belli deil cunku diger romlarin finalinide verip ion tabanli vw flashlanabilir romlar yapmaya baslicagimEvet ya katiliyorum ama ben istediğimi verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ram sorunu kalktı ama cpu sorunu var hâlâ devam ediyorBen istediğim verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ayrıca ram sorunu yavaş yavaş ortadan kalksa da cpu sorunu devam ediyorDarko hocam final ikiyi bekliyoruz dört gözle ne zaman gelir![]()
Stock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagimhı anladım hocam sağlık olsun ama stok olur oda muhtemelen demi stok olması güzel bence ama bu stokta başka kernel kullanma gibi bir imkanin varmı kardeşim
Desenize hocam beklemediğimiz final iki stok rom hayali suya düştü bunun devamı gelsin stok olarak hocam yaaStock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagim
final iki ve final complate gelicek ama şu sıralar deilDesenize hocam beklemediğimiz final iki stok rom hayali suya düştü bunun devamı gelsin stok olarak hocam yaa
Bu büyük üstadlar toplanıp ortak bi çalışma yürütseler çok iyi olmaz mı?
keşke.
gerçi Hepsi birleşse bir Arco gibi olur mu bilemem ama.
En azından bişiler olur.

)

Arkadaslar bu arkadasinn sacmalaliklarina inanmayin yalancinin teki

tamam hocam başarılar final birden sonra braz daha gelişrse bnce en güzeli bu olur Allah yar ve yardmcn olsun özlem ve hasretle beklyoz hocamfinal iki ve final complate gelicek ama şu sıralar deil

Şevkin kırılmasın kardeşim sonuçta samsung gibi bi firmanın yapmayı bıraktığını siz yapıyorsunuz bu bile moral kaynağı olmalı sizin içinBöyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
Desteğiniz için teşekkürler
Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...