uuhh omni de geliyorKim omnirom kullanmak ister![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oouuu büyüksün usta beklenen projeKim omnirom kullanmak ister![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aciklama yapan olurmi ki omniron nedir ?
Bu arada yeni kernelle ilgili , 720p video cekio ama oynatmiyor. Tabi hata sadece bdede olabilir.

Neler yapmışsınız neler yahu ağzımın suyu aktı 

Merhaba beyler!
LYS yüzünden haftada bir rom yükleme işine ara vermiştim. CM11'i en son mart ayında denemiştim. O zamandan beri baya şeyler değişmiş sanırımNeler yapmışsınız neler yahu ağzımın suyu aktı
Beyler şimdi ben CM11 i sizin yaptığınız düzenlemeleriyle kullanmak için (395mb ram) şu sıralamayla mı yapıyorum
1-)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrom
2-) Hafif bir gapps önerirseniz çok makbule geçer
3-)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncel sürücüler.
4-)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve 390mb ram.
şimdiden teşekkür ederim![]()
Bir başlangıcı yapıyım onuda denerimLafactorial hocamizin 4.4.3 unu dene ben 0528 kullandim gayet guzel performans super gorsellik harika ama sarj kotu bende lafactorial hocanin duzenledigi roma geccem
saolasın yinedeSıralamada ben kerneli sürücülerden önce kuruyorum, fark eden bir şey olur mu bilmem. Gapps olarak yine @sir mordred hocanın hazırladığı gapps var baya hafif, sadece google play var. Ben çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım hem de gereksiz yere arka planda kullanmadığım saçma sapan hizmetler çalışmıyor.
[Gapps Dosyası][Android 4.4 Kitkat için][14 mb boyutunda][Sadece Playstore] - MaxiCep