[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Merhaba arkadaşlar

kernelleri değiştirdim(içindeki build.prop'ları sildim sadece)
o yüzden linkleri yeniledim
yeni linkleri şurdan bulabilirsiniz:

bayfeat evet kardeşim 4.4.3'de çalışır
Çok teşekkür ederim hocam :) valla telefonu sayenizde bırakasım hiç gelmiyor yeni tadlar yeni adranalinller :) Hocam hangi kerneli kullanmamı tavsiye edersiniz 395 mi yoksa 400 mü ? ben genelde fotograf çok çekerim videoyuda 480 p çeksem sıkıntı yaşamam değilmi hocam yorumları okudum genede emin olmak için tekrar soruyorumda :) bu arada hocam şuanda tüm derlediğin kernelerde trim desteği var değilmi :)

Son düzenleme:

aJHier

aJHier

Üye
Usta K'kernelle senin Kernelin arasındaki fark nedir tam olarak?.

• Beğen
Tepkiler: linkinparkmm ve bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: aJHier, -aLoNeDarK-, bayfeat ve 1 kişi daha
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
murat_3230

murat_3230

Üye
Merhaba arkadaşlar

kernelleri değiştirdim(içindeki build.prop'ları sildim sadece)
o yüzden linkleri yeniledim
yeni linkleri şurdan bulabilirsiniz:

bayfeat evet kardeşim 4.4.3'de çalışır
kardeşim bunda 1401 mhz den yukarısı yok bende 1804 2092 filen gözükmüyo nedendir acaba...arkadaşlar bende 1401 mhz den yukarısı yok bende 1804 2092 filen gözükmüyo nedendir acaba...

reckless86

reckless86

Üye
Son cm11 (16/06) guncellemesinden sonra bu kernelleri kullanabilirmiyiz?

reckless86

reckless86

Üye
şuanlık kullanma kardeşim kerneller uyumlu değil maalesef zamanım olunca güncellerim
Tesekkur ederim bilgilendirme icin, emeginize ellerinize saglik :) Wonder icin yeniden dogdu diyebiliriz sizler sayesinde

• Beğen
Tepkiler: -Oruc, aJHier ve sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
Usta bu arada geri bildirim yapayım.
400 mb ram'lı kernelde video çekince telefon donuyor.

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Usta bu arada geri bildirim yapayım.
400 mb ram'lı kernelde video çekince telefon donuyor.

480p'de sorun olmadı bende ama xda'da da belirttiğim gibi 720p çalışmıyor maalesef(o yüzden 720p'de video kaydetmeye çalışmak muhtemelen telefonu reboot attırıyor)

aJHier

aJHier

Üye
480p'de sorun olmadı bende ama xda'da da belirttiğim gibi 720p çalışmıyor maalesef(o yüzden 720p'de video kaydetmeye çalışmak muhtemelen telefonu reboot attırıyor)

720p de zaten kamera durdu hatası veriyor . 480p de aldım bu hatayı.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mordred mükemmel işler çıkarmaya devam ediyorsun eline yüreğine sağlık tabi @lafactorial hakanıda unutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, lafactorial, hasaneness ve 3 diğerleri

lavasoft95

Üye
16/06lık darkcm ve 395lik mordred kernel kurulu ksm kapalı hertürlü video fotoğraf çekimi yapabiliyorum. Seri geçişler yapıp çökcek mi diye baktım 3-5 dakika problem olmadı.

genco15

genco15

Üye
Beyler Chrisin son kernelı arconun son degısıklıklerını ıcerıyor mu ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır panel voltajını yarıya düşürdüm ve ta ta ta boot gerçekleşti :)
fakat teoride ekran açık kullanımda iken 2 kat daha fazla kullanım süresi elde etmem lazım ama şuan kullanıyorum tabikide bir şarjda gelişme hissettim fakat 2 katta değildi.Bilmiyorum neden
işte kernel:

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR, hasaneness, alieroglu04 ve 2 diğerleri
eren2934

eren2934

Üye
@sir mordred hocam birsey soracagim normalde ozelden atardimda cevap olumluysa diger arkadaslarda gorsun dedim.Neyse google kernel uzerinde calisiyordu sanirim 3.4 serisi,kernele telefon kapaliyken uyanma ozelligi ekleyeceklerdi.Eski nokialarda(simdikileri bilmiyorum alakam yok) telefon kapaliyken alarm calma saati geldiginde telefon uyaniyordu.Bu ozelligi gm discoveryide gormustum kapama acma plani hazirla gibi birseydi sanirim.Aslinda o kadar onemli degil ama alarm icin telefon sabaha kadar acik kaliyor buda bana -%10 sarj demek.Bu konuda bilginiz var mi?

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR ve sir mordred
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
fakat teoride ekran açık kullanımda iken 2 kat daha fazla kullanım süresi elde etmem lazım ama şuan kullanıyorum tabikide bir şarjda gelişme hissettim fakat 2 katta değildi.Bilmiyorum neden
işte kernel:
usta k^kernel tum ozellikleri devam mi
işte kernel:
ekran acik kullanimda. islemci ve uygulamalat da calisiyor o yuzden olabilir @sir mordred

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
işte kernel:
Hocam yine yapmışsınız yapacağınızı :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt