v3.2si çıkmış yükledm beğenmedm hemen 3.1e geri döndüm![]()
arkadaslar bu 3.1 de opera mobile 11 i sorunsuz kullana bilen warmı? opera mobile yalnız mini değilll mobilde facebook yer bildirimi war ama minide o secenekler yok o yuzden mobile istiyorum cvp veren olursa sevinirimm...

Önce Alman Annasını downgrade edip eski sürüme döndüm . Sonra depo hafızasını ve hafıza kartını sırasıyla biçimlendirdim . (Temiz bir kurulum olsun diye) Üstüne ivonun 3.1 bellesini flashladım . Flash sırasında hata verdi ama telefon yine de açıldı . Şu an gayet stabil çalışıyor . Tek problemim nokıa sleepıng screen , fmobi , flowd uygulamalarını yüklerken yarıda kesilip yüklenemiyor uyarısı vermesi . Bunun için yapabileceğim birşey var mı ?
valla prp1,0 ın ustune belle kurdum cıllopğ gıbı oldu gereksız atık dosyaalr bulunmuor bırakın annayı 1,2 nın sutune bule kurmayın bence ivo 3,1 dtabıl cok hoş
tekrar flashlarmısın anna dosyalarını ve ivonun dosyalarını aynı yere at öyle dene o 4 dosyayı gösterip.hata ne hatası verdi ?downgrade etmeye gerek yokki annanın üzerine yükleyin direk problem yok...delight 3.0 ın rof3 dosyasını ivonunkiyle degişin eger tr klavye dili istiyorsanız...
2 tane program yüklenmiyor diye flash atmaya gerek yok bence . Çünkü şu an gayet stabil çalışıyor N8 ve belle . Sadece o programları nasıl yükleyebilirim onu merak ediyorum .
tekrar flashlarmısın anna dosyalarını ve ivonun dosyalarını aynı yere at öyle dene o 4 dosyayı gösterip.hata ne hatası verdi ?downgrade etmeye gerek yokki annanın üzerine yükleyin direk problem yok...delight 3.0 ın rof3 dosyasını ivonunkiyle degişin eger tr klavye dili istiyorsanız...
senin dediğin gibi yaptım yine hata verdi . Kabloyu çıkar-tak , tekrar bağlan diyor yapıyorum nokia yazısı çıkıyor , telefon açılıyor . ayrıca delight 3.0 rof3 dosyasını da flashladım tr klavye olmadı