yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
Arkadaşlar müzik çalar ve benim için en önemlisi görsel tasarımda buglar herhangi bozukluklar mevcutmu bu ivo belle'de Birde telefonum pr 1.2 üzerine direk yükleyebilirmiyim? Son olarak telefonumda bir sürü oyun vs mevcut bunları tek tek kaldırmam gerekli mi yada iyi olur mu ?

muzik calar ivonun ekolayzır ayarıyla gayet hoş ses cıkıyor.eksiklikler elbet var ama önemli olan problem yaratacak sekilde olmaması pr1.2 üzerine direk yüklersin no panic :-))yanlız mass ve kart kafızasını biçimlendir hard format at .sonra flash at tertemiz oyunlarını proğramlarını kur cok problem olmaz sıfırdan başla pişman olmazsın yoksa proğram cakışması felan filan sorun yaşarsın...

marsoy

marsoy

Üye

senin dediğin gibi yaptım yine hata verdi . Kabloyu çıkar-tak , tekrar bağlan diyor yapıyorum nokia yazısı çıkıyor , telefon açılıyor . ayrıca delight 3.0 rof3 dosyasını da flashladım tr klavye olmadı

seleping tlfonun üstünden nokia beta labstan online indir kur arkadaşım başka türlü zorluk çıkarıyor

epts

epts

Üye
arkadaşlar ivo 777 3.1 medaifireden başka linki var mı ...burda çok yavaş iniyor..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
achie

achie

Üye
Vay belle güzelmiş ama daha eksiği var azcık daha geliştirsinlerde kalıcı olarak kurarız,bu arada türkçe sorunsuz şimdilik annayla devam.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
yok fotolarda ve videolarda sorun yarattı,ben şimdi delight yeni sürümü çıkmış.hatakları düzeltmiş,onu deneyeyim:naughty:

epts

epts

Üye
bide ben orjinal belleyi türkçeleştirdim baya hata uyarısı aldım ve klavye kayıp

achie

achie

Üye
bu arada 3.2 versiyonunun üstüne kurulabiliyor farkında olmadan öle yapmışım :)

marsoy

marsoy

Üye
yok fotolarda ve videolarda sorun yarattı,ben şimdi delight yeni sürümü çıkmış.hatakları düzeltmiş,onu deneyeyim:naughty:

bende yaratmadı hiç bir sorun gayette hzlı gerçekten biraz daha karıştırıp ne olduğunu anlayalam bakim

epts

epts

Üye
yok kardeş başka siteden bişey indirdim baya hızlıydı

----------Eklendi @ 17:08:28 ---------- Yazıldı @ 17:02:42 ----------

bu arada 3.2 versiyonunun üstüne kurulabiliyor farkında olmadan öle yapmışım :)
kardeş 3.1 varsa farklı bir indirme sitesinden aktarabilir misin

----------Eklendi @ 17:46:33 ---------- Yazıldı @ 17:08:28 ----------

halletim sagol

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
konunun başına yeni delight v3.1 sürüm videosu eklenmiştir

ahmet147

Üye
türkçesini yükledim. tüm menüleri türkçe tamamen. asphalt 6 yı da yükledim. hiç kasma yok. hem de hackli. tüm dosyaları yükleyebiliyorum. :))))))

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
delight 3.1 de fena değilmiş hani :) menü efektleri felan..

bu daha iyi geldi ,ram sabit 120 hiç aşağıya düşmedi,akıcılık desen o biçim,efektler zaten ayrı güzellik.herzaman ki gibi delight ivo farketmez forever nokia forever symbian:yuru

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bence ivo 3.1 daha güzel arkadaslar :) bende de hersey yüklü hiç bi sorun yok wala ;)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
bu daha iyi geldi ,ram sabit 120 hiç aşağıya düşmedi,akıcılık desen o biçim,efektler zaten ayrı güzellik.herzaman ki gibi delight ivo farketmez forever nokia forever symbian:yuru

senin açtığın konuları sürekli takip ediyorum güzel kardeşim :) bence forumda ki bize en faydalı arkadaşlardan birisin . senin önerdiğin ivo 3.1 i yüklediğimde telefonumun çehresi değişti . şimdi delight 3.1 i yükledim daha da memnun oldum tüm uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorum ve sleeping screen de flashta kendi geliyor biz yüklemeye uğraşmıyoruz :) çok teşekkür ederim :)

cargo3230

cargo3230

Üye
arkadaşlar bu delight 3.1 'i nerden indirdiniz bana link verin allah aşkına 3 saat aradım 3.0 var 3.1 yok bulamadım yada çok beceriksizim benimde delight 3.1 daha hoşuma gitti görünüşü

synergy11

synergy11

Üye
eline sağlık

Üst Alt