[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
kernel v2 yi yukledıkten sonra gun ıcınde 2 kere reboot attı en son takıldı samsung ekranında zorla wipe cache dalvik cache yaptım su an acılmasını beklıyorum aynı soruna yakalanan var mı benden baska (kernelı yuklemeden once ve yukledıkten sonra wipe cache ve dalvık cache yaptım)

BurkaySamet

Üye
@sir mordred Usta xda'da build.prop sil demişsin ben görmedim silmeden flashladım. Ne fark ediyor?

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Onur kardeşim sende cm11 son sürüm mü kurulu ?
evet son sürüm kurulu bende kardesim. Simdi bir daha deniyeyim videoyu. Once fotograf cekip sonra hemen video cekiyim... Bakalim sorun oluscakmi

• Beğen
Tepkiler: FatıhOztrk
ONUR5544

ONUR5544

Üye
evet son sürüm kurulu bende kardesim. Simdi bir daha deniyeyim videoyu. Once fotograf cekip sonra hemen video cekiyim... Bakalim sorun oluscakmi
Kamera durdu hatasi almiyorum. arconun 0528 ini kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: FatıhOztrk
FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
Kamera durdu hatasi almiyorum. arconun 0528 ini kullaniyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdi son sürümü yükledim 5-28i, sorunsuz calışıyor 720p video cekme. Tekrar teşekkürler Sir mordred usta :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
Beyler kernel bı tek bende mı sorun cıkarıyor 400 mb versıyonunu yukledım hala aynı tel samsung ekranında kalıyor sureklı oraya atıyor cmw de bıle

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar 400 mg kernel yokki burda 395 var benmi yanlış biliyom acaba..

fecral

fecral

Üye
Beyler kernel bı tek bende mı sorun cıkarıyor 400 mb versıyonunu yukledım hala aynı tel samsung ekranında kalıyor sureklı oraya atıyor cmw de bıle
wipe cache ve wipe dalvik yapıyor musunuz hocam flashlamadan sonra? hatta ne olur ne olmaz önce de yapın bence.

genco15

genco15

Üye
xda da var 400 mb kernel evet wipeları oncede sonrada yapıyorum sımdı lafactorial ın yenı romuna gececegım bırde orda deneyeyım umarım olmaz aynı sorun

• Beğen
Tepkiler: fecral
bayfeat

bayfeat

Üye
alın 404 mb ram içeren versiyon(herşey çalışıyor sadece 720p video kaydetme çalışmıyor) :)
linki şimdilik kaldırdım çünkü ek olarak 2 sorun daha çıktı(wifi açılamıyor,kamerada video moduna geçiş yapılamıyor)

çözmeye çalışıyorum çözdükten sonra paylaşırım

hayırlı sabahlar

EDİT:400 mb ram olacak miktarı yanlış söylemişim :)
diğer özellikler:
-kk2.7 tabanlı kernel(en güncel kernel :))
-3.4.93 linux versiyonlu
Hocammm Döktürmüşsünn helal yakında maxicep(xda) olucak |afactoria l sirmordred | sayenizde :D

Arco TRİM desteğini ekledi (bir sonraki sürüm TRİM destekli gelecek )
Umarım benide credit listesine ekler hehe.. :)... tabikide böyle birşey beklemiyorum sadece şaka yapıyorum ama şaka maka TRİM'i bu cihaza biz getirdik
gurur duydum :)
Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.

bu arada vermiş olduğunuz linklerin hepsi yandex tarafından silinmiş sanırım hiçbirisini indiremedim rica etsem linkleri tekrar atabilirminiz. hocam sizin kullandığınız 3 lü paketi kurmak istiyorum bende gaps sürücüler ve kernel bunlardan hangilerini kullanıyorsanız aynı ayarları bende yapıcam :) Birde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
slm günaydnlar sir modred hocamın yeni oc dstekli kernelinin linkini atarmsnz arkadaşlar baktm yandexte silinmiş galiba

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
slm günaydnlar sir modred hocamın yeni oc dstekli kernelinin linkini atarmsnz arkadaşlar baktm yandexte silinmiş galiba

Hocammm Döktürmüşsünn helal yakında maxicep(xda) olucak |afactoria l sirmordred | sayenizde :D

Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.

bu arada vermiş olduğunuz linklerin hepsi yandex tarafından silinmiş sanırım hiçbirisini indiremedim rica etsem linkleri tekrar atabilirminiz. hocam sizin kullandığınız 3 lü paketi kurmak istiyorum bende gaps sürücüler ve kernel bunlardan hangilerini kullanıyorsanız aynı ayarları bende yapıcam :) Birde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?

Merhaba arkadaşlar

kernelleri değiştirdim(içindeki build.prop'ları sildim sadece)
o yüzden linkleri yeniledim
yeni linkleri şurdan bulabilirsiniz:

bayfeat evet kardeşim 4.4.3'de çalışır

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
hoca sana zahmet drek link atarmsn xdadan anlamıyorum bir sürü indrme linki kyor :(

burak_102

burak_102

Üye
hoca sana zahmet drek link atarmsn xdadan anlamıyorum bir sürü indrme linki kyor :(
395 ram:
400 ram:

gwonder_13

gwonder_13

Üye
395 ram:
400 ram:
eyvallh burak kardeşim saol hangisi iyi pekiarkadaşlar birde görsellik olsun diye cm 11 tema ve launcher linki atarmsnz s5 s4 olabilr

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve Otroligt
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: lavasoft95, burak_102, aJHier ve 1 kişi daha
burak_102

burak_102

Üye
eyvallh burak kardeşim saol hangisi iyi pekiarkadaşlar birde görsellik olsun diye cm 11 tema ve launcher linki atarmsnz s5 s4 olabilr
rica ederim ben 395 lik kullanıyorum 400 denemedimblackmart ve aptoide gibi programlardan istediğin temaları bulabilirsin ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin tavsiye ederim. launcher olarak en hızlısı nova launcher özelleştirince mükemmel oluyor

Üst Alt