[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Arkadaşlar güzel performans alabileceğim s4 launcherlı filan bi cm11 rom + kernel önerir misiniz ?
Eger komple touchwiz rom istiyorsan bir sure bekle derim yakin zamada komple s5 rom cikacak samkat rom.

genco15

genco15

Üye
Sir hocam bisey soracaktım ben teli monitor modda calistirmak istiorum wifi reaver icin bununicin hangi dosyayi yüklemem gerek bilgin var mi acaba cm11 kerneline uygun olan hangisi

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Sir hocam bisey soracaktım ben teli monitor modda calistirmak istiorum wifi reaver icin bununicin hangi dosyayi yüklemem gerek bilgin var mi acaba cm11 kerneline uygun olan hangisi

bu yapmak istediğin maalesef çok zor bişey ve uyumlu olacağından da emin değilim

linklerde yapılması mümkün gibi duruyor ama wifiyi ve diğer kablosuz araçları bozacağından eminim

lavasoft95

Üye
Hocam cm11'in geçişlerinde filan çok kasmalar laglar oluyor ben onu istemiyorum bide ortalama oyunlari calistirsin birde s3-s4 gibi gorunsun (launcher'iyla iconlariyla ) yeter bana o dedigin rom bu ihtiyaclarimi karsilar mi ?

scope_123

Üye
Hocam cm11'in geçişlerinde filan çok kasmalar laglar oluyor ben onu istemiyorum bide ortalama oyunlari calistirsin birde s3-s4 gibi gorunsun (launcher'iyla iconlariyla ) yeter bana o dedigin rom bu ihtiyaclarimi karsilar mi ?
Kesinlikle istediğini o romdan alacaksın hemde s5 görünümünde.

lavasoft95

Üye
Tesekkurler ilginiz icin hocam

lavasoft95

Üye

Bu linkteki samkat nasıl hocam ? Ben şuan sambean v15 kullanıyorum. Onun androidi yükselmiş versiyonu gibi bişey mi ?

Birde şu Art olayı nedir ?

genco15

genco15

Üye
bu yapmak istediğin maalesef çok zor bişey ve uyumlu olacağından da emin değilim

linklerde yapılması mümkün gibi duruyor ama wifiyi ve diğer kablosuz araçları bozacağından eminim

Hocam bu apk lardan hangisi bizim tele uygun

scope_123

Üye

Bu linkteki samkat nasıl hocam ? Ben şuan sambean v15 kullanıyorum. Onun androidi yükselmiş versiyonu gibi bişey mi ?

Birde şu Art olayı nedir ?
Kullandığın romun v2 si çıkacak yakın bir zamanda. 4.4.2 sürümü de güncellenir kernel vs. Android yükselmesi değil sadece romda güncelleme olur. art önermem şu an. Takılmalar oluyor boğuluyor telefon. Gelişme aşamasında fakat ilerde sadece art sistemi kullanılacak. dalvik e göre şarj performansı daha iyi. art ın anlamına gelirsek - internetten aldığım bilgilere göre- dalvikte uygulamayı her açtığımızda işlemci kodları okur bu da şarjın hızlı bitmesine neden olur. art da ise uygulamayı marketten ilk indirdiğimizde kodlar bir kez okunur her açılışta kodları okumaya gerek kalmaz bu da şarj süresini uzatır. art ın olumsuz yönlerine gelirsek dediğim gibi henüz tam anlamıyla gelişmiş değil yani stabil değil. uygulamalar uzun sürüde yüklenir ve dalvikte 60 mb olan facebook art da 90 mb üzerinde yer kaplar. bu kadar...

