evet son sürüm kurulu bende kardesim. Simdi bir daha deniyeyim videoyu. Once fotograf cekip sonra hemen video cekiyim... Bakalim sorun oluscakmiOnur kardeşim sende cm11 son sürüm mü kurulu ?
Kamera durdu hatasi almiyorum. arconun 0528 ini kullaniyorum.evet son sürüm kurulu bende kardesim. Simdi bir daha deniyeyim videoyu. Once fotograf cekip sonra hemen video cekiyim... Bakalim sorun oluscakmi
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdi son sürümü yükledim 5-28i, sorunsuz calışıyor 720p video cekme. Tekrar teşekkürler Sir mordred ustaKamera durdu hatasi almiyorum. arconun 0528 ini kullaniyorum.

wipe cache ve wipe dalvik yapıyor musunuz hocam flashlamadan sonra? hatta ne olur ne olmaz önce de yapın bence.Beyler kernel bı tek bende mı sorun cıkarıyor 400 mb versıyonunu yukledım hala aynı tel samsung ekranında kalıyor sureklı oraya atıyor cmw de bıle
Bende vardi romu bastan kurdum duzeldikamera durdu diye hata veriyo....... böle bi şikayet kimsede yokmu....
Hocammm Döktürmüşsünn helal yakında maxicep(xda) olucak |afactoria l sirmordred | sayenizdealın 404 mb ram içeren versiyon(herşey çalışıyor sadece 720p video kaydetme çalışmıyor)
linki şimdilik kaldırdım çünkü ek olarak 2 sorun daha çıktı(wifi açılamıyor,kamerada video moduna geçiş yapılamıyor)
çözmeye çalışıyorum çözdükten sonra paylaşırım
hayırlı sabahlar
EDİT:400 mb ram olacak miktarı yanlış söylemişim
diğer özellikler:
-kk2.7 tabanlı kernel(en güncel kernel)
-3.4.93 linux versiyonlu

Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.Arco TRİM desteğini ekledi (bir sonraki sürüm TRİM destekli gelecek )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım benide credit listesine ekler hehe..... tabikide böyle birşey beklemiyorum sadece şaka yapıyorum ama şaka maka TRİM'i bu cihaza biz getirdik
gurur duydum![]()
Birde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?slm günaydnlar sir modred hocamın yeni oc dstekli kernelinin linkini atarmsnz arkadaşlar baktm yandexte silinmiş galiba
Hocammm Döktürmüşsünn helal yakında maxicep(xda) olucak |afactoria l sirmordred | sayenizde
Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.
bu arada vermiş olduğunuz linklerin hepsi yandex tarafından silinmiş sanırım hiçbirisini indiremedim rica etsem linkleri tekrar atabilirminiz. hocam sizin kullandığınız 3 lü paketi kurmak istiyorum bende gaps sürücüler ve kernel bunlardan hangilerini kullanıyorsanız aynı ayarları bende yapıcamBirde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?
395 ram:hoca sana zahmet drek link atarmsn xdadan anlamıyorum bir sürü indrme linki kyor![]()
eyvallh burak kardeşim saol hangisi iyi pekiarkadaşlar birde görsellik olsun diye cm 11 tema ve launcher linki atarmsnz s5 s4 olabilr395 ram:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
400 ram:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyvallh burak kardeşim saol hangisi iyi pekiarkadaşlar birde görsellik olsun diye cm 11 tema ve launcher linki atarmsnz s5 s4 olabilr
süpersin ustam:-)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler hocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederim ben 395 lik kullanıyorum 400 denemedimblackmart ve aptoide gibi programlardan istediğin temaları bulabilirsin ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin tavsiye ederim. launcher olarak en hızlısı nova launcher özelleştirince mükemmel oluyoreyvallh burak kardeşim saol hangisi iyi pekiarkadaşlar birde görsellik olsun diye cm 11 tema ve launcher linki atarmsnz s5 s4 olabilr