[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Galaxy w için hangisi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
okudum hocam ama sırf forumda olan konuşmalardan etkılenmeyn dye öyle dedm eleştri olrak kabul edp yolunzdan hedefnzden şaşmayn dye öyle dedm yanlş brşey söyledysem eğer özr dlerm...

Yok kardeşim sana bişey dediğim yok ben sadece ordaki mesajın eleştiri değil hakaret olduğunu belirttim
Ayrıca bütün paylaşımlarımızı,konuşmalarımızı bu forum ile yapıyoruz o sebepten insan ister istemez etkileniyor

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
anlyorum szi hocam Allah yardmcnz olsun umarm her şeyn hayrlsı olr başarlar

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
bayfeat

bayfeat

Üye
sir mordred hocamm salla gitsin gerekli insanların yorumlarına bak sen, biz senin nasıl bir insan olduğunu biliyoruz izlenimlerimiz okadar doğruki bak birçok kişide seni savunuyor seviliyorsun maxcep ailesinde kendine iyi bak bilgine herkez lazım sende bizim Türkish arco'muzsun :D :alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve gwonder_13

anadolulu03

Üye
Telefon daha cok kasmaya basladi

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
sir mordred hocamm salla gitsin gerekli insanların yorumlarına bak sen, biz senin nasıl bir insan olduğunu biliyoruz izlenimlerimiz okadar doğruki bak birçok kişide seni savunuyor seviliyorsun maxcep ailesinde kendine iyi bak bilgine herkez lazım sende bizim Türkish arco'muzsun :D :alkis:alkis

Teşekkürler kardeşim hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
Telefon daha cok kasmaya basladi

Sürücüler sadece grafik performansını değiştirebilir, ram yönetimine bişey yapamaz telefonun kasması ramin boğulmasındanda olur veya cpu'nun gerekli işlem yükünü yeterli olarak karşılayamamasından kaynaklanır eğer arayüzde geçişlerde sorun yoksa sürücüler gayet iyi çalışıyor demektir

Sürücüler hakkında geri dönüşün için teşekkürler
Galaxy w için hangisi

Sorunu tam olarak anlayamadım eğer bu sürücüleri soruyorsan
W'ye uyumlu

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve gwonder_13
aJHier

aJHier

Üye
facebook uygulamasını silince telefonun boştaki ram'ı 200ü gördü.
ram isteyene tavsiyem.d silin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: Wonderda deneyen oldu mu

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Wonderda deneyen oldu mu

rica ederim :) ben dahil birçok kişi denedi muhtemelenbu arada TRİM destekli kernelin konusu açıldı :)
hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve hasaneness
brkvegrk

brkvegrk

Üye
cm 9 a yok muu :(

lavasoft95

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu takilma problemi cok kisa surede tarih oluyor merak etmeyin khan kernele eklenmis trim destegi ile @sir mordred ve hakan bu takilma prpblemini ortadan kaldiriyor bize dusen gorev destek vermek onlar temeli atmis bize ise binayi insa etmek kaldi yeni rom calismam yakinda

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred

lavasoft95

Üye
Trimli khan kernelle birlikte uygulama geçişlerinde ve arayüzde kasmalar olmuyor mu?

Öyleyse anında geçerim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kasma olmaz

lavasoft95

Üye
Bide hocam hazır yakalamışken şeyi sormak istiyorum wifinin çekim gücünü arttırabilir miyiz yaklaşık bir metrelik ek güç lazım bana

Mücteba

Mücteba

Üye
yeni cm11 rom calismam sizlerlw olucak REİS-ROM

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve gwonder_13

Üst Alt