yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
delıght linki koyabilirmin erdoğan sana zahmet hocam

serkanet

Üye
hocam fmobinin hangi sürümü çalışıyor bellede oyunların içinde gözüme çarptıda bana acil lazım bellede çalışan sürümü

marsoy

marsoy

Üye
hocam fmobinin hangi sürümü çalışıyor bellede oyunların içinde gözüme çarptıda bana acil lazım bellede çalışan sürümü

dur link verim sana

Or try the unsigned limited time version: yazanı indir

umarım kızmazlar burdan indir serkan

serkanet

Üye
çok saol hocam ben yüklerken cancelling installation hatası alıyorum tamamlamaya yakın çok sevinirim

marsoy

marsoy

Üye
çok saol hocam ben yüklerken cancelling installation hatası alıyorum tamamlamaya yakın çok sevinirim

Or try the unsigned limited time version: yazanı indir

umarım kızmazlar burdan indir serkan

serkanet

Üye
ama bu limitli versiyon süre sınırı vardır bunda belirli kullanımdan sonra kullanılmaz hale gelirmi

marsoy

marsoy

Üye

serkanet

Üye
sanırım ingilizce belle kullanıyorsun ingilizce de çalışıyor ancak ben dün türkçe flashladım ingilizceye alıyorum telefonu güzel yükleniyor ama türkçeye aldığım zaman fmobi yok oluyor yinede sağol yardımcı olduğun için

marsoy

marsoy

Üye
yo bende türkçe belle kullanıyorum ve bunu ingilizcede yükledim türkçeye çevirip gayet stabil kullanıyorum erdoğana bi sor yinede belki senin istediğin vardır

serkanet

Üye
bende delight değilde ivo 3.1 belle var ingilizceye alınca farklı uygulamalar var telefonda türkçede ise benim yüklediğim uygulamalar fmobiyi kuruyorum ingilizcede çalıştırıyorum türkçeye geçince fmobi gidiyor nasıl çalıştırabilirim türkçede ivo 3.1 normal belle delight belle deil

marsoy

marsoy

Üye
HOCAM BENDE İVONUN 3.1Nİ KULLANIYORUM ŞUAN VE FMOBİ YÜKLÜ VE TÜRKÇE
senin dedğin gibi bir sorunla karşılaşmadım inan ama dedğim gibi bide erdoğan videodaki linki koysun onu dene bende şuan delght 3.1 ni arıyorum onuda kurup denicem lik bulamıyorum

serkanet

Üye
valla bende kayboluyor türkçeye geçince daha doğrusu sadece o değil telefonun orjinal oyunları 3 tane onlarda türkçede yok ortada yanlış bişeymi yaptım acaba

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar inanın linki paylaşmak isterdim.şu anda yoldayım brezilyaya gidiyorum.fmobi son belle sürümü var ve gayet güzel çalışıyor.be delight belle sürümünde hiç sorun yaşamadım.gayet hızlı ve kullanışlı.flash yaptıktan sonta sil ve geri yükle yapmayı unutmayın ve ramblower programını kurun.inşallah orjinal belle katerina yada isabella da buluşuruz:))

serkanet

Üye
ivo 3.1 belle var bende delight değil ingilizce yapıp mı yükledin sen dili ingilizcede sıkıntı yok ama türkçede kullanamıyorum

dinopis01

Üye
birde şu caf olayını nasıl anlayacağım varmı yokmu diye
Kamera video çekim modunda A işaretine dokun sonra çiçek işaretini seç.ilk açtığında odaklamada sıkıntı çıkarabiliyor.Video kaydına tıkırtı sesi veriyor sessiz ortamda.Anna da caf daha hızlı.Anna kullananlar caf özelliği için nokiabetalabs ın çıkardığı cameraupdate patch ını yüklesinler daha hızlı ve kesinlikle sessiz çalışan odaklama yapıyor.Video kaydına sessiz ortamlarda da olsa tıkırtı sesi vermiyor.

LimePie

LimePie

Üye
güzel kardeş sağol :)

Üst Alt