reflex
Üye
Dün stock döndüm ama driver versiyonu 53 tü öyle hatırlıyorum en iyisde 66 galibaAma cm geçerim sorun olmazgerçi s4 mini'nde cm rom kullanıyorsan büyük usta arco sizin için en iyisini yapmıştır zaten.
cm romumu kullanıyorsun
Dün stock döndüm ama driver versiyonu 53 tü öyle hatırlıyorum en iyisde 66 galibaAma cm geçerim sorun olmazgerçi s4 mini'nde cm rom kullanıyorsan büyük usta arco sizin için en iyisini yapmıştır zaten.
cm romumu kullanıyorsun
Dün stock döndüm ama driver versiyonu 53 tü öyle hatırlıyorum en iyisde 66 galibaAma cm geçerim sorun olmaz
)Katılıyorum cm güzel ama işte ego tatmin etmeye çalışıyosun ya tatminde olmuyo nabıcan işteDriverları indirdim ben nasıl yapıcaz ?

o dosya sadece adreno sürücülerini içeriyor o yüzden flaşlanamaz
flaşlanabilir bir zip dosyası halinde paketlenmesi lazım![]()
Tüh be 
CM11 olması yeter.Bu driverlar dark cm 11 icin uygun mu
Olmuyor kardeşim imkansız gibi bişey bildiğim kadarıylaION desteği lazım çalışması için o da sadece cm11de varoğuzhan hocam ya şu driverler stok roma göre düzenlenmez demi demi bn darko hocamın stok romunu kullanıyorum çok akıcı ama gpu güncellense fps falan artar dye düşünyorum
hımm anladım kardeşm :/ peki hocamın bu yeni bulduğu s3 driverleri çalışmazmı![]()
hım anladım hocam peki fps falan nasıl artrrz stok romda![]()
diğerlerinde oyun kasmalarının daha çok olduğunu duydum doğru mu ?Maalesef kardeşim
Ayrıca bence artık yeni cm sürümlerine geçmenin zamanı geldi ne dersin?![]()
Grafik performansını bir miktar arttırır bi miktar daha düzgün görüntü sağlar fps artışı olur evet çok aşırı olmasada oyundaki lagları azaltabilirDark cm uzerine bu driverlari yukledigimde oyunlardaki kasmalar azalir mi yani ne ose yarar bu driverlar
Dark cm uzerine bu driverlari yukledigimde oyunlardaki kasmalar azalir mi yani ne ose yarar bu driverlar
Grafik performansını bir miktar arttırır bi miktar daha düzgün görüntü sağlar fps artışı olur evet çok aşırı olmasada oyundaki lagları azaltabilir

usta test aşamasındaki Driverlerda durum ne? bende test edebilirim eger tester lazımsa