[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
eğer @-Emre hocam isterse onunla bi çalişma yapmak isterim

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve gwonder_13

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Evet ya katiliyorum ama ben istediğimi verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ram sorunu kalktı ama cpu sorunu var hâlâ devam ediyorBen istediğim verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ayrıca ram sorunu yavaş yavaş ortadan kalksa da cpu sorunu devam ediyorDarko hocam final ikiyi bekliyoruz dört gözle ne zaman gelir ;)

Mücteba

Mücteba

Üye
Evet ya katiliyorum ama ben istediğimi verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ram sorunu kalktı ama cpu sorunu var hâlâ devam ediyorBen istediğim verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ayrıca ram sorunu yavaş yavaş ortadan kalksa da cpu sorunu devam ediyorDarko hocam final ikiyi bekliyoruz dört gözle ne zaman gelir ;)
belli deil cunku diger romlarin finalinide verip ion tabanli vw flashlanabilir romlar yapmaya baslicagim

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
hı anladım hocam sağlık olsun ama stok olur oda muhtemelen demi stok olması güzel bence ama bu stokta başka kernel kullanma gibi bir imkanin varmı kardeşim

Mücteba

Mücteba

Üye
hı anladım hocam sağlık olsun ama stok olur oda muhtemelen demi stok olması güzel bence ama bu stokta başka kernel kullanma gibi bir imkanin varmı kardeşim
Stock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagim

• Beğen
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Stock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagim
Desenize hocam beklemediğimiz final iki stok rom hayali suya düştü bunun devamı gelsin stok olarak hocam yaa

Mücteba

Mücteba

Üye
  • Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Bu büyük üstadlar toplanıp ortak bi çalışma yürütseler çok iyi olmaz mı?

keşke.
gerçi Hepsi birleşse bir Arco gibi olur mu bilemem ama.
En azından bişiler olur.

Merak etmeyin şuan @lafactorial ile tam bir voltran olduk sanki :)

-TRİM destekli kerneli bugün paylaşıcam inşallah
-F2FS destekli kernelde yakında gelicek inşallah(en merak ettiğim projemde bu F2FS ile I/O performansı 2 katına çıkabilir :))
-2.0 Ghz overclock destekli kernelide deniyoruz eğer stabil olursa paylaşırız :)

Ayrıca gamerlar için bir kernel yapmayı düşünüyorum wonder'ın ram yetersizliği yüzünden bazı yüksek düzeyde oyunlar başlamadan direk menüye atıyor bu yüzden rami mümkün olduğunca artırmaya çalışıcam bazı özellikleride bilerek kıracam(mesela kamera. gamer birinin kameraya pek ihtiyacının olacağını sanmıyorum) şuanki hesaplara göre 400 mb ram olabilir gözüküyor bakalım deniyecez

Şimdilik projelerimiz bunlar
Beklemede kalın
Kendinize iyi bakın :)

• Beğen
Tepkiler: drag10, Bysalih41, hasaneness ve 2 diğerleri
burak_102

burak_102

Üye
Arkadaslar bu arkadasinn sacmalaliklarina inanmayin yalancinin teki

Herkesin kendi takdiridir buna bir şey diyemem ama wonder için emeği tartışılmaz bence. Saçmalık dediğini anlamadım adam dediği her şeyi yaptı gayet de başarılı ben xda da kernelin yapımcılarında bir Türk'ü görmekten gurur duyuyorum
Teşekkürler sir mordred! Çalışmalarınızın
devamını bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aJHier
gwonder_13

gwonder_13

Üye
final iki ve final complate gelicek ama şu sıralar deil
tamam hocam başarılar final birden sonra braz daha gelişrse bnce en güzeli bu olur Allah yar ve yardmcn olsun özlem ve hasretle beklyoz hocam :)

lavasoft95

Üye
Benim demek istediğim her arkadaş 5-6 tane konu açmış birleşin Abi yapın mükemmel bişey olsun neden teker teker uğraşırsınız ki birlikten kuvvet doğar bunu demek istedim ben

• Beğen
gwonder_13

gwonder_13

Üye
ayrca kimse kimseyi kırmasn ve küçümsemesin burası br forum ve bilinçli usta arkadaşlarmz elnden geldğnce bzler için daha iysni yapmaya çalışor hemde hç br çkar beklemedn bizm onları savunmamuz morel ve destekçi davranmamz gerekrken aksini ypmayalım arkadaşlar kendm ve herkes adına uğraşan emek sarf eden tüm ustalara teşekkür edrm saygılar...

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve lavasoft95
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
Desteğiniz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, hasaneness, alieroglu04 ve 3 diğerleri

lavasoft95

Üye
Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
Şevkin kırılmasın kardeşim sonuçta samsung gibi bi firmanın yapmayı bıraktığını siz yapıyorsunuz bu bile moral kaynağı olmalı sizin için

• Beğen
gwonder_13

gwonder_13

Üye
iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...

Hey bi dakka dur ben hertürlü eleştiriye açığım zaten ama herifin yazdığı mesajı okumadın mı? Orda bir eleştiri mi var hakaret mi var? (Yalancı,saçmalık) eleştiri hakaret noktasına gelirse ona eleştiri denmez bu şerefsizlik değilde nedir?

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve aJHier
gwonder_13

gwonder_13

Üye
okudum hocam ama sırf forumda olan konuşmalardan etkılenmeyn dye öyle dedm eleştri olrak kabul edp yolunzdan hedefnzden şaşmayn dye öyle dedm yanlş brşey söyledysem eğer özr dlerm...

Üst Alt