[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
tahminim 404 mb kernel gelince oyunlareda kasmaz galiba...

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
5.deneme .....
inşAllah bu sefer olacak :)
tahminim 404 mb kernel gelince oyunlareda kasmaz galiba...

ram hiçbir zaman 404 mb olmayacak muhtemelen çünkü bu derece yüksek ram tüm herşeyi kırıyor maalesef(kamera,video işlemleri falan)5. deneme ... :)

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04, -aLoNeDarK-, lafactorial ve 2 diğerleri
lafactorial

lafactorial

Üye
5.deneme .....

ram hiçbir zaman 404 mb olmayacak muhtemelen çünkü bu derece yüksek ram tüm herşeyi kırıyor maalesef(kamera,video işlemleri falan)5. deneme ... :)
En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam dene :) Sabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, linkinparkmm, kosovali41 ve 4 diğerleri
ONUR5544

ONUR5544

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve lafactorial
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam dene :) Sabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.

aynen :) dene babam dene sıtkım sıyrıldı gerçekten de :) bakalım şuan kerneli yükledim telefonun açılmasını bekliyorum sonra bakıcam hatalar çözülmüş mü diye
artık çözülsün şu lanet olası hatalar :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve -aLoNeDarK-
murat_3230

murat_3230

Üye
hadi hocam sabırsızlıkla bekliyoruz vallaaa....

aJHier

aJHier

Üye
alın 404 mb ram içeren versiyon(herşey çalışıyor sadece 720p video kaydetme çalışmıyor) :)
linki şimdilik kaldırdım çünkü ek olarak 2 sorun daha çıktı(wifi açılamıyor,kamerada video moduna geçiş yapılamıyor)

çözmeye çalışıyorum çözdükten sonra paylaşırım

hayırlı sabahlar

EDİT:400 mb ram olacak miktarı yanlış söylemişim :)
diğer özellikler:
-kk2.7 tabanlı kernel(en güncel kernel :))
-3.4.93 linux versiyonlu

usta bekliyoruz heycanla

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm :((ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
son bir kez daha deniyecem inşAllah olur

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, fecral, kosovali41 ve 1 kişi daha
lafactorial

lafactorial

Üye
5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm :((ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
Sanırım arco nun bi el atması gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, ONUR5544, -aLoNeDarK- ve 4 diğerleri
aJHier

aJHier

Üye

Usta bizim telefonun Kamerası zaten Çok iyi degil.
Fotograf çekiliosa anca çekiodur.
Video çeken çok yoktur zaten.

bu arada kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, lafactorial ve sir mordred
murat_3230

murat_3230

Üye
yapacağım şeyin aynısını chris yapmış :) dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum

özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış :))
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel :))
bu nasıl arkadaşlar deneyen varmıdır acaba....

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Son bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef :( (ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)

Yoruldum denemelere akşam devam ederim

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, -aLoNeDarK- ve fecral
murat_3230

murat_3230

Üye
Son bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef :( (ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)

yapacağım şeyin aynısını chris yapmış :) dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum

özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış :))
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel :)) bu nasıl kardeşim...

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

özellikler:
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel :)) bu nasıl kardeşim...
HADI KARDEŞİM HAYIRLISI LINK NE ZAMN VRİYON :-)

aJHier

aJHier

Üye

Usta christoper dan yardım almanız mümkün degil mi yada Arco'dan

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi

özellikler:

Kamera işlemleri kırık
Video işlemleri kırık
Wifi kırık
...
Usta christoper dan yardım almanız mümkün degil mi yada Arco'dan

Hakan'ında dediği gibi arcoyu bekleyeceğiz artık
Büyük üstat(arco) bir yolunu bulur çözer

• Beğen
Tepkiler: aJHier
lafactorial

lafactorial

Üye
Kamera işlemleri kırık
Video işlemleri kırık
Wifi kırık
...

Hakan'ında dediği gibi arcoyu bekleyeceğiz artık
Büyük üstat(arco) bir yolunu bulur çözer
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, -aLoNeDarK- ve aJHier
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.

evet haklısın Hakan arcoyu bekleyecez artık yada chris'den yardım isteyeceğiz
Birde Hakan ion_mm boyutunu artırmayı denedin mi? (stock değerden daha fazla olursa belki sorun çözülür)
şuan evde olmadığım için deneyemedim

lafactorial

lafactorial

Üye
evet haklısın Hakan arcoyu bekleyecez artık yada chris'den yardım isteyeceğiz
Birde Hakan ion_mm boyutunu artırmayı denedin mi? (stock değerden daha fazla olursa belki sorun çözülür)
şuan evde olmadığım için deneyemedim
onu da denedim sonuç değişmedi

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt