[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
bence en iyi rom cm11 olarak....

murat_3230

murat_3230

Üye
bende 2 gün gidiyo şarjı oynadığım halde....

fecral

fecral

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
ONUR5544

ONUR5544

Üye
abi sizin kullandığınız batarya ne? uzaydan filan mı bu batarya ?(: beni en fazla 18 saat götürdü bu meret CM11'de.
Yeni ve orjinal bataryayla bu süreye yaklaşilabilir bence :) benim bataryam 1.5 yillik su an aktif kullanimda en fazla 14 saat gidiyor. Kendi haline birakinca zaten hic harcamiyor

• Beğen
Tepkiler: fecral
aJHier

aJHier

Üye
cm11 de bnmde 1 günü görüo ama darkcmde 10 saat anca :(

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Android 4.4.3 sürümünde bizim telefonlarimiza olumlu etki sağlayacak gelistirmeler var mı @sir mordred hocam ? Degisiklikleri biliyorum ama galaxy wonderin isine yarar mi ?

Son düzenleme:
spazmol

spazmol

Üye
Tam 2 saat internette takılıyorum sarj bitiyor :D (batarya pert)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
hmm cm takımı android 4.4.3'ü depolarına kaynaştırmış bu demektir ki bir sonraki cm11 sürümü 4.4.3 olacak arkadaşlar hadi hayırlısı :)

edit:arco muhtemelen cm11'in m7(milestone 7) sürümünün çıkmasını bekliyor m7'de bu günlerde çıkar(1-2 gün içinde)
önümüzdeki hafta yeni sürümü(4.4.3) kullanıyor olucaz muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, Bysalih41, ONUR5544 ve 3 diğerleri
aJHier

aJHier

Üye
hmm cm takımı android 4.4.3'ü depolarına kaynaştırmış bu demektir ki bir sonraki cm11 sürümü 4.4.3 olacak arkadaşlar hadi hayırlısı :)

edit:arco muhtemelen cm11'in m7(milestone 7) sürümünün çıkmasını bekliyor m7'de bu günlerde çıkar(1-2 gün içinde)
önümüzdeki hafta yeni sürümü(4.4.3) kullanıyor olucaz muhtemelen

ins bazı sorunlar Çözülmüş olur.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ins bazı sorunlar Çözülmüş olur.

baktığım kadarıyla birçok alanda çeşitli iyileştirmeler içeriyor(ART'ta bile iyileştirmeler,geliştirmeler var)
o yüzden merakla bekliyorum bir sonraki cm11 sürümünü :)sıcak haber m7 bu gece çıkacak :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, Bysalih41, aJHier ve 4 diğerleri
fecral

fecral

Üye
baktığım kadarıyla birçok alanda çeşitli iyileştirmeler içeriyor(ART'ta bile iyileştirmeler,geliştirmeler var)
o yüzden merakla bekliyorum bir sonraki cm11 sürümünü :)sıcak haber m7 bu gece çıkacak :)
evet, evet! ART'yi geliştirsinler hocam. (: bence cidden şu an bile performans ve batarya ömrünü farkettiriyorsa, iyileştirmeyle bayağı iyi olur.
hayırlı olsun wonderımıza! :D

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
evet, evet! ART'yi geliştirsinler hocam. (: bence cidden şu an bile performans ve batarya ömrünü farkettiriyorsa, iyileştirmeyle bayağı iyi olur.
hayırlı olsun wonderımıza! :D

kesinlikle katılıyorum ART android için bir dönüm noktası diyebiliriz(çünkü teknik açıdan yöntem çok basit ve yararlı hem şarj hemde performansı büyük ölçüde iyileştirecek)
ART'ın tam anlamıyla mükemmel halde olması için bir sonraki android versiyonunu beklemeliyiz(o da 25 haziranda çıkacak muhtemelen)
4.4.3 güncellemesi ile de ART'da iyileştirmeler var bakalım yeni cm11 çıksın ART'a geçer kullanırım :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, reflex, ONUR5544 ve 1 kişi daha
reflex

reflex

Üye
kesinlikle katılıyorum ART android için bir dönüm noktası diyebiliriz(çünkü teknik açıdan yöntem çok basit ve yararlı hem şarj hemde performansı büyük ölçüde iyileştirecek)
ART'ın tam anlamıyla mükemmel halde olması için bir sonraki android versiyonunu beklemeliyiz(o da 25 haziranda çıkacak muhtemelen)
4.4.3 güncellemesi ile de ART'da iyileştirmeler var bakalım yeni cm11 çıksın ART'a geçer kullanırım :)
S4 mini ye güncel surumu yukledim son nightly surumu suan android 4.4.3 gayet iyi

• Beğen
reflex

reflex

Üye
cikti yani 4.4.3
yeni neler var ?

arco bu gce yada yarn yeni surum cikarir
Arama programı ara yüzü güncel daha farklı renkli onun dışında zaten yeterince stabil çaılışıyo orda değişiklik ve yenilik ne gelmiş yazıyoda ben pek anlamıyorum:DBir kaç deneme yaptım program geçişleri falan gayet hızlı yani wonder a da çıkarsa zaten farkı anlarsıznız

fecral

fecral

Üye
cikti yani 4.4.3
yeni neler var ?

arco bu gce yada yarn yeni surum cikarir

"Android 4.4.3 ile Android 4.4.2 arasında tümüne ulaşabileceğiniz 7,454 adet değişiklik yer alıyor. " :O

• Beğen
Tepkiler: reckless86

Üst Alt