hocam tamam sağol :/ peki üyemisin hocam sen ben üye olmaya çalışıyorum ama hepsini giriyorum yandaki rakamları gir dior yandaki rakamlar gözükmüyor bir sürü taraycı denedm aynı :/
Yandex depolama hizmetini kastediyorsun sanırım evet üyeyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhayır hocam şu site adranova yazıyor
Buyuk harfle bes yaz o kisimmi ? Oraysa 5 dirhocam tamam sağol :/ peki üyemisin hocam sen ben üye olmaya çalışıyorum ama hepsini giriyorum yandaki
rakamları gir dior yandaki
rakamlar gözükmüyor bir sürü taraycı denedm aynı :/
doğru@sir mordredArkadaşlar bu konuşmalarınızı belirttiğiniz yedeğin konusundan devam ettirirseniz sevinirim
Konu dışı oluyor çünkü
Herkese hayırlı akşamlar bu arada
Kardedim ben uyeyim yardimci olabilirim kernel yapma disindaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhayır hocam şu site adranova yazıyor
koprol kernel xdada var ve lınkı kırıkKardedim ben uyeyim yardimci olabilirim kernel yapma disinda
tamam kardeşim eğer üyeysen burdaki kerneli bana indirp upload edeblrmsnKardedim ben uyeyim yardimci olabilirim kernel yapma disinda
bu kernel 2.3.6 içinmi hocam birde atomik wonder final 2de farklı br kernel deneyebilrmsn ve önerebileceğin stok romda stabil çalışan kerneller önerrmsnzkoprol kernel xdada var ve lınkı kırık
AYRICA 5 YAZIYORUM OLMUYOR KARDEŞM BİR TANEMİ 5 :/Buyuk harfle bes yaz o kisimmi ? Oraysa 5 dir
Kardeşim şimdi baktım da bu kernel değil rommuş linki de butamam kardeşim eğer üyeysen burdaki kerneli bana indirp upload edeblrmsn
bu kernel 2.3.6 içinmi hocam birde atomik wonder final 2de farklı br kernel deneyebilrmsn ve önerebileceğin stok romda stabil çalışan kerneller önerrmsnz
AYRICA 5 YAZIYORUM OLMUYOR KARDEŞM BİR TANEMİ 5 :/
Buyuk harfle bes yazmamizi istiyor kac kere denedim ayni BEŞtamam kardeşim eğer üyeysen burdaki kerneli bana indirp upload edeblrmsn
bu kernel 2.3.6 içinmi hocam birde atomik wonder final 2de farklı br kernel deneyebilrmsn ve önerebileceğin stok romda stabil çalışan kerneller önerrmsnz
neyse arkadaşlar konudışı muhabbete devam![]()
))Kardedim ben daha kernel upload edemiyomtamam kardeşim eğer üyeysen burdaki kerneli bana indirp upload edeblrmsn

Kardedim ben daha kernel upload edemiyom![]()

Pm nedir abim :-)bu işleri pm'den de halledebilirsiniz arkadaşlar![]()
Private Message "özel mesaj"Pm nedir abim :-)
Private Message "özel mesaj"
Evet kardeşim sağol ben de farklı bir siteden indirdim ada rom muş keşke kerneli olsaydı neyse hocam k.bakma istemeden gene konuyu saptırdık ama özel mesaj falan yeni olduğumuz için bilmiyoruz neyse herkese hayırlı gecelerSendeKardeşim şimdi baktım da bu kernel değil rommuş linki de bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlgin için sende sağol adem kardeşimEvet kardeşin
Evet kardeşim sağol ben de farklı bir siteden indirdim ada rom muş keşke kerneli olsaydı neyse hocam k.bakma istemeden gene konuyu saptırdık ama özel mesaj falan yeni olduğumuz için bilmiyoruz neyse herkese hayırlı geceler