[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Kurdum simdi gercekten super oldu gozle gorulur fark var

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
2. Versiyon adreno sürücüleri hazır :) bu seferki sürücüler Xperia T 4.3 güncellemesinden alınma yani en güncel sürücüler şuanlık bu sürücüler. Yarın konuya eklerim(şuan mobilde olduğum için yazmak tam bir işkence:)) ben denedim gayet iyi çalışıyorlar ama genel kullanıma açmak için başka birinin daha onaylamasına ihtiyacım var şuan cm11'de olup da yardım etmek isteyen olursa pm atsın
Teşekkürler
İyi akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
2. Versiyon adreno sürücüleri hazır :) bu seferki sürücüler Xperia T 4.3 güncellemesinden alınma yani en güncel sürücüler şuanlık bu sürücüler. Yarın konuya eklerim(şuan mobilde olduğum için yazmak tam bir işkence:)) ben denedim gayet iyi çalışıyorlar ama genel kullanıma açmak için başka birinin daha onaylamasına ihtiyacım var şuan cm11'de olup da yardım etmek isteyen olursa pm atsın
Teşekkürler
İyi akşamlar :)
Ben denerim usta

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tmm usta

stackbyte

stackbyte

Üye
at bana da paşam deneyim

aJHier

aJHier

Üye
Bende deneyebilirim

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mordred denedim cevabi yazdim

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: aJHier ve Bysalih41
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam cm10.1 de çalışmıyor boot animasyon ekranı gelmiyor.

tatvan_013

Üye
arkadaşlar bu cm11 olayını anlamadım bende samsung s4 var yükliyebilirmiyim

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam zaten konuda belirtilmiş Cm11 için bu sürücüler.. Boot animasyonda kalması normal telefonunun..
Hocam ilk sayfada ki cevapları okursanız niye cm10.1 e yüklemeye çalıştığımı anlarsınız.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
2 tane daha testbuild hazırladım bakalım çalışacaklar mı :)

Wolf389

Wolf389

Üye
En Çok Tavsiye ettiğiniz cm 11 romu hangisidir bide bunda whatsapp sesli mesaj sorunu varmı

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
En Çok Tavsiye ettiğiniz cm 11 romu hangisidir bide bunda whatsapp sesli mesaj sorunu varmı

Cm11 tabanlı hiçbir romda whatsapp'da sorun bulunmamaktadır istediğini indir kur beğenmezsen diğerini indirirsin

Üst Alt