yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
refurbish

onedollar

Üye
refurbish ise tamam dosyalar karıştı heralde...

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
refurbish yaptın editlerken refurbish tiki var onları kaldırmadın değilmi.

WebStyle

WebStyle

Üye
En kolay yöntemi şöyle anlatayım geçen de bende o şekilde kurulum yapmıştım. Öncelikle Anna dosyalarını C:\Dosya yolu\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 buraya kopyalayın. Önce normal flash atarak Anna'yı tele yükleyin. Yükleme işleminden hemen sonra ister format atın ister atmayın. Anna dosyaları yine belirttiğim klasörün içinde kalacak. Tekrar usb kablosunu bağlayıp

aynı video da anlatıldığı üzere yükleme değil güncelleme yapın. Sağlıklı bir belle sizi bekliyor.

Not: Ha söylemeyi unuttum. Belle ye geçince kesinlikle teli formatlayın. Format işleminin ardından telefon biraz olsun rahatlıyor..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
sen ozaman yeniden dene.bu arada msj ve internette iken abi efekler dehşet yaa:yuru.premium tema vardı parlak neon diye isteyene gönderebilirim:oke:

onedollar

Üye
tamam şimdi oldu ekran dönüşleri seninki gibi türkçe klavyede oldu ohh missss, canavar oldu... :)

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
hangi ara yaptın onedollar,hata neymiş.kurcala izlenimlerini paylaş

onedollar

Üye
yanlış dosyalarmış...şimdi kurcalamaya geçtim...
ama dediğin gibi menüdeki efektler on numara olmuş, küllerinden doğmuş belle daha çıkmadan...:yuru

karasahinemre

Üye
türkçe klavyeye gerek yok o daha dar ing klavyede o ya basılı tutun ö çıkıyor zaten sadece ş ve ı yok

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
türkçe klavyeye gerek yok o daha dar ing klavyede o ya basılı tutun ö çıkıyor zaten sadece ş ve ı yok

ben ivonun 1.5 versiyonda türkçe klavye kurmuştum,tel sapıtmıştı.şimdi dediğin gibi kurmaya gerek duymuyorum.

onedollar

Üye
daha önce aldığım yedekleri tekrar yükliyeyim mi...?kurtulamayan uygulamalar var da...

WebStyle

WebStyle

Üye
daha önce aldığım yedekleri tekrar yükliyeyim mi...?kurtulamayan uygulamalar var da...

Bazı uygulamalar çalışmayabilir belle işletim sistemin de. Bana kalırsa sadece çok önemli programları yüklemeye çalışın. Gerçi onları da yükler mi bilemeyiz..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen telden sil ve geri yükle yaptınmı,uygulamaları boşver yeniden yüklersin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
flashlamayı bilen n8 ciler kurun gitsin
zaten 2 haftadir eski surumu kullaniyoruz.harika ama bu guzelde iv0777 duzenlemesini begenmiyorum adam hep bulgarca birseyle kuruyor deliht daha guzel yapiyor bu isi mesela simdiki 210 mb C hafiza 22 tane klavye dili hatta uyku ekranini bile atmis icine butun hack programlari anliycan super.ben onu bekliycem:islik

marsoy

marsoy

Üye
bende yükledim bu yeni versyonu fakat bana sanki önceki belle sürümü daha hızlı geldi bundan bunda farkettiğim değişiklik müzik çalar rengi ve kısayol rehber beyazdı siyah olmuş başkada efektmiş falan görmedim

Release
Symbian Belle
Software version
111.020.0203
Software version date
2011-08-30

doğru dosyalarımı yüklemişim sizce arkadaşlar?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
bende yükledim bu yeni versyonu fakat bana sanki önceki belle sürümü daha hızlı geldi bundan bunda farkettiğim değişiklik müzik çalar rengi ve kısayol rehber beyazdı siyah olmuş başkada efektmiş falan görmedim

Release
Symbian Belle
Software version
111.020.0203
Software version date
2011-08-30

doğru dosyalarımı yüklemişim sizce arkadaşlar?

hangi linkteki dosyayı indirdin

marsoy

marsoy

Üye
symbian belle videolu anlatımdakini arkadaşım ordan link yenilendi dediler indirip kurdum

Üst Alt