[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
linki bilerek kırdım kardeşim(dosyayı paylaşımdan geri çektim)
nedeni yeni cm11 sürümünün en son sürüm(burdakinin aynısı) adreno sürücleriyle birlikte gelmesi bu sebepten en son sürüm tarihli cm11 kurarsanız üstüne burdaki aynı sürücüleri kurmanıza gerek yok o yüzden kaldırdım :)

anladım değişimlerde görmüştüm :) bu arada installation aborted sorununu çözdüm fat32 ile biçimlendirince oldu :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizlere bir iyi birde kötü haberim var

iyi haber:

en yeni adreno sürücüleri çalıştı :) ve loglardan baktığıma göre önceki kitkat tabanlı sürücülerden daha günceller (önceki kitkat tabanlı adreno sürücüleri 2013'ün ekim ayında inşa edilmişlerdi fakat bu test ettiğim en yeni droid razr hd'nin adreno sürücüleri 2014'ün şubat ayında inşa edilmişler )

kötü haber şu ki:

bazı grafiksel sorunlar var (ekran iğrenç diyebilirim şuan :))

muhtemelen güncel olmayan kernel içindeki kgsl sürücülerinden kaynaklanıyor o yüzden araştırıyorum bakalım sorun neden oluşuyor diye :)

hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, bayfeat, reckless86 ve 7 diğerleri
kosovali41

kosovali41

Üye
Kolay gelsin kardeşim hakkın ödenmez :)

• Beğen
Tepkiler: reckless86, alieroglu04, lavasoft95 ve 1 kişi daha

sirprice

Üye
hocam value pack guncellemesi için dosya var mı elinizdee link aradımda hepsi hotfile ve onlar çalışmıyor value packa gerek de yok aslında 2.3.6 olsa yeter

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Bu yaz eskişehir inönüde planör eğitimi kursu alıcam inşallah arkadaşlar(tabi kurada şanslı isimler arasında olursam :))
Sizde başvurabilirsiniz arkadaşlar tavsiye ederim
Kimbilir belki orda karşılaşırız ;)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, yokartk ve bayfeat
burak_102

burak_102

Üye
Bu yaz eskişehir inönüde planör eğitimi kursu alıcam inşallah arkadaşlar(tabi kurada şanslı isimler arasında olursam :))
Sizde başvurabilirsiniz arkadaşlar tavsiye ederim
Kimbilir belki orda karşılaşırız ;)

Eskişehir'deyim beklerim :) inönü'ye de çok gittim planörler harika inşallah kurada çıkarsın ben geçen sene yazıldım çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehir'deyim beklerim :) inönü'ye de çok gittim planörler harika inşallah kurada çıkarsın ben geçen sene yazıldım çıkmadı

Aynen geçen sene bende denemiştim kısmet değilmiş olmadı ama bu sefer inşallah olur :)

• Beğen
Tepkiler: burak_102

yokartk

Üye
Thk subeleriyle gorusun onlar o egitimler konusunda yardimci olabiliyorlar duruma gore ;)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
nelerle uğraşıyorum arkadaş ya :)

xda'da cm11 konususunun son sayfalarında bir herifle baya çetin tartıştık belki sizde görmüşsünüzdür arkadaşlar

hayır anlamıyorum hep beni buluyo böyle tipler :) mıknatıs gibiyim çekiyorum arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, bayfeat, ONUR5544 ve 1 kişi daha
reckless86

reckless86

Üye

xda'da cm11 konususunun son sayfalarında bir herifle baya çetin tartıştık belki sizde görmüşsünüzdür arkadaşlar

hayır anlamıyorum hep beni buluyo böyle tipler :) mıknatıs gibiyim çekiyorum arkadaş :)
Aynen adam anlamamakta direniyo :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
ONUR5544

ONUR5544

Üye

Meyve veren ağaç taslanır ;) Cekemiyolar :D

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve sir mordred
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
@sir mordred cm11 son cikan surumu kullaniyom video cekmiyor

ONUR5544

ONUR5544

Üye
@sir mordred cm11 son cikan surumu kullaniyom video cekmiyor
Direk upgrade yaptiysaniz eski dosyalarla uyumsuzluk olmus olabilir. Temiz kurulum yapmanizi öneririm (eger yapmadiysaniz) olmadi google camera uygulamasini kullanin. Saygilar.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Direk upgrade yaptiysaniz eski dosyalarla uyumsuzluk olmus olabilir. Temiz kurulum yapmanizi öneririm (eger yapmadiysaniz) olmadi google camera uygulamasini kullanin. Saygilar.
Romu duzgun flasladim ayni sorun google kamerada video cekmiyor

hasaneness

hasaneness

Üye
Daha dün Duman konserinde gayet güzel video çektim ama :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, sir mordred ve -aLoNeDarK-
hasaneness

hasaneness

Üye
Bende kamera ya baglamaniyor hatasi var sen romu nasil yukledin kardesim
Temiz yükleme yaptım bende kameradaylen tuş kilidini kapadığımda o hatayı alıyorum kapatıp açınca düzeliyor
peki başka kamera uygulamaları çalışıyormu?

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt