scope_123
Üye
Eger komple touchwiz rom istiyorsan bir sure bekle derim yakin zamada komple s5 rom cikacak samkat rom.Arkadaşlar güzel performans alabileceğim s4 launcherlı filan bi cm11 rom + kernel önerir misiniz ?
Eger komple touchwiz rom istiyorsan bir sure bekle derim yakin zamada komple s5 rom cikacak samkat rom.Arkadaşlar güzel performans alabileceğim s4 launcherlı filan bi cm11 rom + kernel önerir misiniz ?
Sir hocam bisey soracaktım ben teli monitor modda calistirmak istiorum wifi reaver icin bununicin hangi dosyayi yüklemem gerek bilgin var mi acaba cm11 kerneline uygun olan hangisi
Kesinlikle istediğini o romdan alacaksın hemde s5 görünümünde.Hocam cm11'in geçişlerinde filan çok kasmalar laglar oluyor ben onu istemiyorum bide ortalama oyunlari calistirsin birde s3-s4 gibi gorunsun (launcher'iyla iconlariyla ) yeter bana o dedigin rom bu ihtiyaclarimi karsilar mi ?
Rica ederim.Tesekkurler ilginiz icin hocam
Hocam bu apk lardan hangisi bizim tele uygunbu yapmak istediğin maalesef çok zor bişey ve uyumlu olacağından da emin değilim
linklerde yapılması mümkün gibi duruyor ama wifiyi ve diğer kablosuz araçları bozacağından eminim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullandığın romun v2 si çıkacak yakın bir zamanda. 4.4.2 sürümü de güncellenir kernel vs. Android yükselmesi değil sadece romda güncelleme olur. art önermem şu an. Takılmalar oluyor boğuluyor telefon. Gelişme aşamasında fakat ilerde sadece art sistemi kullanılacak. dalvik e göre şarj performansı daha iyi. art ın anlamına gelirsek - internetten aldığım bilgilere göre- dalvikte uygulamayı her açtığımızda işlemci kodları okur bu da şarjın hızlı bitmesine neden olur. art da ise uygulamayı marketten ilk indirdiğimizde kodlar bir kez okunur her açılışta kodları okumaya gerek kalmaz bu da şarj süresini uzatır. art ın olumsuz yönlerine gelirsek dediğim gibi henüz tam anlamıyla gelişmiş değil yani stabil değil. uygulamalar uzun sürüde yüklenir ve dalvikte 60 mb olan facebook art da 90 mb üzerinde yer kaplar. bu kadar...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki samkat nasıl hocam ? Ben şuan sambean v15 kullanıyorum. Onun androidi yükselmiş versiyonu gibi bişey mi ?
Birde şu Art olayı nedir ?
Hocam bu apk lardan hangisi bizim tele uygun
) dolayısıyla cep telefonundan bu işlem günlerce sürebilir
Hocam bu apk lardan hangisi bizim tele uygun

Hocam bcmon apk sıkıntı veriyor firmware model yok bide okla gösterdiğim yere basinca apk durdu hatasi verio
@sir mordred bu güncellemeyi arco ya da iletildi mi acaba Wonder kullananlar olarak herkesin yararlanması gerek bence.?

Sir mordred hocam ben cm11 için arco'nun kernelinde daha iyi performans alındığını duydum khan,hurtsky filan kurunca performans düşmesi laglar filan oluyormuş arco'nun kerneli daha iyiymiş ne derece doğrudur hocam sonuçta bu adamlar o kernelleri performans için yapmıyorlar mı ?
Teşekkürler hocam anlatım için. Peki sizin öneriniz hangisi ?