erdoğansafak55 
dün gece flaşladım erdoğansafak55 gerçekten yalnış dosya indrip kurmuşum bu defa oldu efektler hız geçişler harika bir kaç önemli programım var denedim gayet güzel çalışıyo oyuna gelnce orjinal fwsi gelene kadar oyun yüklemicem rioyu denedm şuan sadece oda kasma yapmadı gayet rahat çalıştı yalnız şu müzikleride bir artırsalardı fena olmazdı
erdoğansafak55
![]()
.delight belle yükleyecektim ama sorunu çok dediler oyüzden vazgeçtim.yüklersem ilk sayfaya video koyarımistediğimiz widget i koyamıyoruz arkadaşlar deneyen varmı onun haricinde bir tutarsızlık yok stabil.Yani kastım dosya içindeki dosyaya girip widget yapamıyoruz.

Arkadaşlar bunu pr1.2 nin üzerine direk flashlayabilir miyim ? Sorun teşkil eder mi ? Birde daha önce hiç flash işleme gerçekleştirmedim. Sorun yaşarmıyım telefonun kullanılmaz hale gelme ihtimali var mı ?
) ama galeriyi açtığımda gözükmedi hangi klasöre taşıdıysam taşıyım. Ben buna önceki belle de bir çözüm bulmuştum photo editor le düzenlemiş gibi yapıp farklı kaydetten kaydedince geliyordu galeriye şimdi deniyim dedim bir baktım photo editor yok.. Ne yapsam o resimleri galeriye eklemek için? beyler bir sorum olacak ben bluetoothla resim attım bilgisayardan (usb ile neden atmadın demeyin üşendim) ama galeriyi açtığımda gözükmedi hangi klasöre taşıdıysam taşıyım. Ben buna önceki belle de bir çözüm bulmuştum photo editor le düzenlemiş gibi yapıp farklı kaydetten kaydedince geliyordu galeriye şimdi deniyim dedim bir baktım photo editor yok.. Ne yapsam o resimleri galeriye eklemek için?
yok arkadaşım olmadı ya :S dcim klasörüne attım baktım yok onun içerisindeki 100nokia ya attım yine yok :Shafıza kartı veya kendi hafızasında DCIM diye klasör var oraya bak.resimleri DCIM klasörüne at görünür
k.bakma uğraştırdım 
erdoğan bir sorum olcak sendede aynısı yaşanıyomu tlfon pr1.2 deyken bütün video çeşitlerini oynatıyodu fakat belleye geçtikten sonra avi dosyası açtığımda yükleniyo diyo öle kalıyo?
Eyvallah erdoğan o yükleniyor olayı bende de oldu ancak 1 kere yaptı 2.sinde izledim videoyu.bu sitede video uygulamalar bölümünde var.----------Eklendi @ 22:38:22 ---------- Yazıldı @ 22:36:36 ----------mygreyn8 bak bu benden sana kıyak olsun sitede ilk.bu foto programını kullan.adı photo browser 2 yeni versiyon.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@erdogansafak55
bu efektler dönüş efektleri edit oldugu için mi var 701 de böyle efekt yoksonradan versiyonmu gelir onlara ?
![]()