[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

link sağlam değil lütfen sağlam olanı paylaşın...

peki nasıl olacak bekleyelim mi tekrar paylaşacan mı....

Stock ram 366 mb oluyor fakat videoda sorun var bende şu anda. Çözmeye çalışıyorum.

Tepkiler: bayfeat, fecral ve sir mordred
sabretmesi zor çok büyük bir gelişme 400mb ram

Konu Sahibi
Stock ram 366 mb oluyor fakat videoda sorun var bende şu anda. Çözmeye çalışıyorum.

Hakan benim ram haritası şu şekilde
surfaceflinger(sf):0*0A00000=10 mb'e karşılık geliyor decimalde
pmem_adsp:0*1200000=18 mb
ion_mm size:0*1700000=23 mb

şuan kamera açılıyor fakat 480p video kaydına başladığında donuyor
vidc işlemlerini daha denemedim

bu konfigürasyon ile userspace ram=396 mbevet vidc işlemleride kırık
sanırım pmem_adsp'ye 2 mb
ve ion_mm'e 4 mb ek olarak ram vermek tüm bu sorunları çözecektir
sanırım 400 mb'a ulaşamayacağız 390'a ulaşacağız

Tepkiler: bayfeat
Ben arco nun stock değerleri üzerinden denedim video oynatmaya başlayınca donuyor ve soft reset atıyor tel.

Konu Sahibi
Ben arco nun stock değerleri üzerinden denedim video oynatmaya başlayınca donuyor ve soft reset atıyor tel.

şuan tekrar derledim ion_mm'e 3 mb adsp'ye 2 mb verdim ve sf'yi 2 mb düşürdüm böylelikle ram 393 oldu
birazdan deneyeceğim

Tepkiler: -aLoNeDarK-
şuan tekrar derledim ion_mm'e 3 mb adsp'ye 2 mb verdim ve sf'yi 2 mb düşürdüm böylelikle ram 393 oldu
birazdan deneyeceğim
hocam bu 400 mb lık kernelı yukledım romla bıtlıkte yenıden fakat wifiyi acamıyorum tamam hocam

Konu Sahibi
hocam bu 400 mb lık kernelı yukledım romla bıtlıkte yenıden fakat wifiyi acamıyorum
tamam hocam

ah be kardeşim ben o yüzden linki kaldırdım sen çabuk davranmışsın muhtemelen link kaldırılmadan indirmişsin kurmuşsun
başka bir custom kernel yükle şimdilik sorunlarının çözülmesi içinyine olmadı lanet olası şey

Tepkiler: fecral ve -aLoNeDarK-
ah be kardeşim ben o yüzden linki kaldırdım sen çabuk davranmışsın muhtemelen link kaldırılmadan indirmişsin kurmuşsun
başka bir custom kernel yükle şimdilik sorunlarının çözülmesi için
haklısın hocam acale işe şeytan karışır:-) kolay gelsin hocam kernelı 4 gozle beklıyorum gercekten ram fazla olunca stabıl oldu hemde çok:-)

fecral

Üye
take your time sir! (: bekliyoruz, aceleye gerek yok. (ama sabırsızız yine de (

Tepkiler: kosovali41 ve sir mordred
kardeş bende bekliyorum hiç kuran oldumu 400 mb lık kerneli.... peki bu 4.4.3 dede olurmu