[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

NorthWonder

Üye
Linki tekrar konuya ekledim arkadaşlar indirebilirsiniz

Hayırlı akşamlar
Hocam cok teşekkürler cok işe yardı v2 bile antutu 8194 alıyorum harika çok teşekkkür ederim şimdi v3 ü deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred hocam 05/28 sürümüne yükleyebilir miyiz?

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
28/05 sürümü ile khan kernel ve adreno v3 kullanılabilir

• Beğen

lavasoft95

Üye
Benide rahatsız etmiyor ama hani tek bende varsa diye sordum acaba dedim başkalarında da var mı aynı problem.
Bide cm11 bence bütün cm sürümlerinde en çok sarjı giden sürüm bana göre.
İyi günler

• Beğen
Tepkiler: reckless86

lavasoft95

Üye
adreno tamam onu kurup denedim bi problem yok şimdillik ama kerneli kurup deneyen var mı?
Ben o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsan

reckless86

reckless86

Üye
Ben o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsan
bende aynı şekilde yapıyorum ;) endişem Arco'nun 5/25 sürümünde kernelde de adreno için bazı değişikler yapmış olması. Eğer kernel eski durumuna geldiyse dediğin gibi sorun olmaması gerekir. Yazılım boyutuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim o nedenle emin olmadan kernel yüklemek istemedim ;)

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95 ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
kullanıyorum ben bir problem yok arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: reckless86
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle Ahmet kardeşime (@stackbyte ) yardımları için çok teşekkür ederim

ilk flaşlanabilir baseband paketini yaptım bakalım inşallah sorunsuz çalışır :)ilk baseband XXLMJ(bulgaristan menşeili)

• Beğen
Tepkiler: fecral, ONUR5544, burak_102 ve 4 diğerleri
stackbyte

stackbyte

Üye
şarj süresi türkiye romuna göre daha dayanıklı stabil bir ara kullanıyordum bunu taban olarak ben memnundum inşallah farkı olur bakalım ellerine sağlık kardeşim ben teşekkür ederim

• Beğen

sirprice

Üye
Bu arada Galaxy W kullanicilari olarak 1.40GHz Qualcomm
Snapdragon MSM8255T kullanıyoruz ve Snapdrogon şirketinin kendi programını tavsiye ederim. İsmi Battery Guru ben daha 2 gun once yukledim ve 48 saatlik telefonumda test yapti test boyunca batarya bilgilerimi vs. Ölçtü ve az oncede gercek anlamda calismaya basladi. Faydasi var midir bilemem ama neden olmasin deneyebiliriz. Ve su anda bana gonderdigi mesaj ekstra pil ömrünün tadini cikarin diyor :) İnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:

Snapdragon™ BatteryGuru v2.2.2 (Şarjınız Uzun Dayansın) - MaxiCep
bro bunu kurmaya calısırken bu sürüm cıhazınızla uyumlu değil hatasını alıyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Müjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor :)

Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi

Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım :)

Hayırlı akşamlar herkese :)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
hasaneness

hasaneness

Üye
Müjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor :)

Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi

Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım :)

Hayırlı akşamlar herkese :)
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?

Evet kardeşim baseband değişikliği cwm,uygulamalar,ayarlarınız falan hiçbir şeye dokunmuyor
Sadece baseband değişiyor
Şuanki baseband'ınızı telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Evet kardeşim baseband değişikliği cwm,uygulamalar,ayarlarınız falan hiçbir şeye dokunmuyor
Sadece baseband değişiyor
Şuanki baseband'ınızı telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz
Sen varya neyse hatırlatmıyayım :)

• Beğen

Üst Alt