[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Google, Nexus için 4.4.3 sürümünü yayınladı..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba ve ONUR5544

reflex

reflex

Üye
muhtemelen 20 gün sonra android 5.0 açıklanacak (Google I/O konferansı Hazıran'ın 25'inde)
iple çekiyorum diyebilirim :)
dalvik kaldırılıp yerine geliştirilmiş ART getirilecek (bu gerçekten çok önemli bir gelişme hem şarj hemde performans açısından)

ve inşallah arco cm12'yide wonder için geliştirir
Kesin bir bilgimi bu yoksa tahminmi eğer kesinse sevincemde:D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesin bir bilgi olmasa @sir mordred konusunu dahi acmaz bilgi kesin surebin biraz uzayacagini dusunuyorum 4 ay sonra cm12 ve art kullaniyor olacagimizdan eminim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
Kesin bir bilgi olmasa @sir mordred konusunu dahi acmaz bilgi kesin surebin biraz uzayacagini dusunuyorum 4 ay sonra cm12 ve art kullaniyor olacagimizdan eminim
Emin olma ne olacağını bilemessin arcoya bağlı herşey tabi xdada başka biri devralmassa

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Wonder diger tlfnlardan dusuk olabilir ama vu tlfnu eline alan bidaha birakamaz bunlardan biride arco bence biraksaydi coktan birakirdi

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Mücteba

Mücteba

Üye
Wonder diger tlfnlardan dusuk olabilir ama vu tlfnu eline alan bidaha birakamaz bunlardan biride arco bence biraksaydi coktan birakirdi
Belli olmaz zaman göstericek herşeyi tabi inşallah bırakmaz diyelim

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Önce CM takımı mı yeni android sürümünü cm ye portluyor yoksa arco mu cihaza göre portluyor ? :)

yeni android sürümü çıkıyor daha sonra google geliştiriciler için sdk yayınlıyor(sdk tüm bu rom,kernel işlerinin yapılmasını sağlayan araçlar,bir diğer adıyla developer tools) daha sonra google kaynak kodlarını yayınlıyor cm takımıda bu kaynak kodları alarak yeni bir branş açıyor(mesela cm12) daha sonra tüm cihazlara(official+unofficial) cm12 çıkmaya başlıyor

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, MeeksTR, ONUR5544 ve 1 kişi daha
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sdk yi bir turlu calistiramadim laptopta hata veriyorr sanirim laptopa format aticam

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Kesin bir bilgimi bu yoksa tahminmi eğer kesinse sevincemde:D

muhtemelen öyle çünkü google bir önceki android sürümünü ve ondan bir öncekini hep I/O konferansında tanıttı(I/O konferansı google'ın yaptığı son teknolojik,yazılımsal ürünleri tüm dünyaya duyurduğu bir konferans diyebiliriz)
bu sebeblerdendir ki android 4.5(yada 5.0 google hangi numaralandırmayı uygun görürse artık) haziranın 25'inde çıkabilir
Sdk yi bir turlu calistiramadim laptopta hata veriyorr sanirim laptopa format aticam

ubuntu platformunda mı denedin Salih çünkü sdk ubuntu ortamında açılıyor benimkinde sistemde sorun yok sdk çalışıyor görünüyor

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bysalih41
lafactorial

lafactorial

Üye
ubuntu platformunda mı denedin Salih çünkü sdk ubuntu ortamında açılıyor benimkinde sistemde sorun yok sdk çalışıyor görünüyor
Windows ta da çalışıyor fakat jdk mı bi paket yüklü olması lazım. Yani bi ara ben çalıştırmıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Windows ta jdk da yuklemek gerekiyor ama benim sorunum java guncellemesi ile ilgili sanirim oguzhan

Hakan windowsta sorunsuz calisiyormu sende

lafactorial

lafactorial

Üye
Windows ta jdk da yuklemek gerekiyor ama benim sorunum java guncellemesi ile ilgili sanirim oguzhan

Hakan windowsta sorunsuz calisiyormu sende
Şu anda yüklü değil ama bi ara çalışıyordu. Şu rom işleri yüzünden windows kullanamaz oldum :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, aJHier, fecral ve 2 diğerleri
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat, hasaneness, aJHier ve 4 diğerleri
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Cm11 son surum yuklu video cekmiyor ve oynatmiyor( internetde video iizlegim zamsnda oyntmyr)

lavasoft95

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve sir mordred
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

Üst Alt