Sıra arcodaGoogle, Nexus için 4.4.3 sürümünü yayınladı..

Önce CM takımı mı yeni android sürümünü cm ye portluyor yoksa arco mu cihaza göre portluyor ?Sıra arcoda![]()

Ben kaynak koddan derliyolar diye biliyorum @sir mordredÖnce CM takımı mı yeni android sürümünü cm ye portluyor yoksa arco mu cihaza göre portluyor ?![]()
Kesin bir bilgimi bu yoksa tahminmi eğer kesinse sevincemdemuhtemelen 20 gün sonra android 5.0 açıklanacak (Google I/O konferansı Hazıran'ın 25'inde)
iple çekiyorum diyebilirim
dalvik kaldırılıp yerine geliştirilmiş ART getirilecek (bu gerçekten çok önemli bir gelişme hem şarj hemde performans açısından)
ve inşallah arco cm12'yide wonder için geliştirir

Emin olma ne olacağını bilemessin arcoya bağlı herşey tabi xdada başka biri devralmassaKesin bir bilgi olmasa @sir mordred konusunu dahi acmaz bilgi kesin surebin biraz uzayacagini dusunuyorum 4 ay sonra cm12 ve art kullaniyor olacagimizdan eminim
Belli olmaz zaman göstericek herşeyi tabi inşallah bırakmaz diyelimWonder diger tlfnlardan dusuk olabilir ama vu tlfnu eline alan bidaha birakamaz bunlardan biride arco bence biraksaydi coktan birakirdi
Önce CM takımı mı yeni android sürümünü cm ye portluyor yoksa arco mu cihaza göre portluyor ?![]()
Kesin bir bilgimi bu yoksa tahminmi eğer kesinse sevincemde![]()
Sdk yi bir turlu calistiramadim laptopta hata veriyorr sanirim laptopa format aticam
Windows ta da çalışıyor fakat jdk mı bi paket yüklü olması lazım. Yani bi ara ben çalıştırmıştımubuntu platformunda mı denedin Salih çünkü sdk ubuntu ortamında açılıyor benimkinde sistemde sorun yok sdk çalışıyor görünüyor

Şu anda yüklü değil ama bi ara çalışıyordu. Şu rom işleri yüzünden windows kullanamaz oldumWindows ta jdk da yuklemek gerekiyor ama benim sorunum java guncellemesi ile ilgili sanirim oguzhan
Hakan windowsta sorunsuz calisiyormu sende

Şu anda yüklü değil ama bi ara çalışıyordu. Şu rom işleri yüzünden windows kullanamaz oldum![]()

Cm11 son surum yuklu video cekmiyor ve oynatmiyor( internetde video iizlegim zamsnda oyntmyr)
Daha once hic boyle bi hata almadim duzgun kur duzelir benceCm11 son surum yuklu video cekmiyor ve oynatmiyor( internetde video iizlegim zamsnda oyntmyr)
hocam ya 15,20 defa aynı romu duzgunce yukledım ama olmadı aynı hatahemen denedim. sorunsuz çekiyor.

backup alıp bır sıteye upload edemezmısınz ? belkı duzelır ?