[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Kim omnirom kullanmak ister ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Otroligt, Mücteba, alieroglu04 ve 1 kişi daha

aJHier

aJHier

Üye
Sonunda biri el attı omni ye

murat_3230

murat_3230

Üye
omniron nedir açıklama yapabilirmisiniz.....

-Oruc

-Oruc

Üye
aciklama yapan olurmi ki omniron nedir ?

BurkaySamet

Üye
@sir mordred Hocam şuanki performans ayarlarını söyler misin biz de ona göre yapalım :)

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar yeni gelen kernelle şarj sorunuda ortadan kalkmış...

emrah166

Üye
Omniromun cyanogenmoddan farki nedir?Evet hocam performans ayarlarinizi verir misiniz ?

atli60

Üye
wonder için omni rom varmı ki

aJHier

aJHier

Üye
Bu arada yeni kernelle ilgili , 720p video cekio ama oynatmiyor. Tabi hata sadece bdede olabilir.

kosovali41

kosovali41

Üye
Bu arada yeni kernelle ilgili , 720p video cekio ama oynatmiyor. Tabi hata sadece bdede olabilir.

Kardeşim KSM'nin işaretini kaldırıp reset atıp dener misin? Tabi eğer işaretliyse. Bununla ilgili @sir mordred sorunlar olabilir diye xda'da yazmıştı.

Bugün ilk kurduğumda bana da oldu çünkü, tel açılınca direk çekmiştim çekip oynatmıştım hatta, fakat sonra performans ayarlarını yaparken KSM'yi de işaretlemiştim. Ne 720p çekebildim ne de oynatabildim. Tekrar kurduğumda sıkıntı olmadı sonradan xda'da okuyunca fark ettim. Meğer KSM'yi deaktif etsem yetiyormuş.

Son düzenleme:
-Emre

-Emre

Üye
Aslında çok daha önceden @blackcat67 omniromu derlemeye çalışmıştı ama sonra noldu bilmiyorum durdurdu.

aJHier

aJHier

Üye
Evet ksm yi kaldirinca oynatıyor.

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

BurkaySamet

Üye
Bu telefonda Fifa'yı 0 kasmayla oynayabilmenin bir yolu yok mudur arkadaş ya

ali.clay

ali.clay

Üye
Merhaba beyler! :)
LYS yüzünden haftada bir rom yükleme işine ara vermiştim. CM11'i en son mart ayında denemiştim. O zamandan beri baya şeyler değişmiş sanırım :) Neler yapmışsınız neler yahu ağzımın suyu aktı :cigara:

Beyler şimdi ben CM11 i sizin yaptığınız düzenlemeleriyle kullanmak için (395mb ram) şu sıralamayla mı yapıyorum

1-) rom
2-) Hafif bir gapps önerirseniz çok makbule geçer :)
3-) güncel sürücüler.
4-) ve 390mb ram.

şimdiden teşekkür ederim :spr

emrah166

Üye
Lafactorial hocamizin 4.4.3 unu dene ben 0528 kullandim gayet guzel performans super gorsellik harika ama sarj kotu bende lafactorial hocanin duzenledigi roma geccem

kosovali41

kosovali41

Üye
Merhaba beyler! :)
LYS yüzünden haftada bir rom yükleme işine ara vermiştim. CM11'i en son mart ayında denemiştim. O zamandan beri baya şeyler değişmiş sanırım :) Neler yapmışsınız neler yahu ağzımın suyu aktı :cigara:

Beyler şimdi ben CM11 i sizin yaptığınız düzenlemeleriyle kullanmak için (395mb ram) şu sıralamayla mı yapıyorum

1-) rom
2-) Hafif bir gapps önerirseniz çok makbule geçer :)
3-) güncel sürücüler.
4-) ve 390mb ram.

şimdiden teşekkür ederim :spr

Sıralamada ben kerneli sürücülerden önce kuruyorum, fark eden bir şey olur mu bilmem. Gapps olarak yine @sir mordred hocanın hazırladığı gapps var baya hafif, sadece google play var. Ben çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım hem de gereksiz yere arka planda kullanmadığım saçma sapan hizmetler çalışmıyor.

[Gapps Dosyası][Android 4.4 Kitkat için][14 mb boyutunda][Sadece Playstore] - MaxiCep

ali.clay

ali.clay

Üye
Lafactorial hocamizin 4.4.3 unu dene ben 0528 kullandim gayet guzel performans super gorsellik harika ama sarj kotu bende lafactorial hocanin duzenledigi roma geccem
Bir başlangıcı yapıyım onuda denerim :) saolasın yinede

Sıralamada ben kerneli sürücülerden önce kuruyorum, fark eden bir şey olur mu bilmem. Gapps olarak yine @sir mordred hocanın hazırladığı gapps var baya hafif, sadece google play var. Ben çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım hem de gereksiz yere arka planda kullanmadığım saçma sapan hizmetler çalışmıyor.

[Gapps Dosyası][Android 4.4 Kitkat için][14 mb boyutunda][Sadece Playstore] - MaxiCep

İşte tam aradığım gapps. Arkada saçma sapan bir sürü eklentisi çalışıyor diğerlerinin. Ellerin dert görmesin kardeşim saolasın :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

Üst Alt