sir mordred
Üye
Önce yedek almak lazım dimi hocam![]()
Bencede yedek almaya gerek yok ama sen bilirsin kardeşim
çünkü ben yedek almadan denedim herhangi bir sorun olmadı şuan xxlmj kullanıyorum.
Önce yedek almak lazım dimi hocam![]()
Size inandim ve güvendimBencede yedek almaya gerek yok ama sen bilirsin kardeşim
çünkü ben yedek almadan denedim herhangi bir sorun olmadı şuan xxlmj kullanıyorum.

birisinin adam gibi anlatmasi lazim benim kafa karisti anaban kolibant..Her rom degistiginde baseband sabit kalir cm9 dahil her romda kullanilirhocam bu baseband sadece cm 11 için mi yoksa her türlü.uyum göstrrmi hayrlı akşamlar bu,arada
Bu anabant olayini bilmiyordum. Paylasimi gorunce okudum biraz. Mordred cok iyi yerden yaklasmissin bence cm11 ben sarj skntisinin internet ile parelel oldugunu dusunuyorum. Tabi yazilimsal pek bir bilgim yok. Anabant olayinin ulkedeki operatorler ile baglantili oldugunu yazmis cogu blog yazari. Yurt disindan gelen cihazlarsa genelde anabant sorunu yasaniyormus ve su sekilde anlatmislar eger telefon avea ile calismaya ayarlanmissa turkcell ile calistiramazsin. Bizim baseband imiz de bulgar oldugunadan vadofone varmi diye baktim var belki vadofone kullanan kullanicalar daha iyi int peformansi alabilir diye dusundum bu anabant surumuyle. Ama tabi cm 11 stokta gelen anabant surumuyle nasil oluyorda bizimkiler otomatik baglanabiliyor anlamadimbirisinin adam gibi anlatmasi lazim benim kafa karisti anaban kolibant..
Oğuzhan gps dener misin bulacak mı XXLMJ ' de
8.4 mb lik dosya dogrudur dimi usta.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece cwm'den flaşlayın wipe işlemlerine gerek yok
Hayırlı geceler
Oğuzhan gps dener misin bulacak mı XXLMJ ' de
8.4 mb lik dosya dogrudur dimi usta.
Kullanabilirsin kardeşim. Ben sadece khan kernel kurmadım arco nun son kernel güncellemelerini içermediği için öyle kullanıyorum. Şimdilik gayet iyi.hocam 05/28 + khan kernel + adreno sürücüleri yüklüyorum sıkıntı çıkar mı sizce ayrıca baseband olarak xxlm6 ı mı xxlmj mi kullanmalıyım
khan kernel 3.4.91 de son güncellemeler yok muKullanabilirsin kardeşim. Ben sadece khan kernel kurmadım arco nun son kernel güncellemelerini içermediği için öyle kullanıyorum. Şimdilik gayet iyi.
ben onu kurmustumben khan kerneli kurmustum eski kernele nasıl donerimBen yok diye biliyorum. Çünkü khan kernel v3.4.91 romdan önce çıkmıştı.
yok kardesim yeniden flashladım romu arco yeni kernelde değişiklikler yapmıs farkediliyorkullan şimdilik sıkıntı çıkarmaz. sürüm yenilendiğinde onu kurarsın.