[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Temiz yükleme yaptım bende kameradaylen tuş kilidini kapadığımda o hatayı alıyorum kapatıp açınca düzeliyor
peki başka kamera uygulamaları çalışıyormu?
Yok google kamera fx 360 retica hepsini denedim ayni hata

Tepkiler: hasaneness
Telefonu kapatip actim ayni degisen yok
bilemiyorum tekrar en temiz şekilde denemenizi öneririm.

Nasil eglenmissindir simdi sen… Kasım'da Antep'e gelmisti unutamiyorum o geceyi, konseri. Tadi hala damagimda
hemde ne eğlenmek fenalaştım konserde yarım saat erken çıktım ama 3 saat boyunca anlatılmaz yaşanır derim hayatımdaki yaşadığım harika günlerden biriydi

Tepkiler: sir mordred ve -aLoNeDarK-
Tamam tekrar deniyeyim 1 saat sonra dinerim

Konu Sahibi
@sir mordred cm11 son cikan surumu kullaniyom video cekmiyor

Ayarlardan kameranın verisini silip tekrar denermisin kardeşim?

Ayrıca romu yüklemeden önce sdkart0'ıda formatladın değil mi?
Isparta'ya da gelicek-ti (geçen sene)
Ama bir aksilik oldu herhalde konser iptal oldu

Bi daha da bi 5 sene sonra gelir muhtemelen
Malum yaşadığım şehir ısparta pek popüler bir şehir değil

Tepkiler: bayfeat ve hasaneness
Gelseydin bursaya ayarladik bi bilet saka maka 50 liram gitti bosa gitmedi ama neyse
Bizimde ertelendi (malum Somadan sonra) hatta cumartesi baska bi grup 1 konser daha vericekmis bayagi sansliyim

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
Gelseydin bursaya ayarladik bi bilet saka maka 50 liram gitti bosa gitmedi ama neyse
Bizimde ertelendi (malum Somadan sonra) hatta cumartesi baska bi grup 1 konser daha vericekmis bayagi sansliyim

İlla kıskandırıyım diyorsun yani..

Kardesim cm11 hatalari konusunda paylastim soz ettigim programi
Tesekkur ediyorum gordum indirdim saniyorum ki bu kernelde degisiklik yapiyor oguzhan anlar bakınca
Programin ismi : Pinp my rom (Beta)
Aynı zamanda programı kullanan bir kisi fazla kurcaladim ve telefonum brick oldu gibi seyler soylemis şahsen ben kendime güvenmiyorum bu progranı o kadar kurcalamaya

Son düzenleme:
Tepkiler: T.serdar ve sir mordred
    Konu Sahibi
İlginçtir arco son yaptığı güncellemede kitkat tabanlı adreno sürücülerini geri çekmiş

Hmm neden ki acaba?
Bir sonraki cm11 sürümü eski adreno sürücüleriyle gelicek muhtemelen o yüzden kitkat tabanlı adreno sürücülerinin linkini tekrar indirmeye açıcam

Bu arada Galaxy W kullanicilari olarak 1.40GHz Qualcomm
Snapdragon MSM8255T kullanıyoruz ve Snapdrogon şirketinin kendi programını tavsiye ederim. İsmi Battery Guru ben daha 2 gun once yukledim ve 48 saatlik telefonumda test yapti test boyunca batarya bilgilerimi vs. Ölçtü ve az oncede gercek anlamda calismaya basladi. Faydasi var midir bilemem ama neden olmasin deneyebiliriz. Ve su anda bana gonderdigi mesaj ekstra pil ömrünün tadini cikarin diyor İnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:

Snapdragon™ BatteryGuru v2.2.2 (Şarjınız Uzun Dayansın) - MaxiCep

Son düzenleme:
Tepkiler: sir mordred

+Furkan

Üye

Bunu cm9 dada kullanabilir miyiz?

İndirdim öğrenme modunda şuan telefonu nornal kullanın diyor konum hizmetini filan açtırdı bana. İlginç deneyelim bakalım faydasını görürüz belki

nedeni şu olabilir tutarsız çalışıyor chome den video açtığımda açılmayıp kitleniyor normal tarayıcıdan da açtığımda geç geliyor görüntü dün gece farkettim film açtım internetten 3 kere kilitledi telefonu bence kk sürücülerinden kaynaklı oluyor

T.serdar

Üye
Paranoid android romunda neden hafiza degisikligi yapilamiyor?

Mücteba

Üye
aynen bendede ayrica statusbar bi aşada bi yukarida

Konu Sahibi

muhtemelen bu sorunların nedeni kernel içindeki gpu sürücülerinin(kgsl driver) güncellenmesinden kaynaklı

birde bu karşılaştığınız sorunlarla eski sürüm+burdaki adreno sürücülerini yüklediğinizde de karşılaşıyormuydunuz arkadaşlar?