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl yapıldığı hakkında çok fazla birşey bilmiyorum ama ilk önce firmware yüklemen gerekicek(muhtemelen cwm yoluyla) daha sonra uygulama(apk) ile çalıştıracaksın muhtemelen. Ama ben sana backtrack5'i öneririm bilgisayarına kur wifi reaver ile wifi şifrelerini kır hem bilgisayarın wifi çipi telefonun wifi çipinden 5 ila 10 kat daha kuvvetlidir. Eskiden ben reaver ile birkaç tane kırmıştım ama bilgisayarla bile kırma işlemi 8 saat sürüyor(ben şifreleri kırmak için gece laptopumu çalışır bırakıyordum :)) dolayısıyla cep telefonundan bu işlem günlerce sürebilir

Şimdi senin için biraz araştırma yaptım ve nasıl yapılacağını buldum ilk önce aşağıdaki uygulamayı indir ve kur

apk

Daha sonra aşağıdaki uygulamayı kur

İlk önce baştaki uygulamayı(bcmon) çalıştır
Daha sonra ikinci uygulamayı çalıştırDene sonuçları banada söyle bende merak ediyorum bakalım çalışacakmı :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
genco15

genco15

Üye
Eyw hocam ben pc den rahat kiriom wps kapali ise kiramiorum tabi :) dersane hocasıyla iddalastim telden kiracam diye ins olur :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
Hocam bcmon apk sıkıntı veriyor firmware model yok bide okla gösterdiğim yere basinca apk durdu hatasi verio

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bcmon apk sıkıntı veriyor firmware model yok bide okla gösterdiğim yere basinca apk durdu hatasi verio

Hmm anladım uygulama cm11 ile uyumlu değil sanırım ondan hata veriyor olabilir her neyse ilk önce installed fw yazan yerin 0 olmaması lazım o yüzden firmware(fw) yüklenmesi lazım ben uygulamayı deneyemedim ama iyice kurcala bakalım eğer install fw gibi bir seçenek görürsen tıkla ve yükle eğer olmazsa uygulamadan çık verilerini temizle internet açık iken firmwareleri yüklemeye çalış kısacası iyice kurcala

EnverYigit

EnverYigit

Üye
@sir mordred bu güncellemeyi arco ya da iletildi mi acaba Wonder kullananlar olarak herkesin yararlanması gerek bence.?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
@sir mordred bu güncellemeyi arco ya da iletildi mi acaba Wonder kullananlar olarak herkesin yararlanması gerek bence.?

Kernel çalışmalarına başladığımda arcoya github üzerinden pull request yaparım eğer kabul ederse yeni versiyon bu sürücüleri içerir
Ama hala daha bozuk laptop'um tamirciden gelmedi :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: aJHier

lavasoft95

Üye
Sir mordred hocam ben cm11 için arco'nun kernelinde daha iyi performans alındığını duydum khan,hurtsky filan kurunca performans düşmesi laglar filan oluyormuş arco'nun kerneli daha iyiymiş ne derece doğrudur hocam sonuçta bu adamlar o kernelleri performans için yapmıyorlar mı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Sir mordred hocam ben cm11 için arco'nun kernelinde daha iyi performans alındığını duydum khan,hurtsky filan kurunca performans düşmesi laglar filan oluyormuş arco'nun kerneli daha iyiymiş ne derece doğrudur hocam sonuçta bu adamlar o kernelleri performans için yapmıyorlar mı ?

arconun kerneli 3 farklı cihaz için konfigürasyonlar içerir(ancora,ariesve,ancora-tmo) bu cihazlar sırasıyla galaxy w,galaxy s plus ve galaxy exhibit 4g'dir yani bizim şuan kullandığımız tüm kerneller bu 3 cihaz üzerindede çalışabilir ve arco'nun kerneli ana kernel olduğu için arco kerneli mümkün olduğunca temiz tutmaktadır(yani performans veya şarj süresini uzatan kernel kod değişikliklerini kerneline eklememektedir) bu tek yönden kazanç sağlar:kernel temiz olduğu için stabilitesi çok yüksektir ama diğer custom kernel geliştiricleri(Hakan veya hurtsky) arconun kernelini taban olarak alıp üzerine bazı performans artırıcı ve şarj süresini uzatıcı kod değişiklikleri eklerler yada ramini artırırlar işte custom kerneller(khan kernel ve hurtsky kernel) ile arco kernel arasındaki fark budur

• Beğen
Tepkiler: linkinparkmm ve aJHier

lavasoft95

Üye
Teşekkürler hocam anlatım için. Peki sizin öneriniz hangisi ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt