[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
muhtemelen bu sorunların nedeni kernel içindeki gpu sürücülerinin(kgsl driver) güncellenmesinden kaynaklı

birde bu karşılaştığınız sorunlarla eski sürüm+burdaki adreno sürücülerini yüklediğinizde de karşılaşıyormuydunuz arkadaşlar?
hayır

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544 ve sir mordred

stackbyte

stackbyte

Üye
eskisi ile olmuyordu galiba hatırlamıyorum ama sanmam eski sürücülerden kaynaklanmadı hiç

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
muhtemelen bu sorunların nedeni kernel içindeki gpu sürücülerinin(kgsl driver) güncellenmesinden kaynaklı

birde bu karşılaştığınız sorunlarla eski sürüm+burdaki adreno sürücülerini yüklediğinizde de karşılaşıyormuydunuz arkadaşlar?

Hayır. Ben karşılaşmadım.

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
sadece recovery'den gerekli dosyayı flaşlayarak baseband (XXLMİ,XXLB4 VS...) değiştirmek istermiydiniz :bira:
pratik bir yöntem olsa gerek (çünkü odine vs gerek olmayacak :))

böylelikle hangi baseband'ın daha performanslı yada şarj ömrünün daha iyi olduğunu deneyerek kendiniz belirleyebileceksiniz :)

çalışıyorum beklemede kalın :)

hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba, bayfeat, stackbyte ve 4 diğerleri
stackbyte

stackbyte

Üye
sadece recovery'den gerekli dosyayı flaşlayarak baseband (XXLMİ,XXLB4 VS...) değiştirmek istermiydiniz :bira:

böylelikle hangi baseband'ın daha performanslı yada şarj ömrünün daha iyi olduğunu deneyerek kendiniz belirleyebileceksiniz :)

hayırlı akşamlar

yakma yine teli de :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, sir mordred ve ONUR5544
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
yakma yine teli de :)

Bu ihtimal var ama risk yoksa zaferde yok kardeşim :)
O yüzden bu ihtimale rağmen yinede deneyeceğim :)
İnşallah bir aksilik çıkmazO değilde şu siteden firmware'leri indirmek tam bir işkence...
Download hızını kısıtlamışlar muhtemelen en fazla 80 kb/s hıza çıkıyor
Deli edicek beni :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve stackbyte
stackbyte

stackbyte

Üye
inşallah paşam :)aynen evet indirmek dert gece beklersen upload ederim ben

• Beğen

lavasoft95

Üye
Bende şöyle bi sorun var tam bir sorun mu tartışılır ama telefonu yeniden başlatınca ekranı birsüre hiçbir türlü kitleyemiyorum

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544
Mücteba

Mücteba

Üye

hayırlı akşamlar
süpersin ustad tam aradıgım seydı

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Bende şöyle bi sorun var tam bir sorun mu tartışılır ama telefonu yeniden başlatınca ekranı birsüre hiçbir türlü kitleyemiyorum

Evet bu sorunla bende karşılaşıyorum arkadaşlar ama ben bu sorunun gerçek bir sorun olmadığı düşünüyorum çünkü telefon açılırken o evrede tüm donanımları ve sistemleri + uygulamaları başlatıyor
Yani sistem bir yük altında o sıradada telefon kapatılamıyor ama bence bu beni rahatsız etmiyor arkadaşlar

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Evet bu sorunla bende karşılaşıyorum arkadaşlar ama ben bu sorunun gerçek bir sorun olmadığı düşünüyorum çünkü telefon açılırken o evrede tüm donanımları ve sistemleri + uygulamaları başlatıyor
Yani sistem bir yük altında o sıradada telefon kapatılamıyor ama bence bu beni rahatsız etmiyor arkadaşlar

Bence de önemli bir sorun değil bir kac saniye beklemek zarar getirmez :)

• Beğen

T.serdar

Üye
Galaxy W i8150 Wonder - [JB][4.1.2]G-wonder Rom - MaxiCep Bu konuda CM11 hakkinda pekte iyi seyler soylenmiyor ya :) sarj dayanmaz ona felan ! Bunlar cm11 in alfa sürümlerinde felan mi kaldilar ??
Aslinda sarj konusunda haklilar kardesim cm11 sarji hakkijatten cok hizli bitiyor one of a kind romunu kullaniyorum sarj cok super gunde bir defa yetiyor doldurmak bide oyunda oynuyorum yani cm 11 de su gibi iciyor bu arada dun attigim programla ilgili bir haber varmi?

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Aslinda sarj konusunda haklilar kardesim cm11 sarji hakkijatten cok hizli bitiyor one of a kind romunu kullaniyorum sarj cok super gunde bir defa yetiyor doldurmak bide oyunda oynuyorum yani cm 11 de su gibi iciyor bu arada dun attigim programla ilgili bir haber varmi?

Ama jelly bean (cm10-10.1-10.2 ) e göre daha iyi sarj gidiyor. Ve konudaki rom jelly bean :) pimp my rom programini mi diyorsunuz ?

124734

124734

Üye
İlk mesajda versiyon3'ün linki çalışmıyor.

NorthWonder

Üye
v3 link çalışmıyor.

Üst Alt