kötüsüde 4shared tan download yapamıyorum yardımcı olurmusunuz ??

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi

5800 İçin olan sürümü kurdum yani 1.10 olanı 5800 kullanıyorum fakat mesajı gönderirken geri tuşuna bastığımda geri menüye dönmüyor bazen dönüyor bazen dönmüyor programı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Menüye yani mesaj kişilerinin olduğu menüye geri yaptıgımda yapmıyor bunu nasıl halledebilirim bütün versiyonlarda aynı sorun var .s

Bu sorun programın bütünüyle ilgili yapabileceğimiz birşey yok kardeşim

Farketmez

dosyayı bir türlü imzalayamadım nasıl imzalayacağımıda bilmiyorum ama en kötüsüde 4shared tan download yapamıyorum yardımcı olurmusunuz ??

sitede sertifika sorunları ve imzalamayla alakalı onlarca konu var incelemeni tavsye ederim kardeşim

buzzuk61

Üye
TürkÇe link kırık değil indiriosun ama indirdikden sonra tele atılacak dosya arşivi Hasarlı oldugu için dosyaları dısarı cıkaramıorumm İlgilenirsenz sevinirimm

buzzuk61

Üye
TürkÇe link kırık değil indiriosun ama indirdikden sonra tele atılacak dosya arşivi Hasarlı oldugu için dosyaları dısarı cıkaramıorumm İlgilenirsenz sevinirimm

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi

Birseyi cikarmana gerek yok kardesim, o dosyayi oldugu gibi atacaksiniz dil dosyalarinin oldugu apps klasorune. Pcde rar dosyasi gibi gorunur ama o rar dosyasi degildir.

kerii

Üye
Ben ingilizce sürümünü kurdum onu kullanıyorum fakat bir sorunum var ,

Msjın kimden geldiğini göstermiyor,sadece numarayı gösteriyor..Yani isim olarak yazmıyor.Mesela Ahmet'ten geldi demiyorda, numarasını yazıyor sadece.Bunu nasıl halledebiliriz ?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Ben ingilizce sürümünü kurdum onu kullanıyorum fakat bir sorunum var ,

Msjın kimden geldiğini göstermiyor,sadece numarayı gösteriyor..Yani isim olarak yazmıyor.Mesela Ahmet'ten geldi demiyorda, numarasını yazıyor sadece.Bunu nasıl halledebiliriz ?

Yeni Mesaj bildirimi bolumunden ayarlayabilirsiniz

kerii

Üye
Yeni Mesaj bildirimi bolumunden ayarlayabilirsiniz

Bildirimden bahsetmiyorum..Bildiririmdede göstermiyor zatende, msj kutusuna girdiğim zaman yani isms programını çalıştırdığım zaman ordaki smslerin hiçbirinde isim yazmıyor..Sadece numaraları yazıyor.. :S
Msjın kime ait olduğunu anlıyamıyorum yani.

orhangazi35

Üye
e71 kullaniyorum,ayarlarini kurcaladim biraz ama bulamadim.
benim gonderdigim mesajlari goremiyorum,listede sadece gelenler gorunuyor.klasik gelen kutusu gibi.nasil duzeltebilirim?

yellowmagic

Üye
register olması lazım pro kapanıo açılınca msjlar silinio sıfırdan :S

1,10 trkçe olanı yükledm smdlk register felan istemyr çlşrca dieri gibi çok tşkkr :D

OrEmCeLL

OrEmCeLL

Üye
Bildirimden bahsetmiyorum..Bildiririmdede göstermiyor zatende, msj kutusuna girdiğim zaman yani isms programını çalıştırdığım zaman ordaki smslerin hiçbirinde isim yazmıyor..Sadece numaraları yazıyor.. :S
Msjın kime ait olduğunu anlıyamıyorum yani.

yazmasının sebebi ; senin rehberindeki numaralar sadece telefon hafızasında mevcut.. onların tumunu işaretleyip simkarta kopyala ondan sonra i sms e gelip mesajları esitle.. hayırlara vesi olsun :)

m17

m17

Üye
Elinize sağlıklar.

m17

m17

Üye
Yanlız bunun tam sürüm olanı yok mu.?

b@d0

Üye
emeğine sağlık hocam baloncukların yanında m15 yazmayaydı iidi.. küçük bi ayrıntı ama olsun :D bu arada 5800 için olanda mesela ilk ekrana görüntü geldiğinde yoksay dediğimizde mesajı okumuş gibi ekrandan kayboluyo yeni mesaj bildirgesi onu ayarlayabiliyormuyuz kaybolmasın :D

incilal

incilal

Üye
teşekkürler

serecans

serecans

Üye
tesekkurler

aslan_07

Üye
kardeş eng versiyonunu başka seyden tekrar atarmısın shared kapalı yapabılırsen sağol sımdıden

Üst Alt