nick'im le ilgili olabilirmi, değiştirilmiş mesaja bakmak istediğimde, ulaşmak istediğiniz yer kısıtlanmış yetkiliye bildirin şeklinde uyarı alıyorum. Merhaba güzel kardeşimBEN BİLAL, bilall07 profilinin kullanıcısıyım.
Profilim banlamışsın galiba, bi hakaretten dolayı fakat o hakareti ben yapmadım yemin ederim.arkadaşım benim bilgisayarımdan yapmış.benim hiçbir suçum yok. olan benim profilime oldu. lütfen yardım. profilimi yeniden aç.YARDIMLARINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.
gibi mesajlarla kendini yine belli ettin ve şimdi kalkıp başka biri girdi diyorsun, buna inanayımmı?atatürkun ebesini.. hepinizi belleyim...
asla. seni anlıyorum. fakat şunları da bir gözden geçirmeni istiyorum.
1-ibyz kullanıcısı benim profilim değil. AMCAMIN OĞLUNUN. YANİ BENİM ADIM BİLAL YILMAZ. ONUN ADIDA İBRAHİM YILMAZ. yani benimki bilal diye ibyz nin benle alakası var zannetme.
2-ben hiç kimseye şifremi vermedim. biz amcamınoğluyla beraber maxicepte gezinirken ben 2 dakikalığına bir yere gitmiştim oda öyle hakaretler yazmış. yani ben banlanmasan benim haberim bile olmayacaktı öyle şeyler yazdığına.
SANA YEMİN EDERİM BENİM ibyz profiliyle bir alakam yok. SENİN O KENDİNİ BELLİ ETTİN DEDİĞİN KİŞİ ASLINDA BEN DEĞİL AMCAOĞLUMDUR. OLAN BENİM PROFİLE OLUYOR NE YAZIKKİ
KUSURA BAKMA ÇOK ÜSTÜNE GİDİYORUM FAKAT CFW YAPTIM.YAYINLAMAM GEREK.
Yetkin olmadıgı için degistirilmis mesajları görmeye ondan o uyarıyı alıyorsun muhtemelenŞikayet saatinde sadece ben vardım ama bakamadım, kalıcı olarak kim silebilirki?
Ayrıca bir sorunum var benimlemi alakalı bilmiyorumnick'im le ilgili olabilirmi, değiştirilmiş mesaja bakmak istediğimde, ulaşmak istediğiniz yer kısıtlanmış yetkiliye bildirin şeklinde uyarı alıyorum.
http://www.maxicep.com/cop-kutusu/deneme-637863.html konuyu açan arkadaşın eklenti yetkisinin alınmasını ve daha önceleri p*roxy ve hand ler konularından dolayı uyarı verilmesi gerektiğini bildireyim arkadaşlar. Eklentiyi sildim, yetkisini alırsanız uyarısını vereyim.
Firefox 12, ana sayfadan güncellermisiniz.
.......................
..............
Yetkin olmadıgı için degistirilmis mesajları görmeye ondan o uyarıyı alıyorsun muhtemelen
Üyenin eklenti yetkisi alındı, sen de uyarısı verirsin .
Firefox 12 güncellendi
Atatürk e hakaret eden o üyeye gereken ceza zaten verilmis, hesabından baskasının yazması bizi ilgilendirmez açık bırakmasaydı. Hakaret bu, baska bişey olsa degerlendirip düşünelim de ... Ayrıca ibyz ile farklı kisiler olabilirler mantıklı geldi bilal adında bi adam ibyz diye nick almaz kendi zaten bilal diye almıs ancak bu mazeretler bizi ilgilendirmiyor o hakaret edilen nick açılmayacak, ibyz ise farklı nickle giris yapıldıgı için banlanmasın simdilik. amcaoglu olabilir gercekten
Verdigin link için ise (http://www.maxicep.com/cop-kutusu/duo-blue-black-premium-by-ab-2-636693.html) bu temanın yapımcı bir firması yada şahsı var ve avukatlarıma vericem son uyarı seklinde ihtar çekmis datacenter a, onlarda bana iletti bende kaldırdım. Uğraşmaya gerek bir konu olmadıgından. Ayrıca bu sekilde "by AB" Tarafından yapılan temalar vs varsa onları da çöpe alıver sen daha hakimsin.
diğer üyenin uyarısını veriyorum, ve diğer arkadaşından hesabı açılana kadar yeni aldığı üyelikle devam etmesini söylerim.
co admin denmiş ve o da tek sensin normalde isim geçmesini istemem zaten üyenin de yoneticilerin de adını göstermem ama co admin unvanı direk seni temsil ettiginden haklisin kusura bakma gercekten... Mustafa adının geçtiğini İnan farketmedim haklisin doğruco admin denmiş ve o da tek sensin normalde isim geçmesini istemem zaten üyenin de yoneticilerin de adını göstermem ama co admin unvanı direk seni temsil ettiginden haklisin kusura bakma gercekten...
Seni üzen 2 mevzu dısında bizi de üzen birsey olmadı bu oldukça sevindirici bunu da kabul ediyorum
Yoneticileri degelendirelim önümüzdeki hafta evet haklisin rütbe güncellemeleri olacak .
Estağfirullah dostum, sitem değil bir birmizi anlayalım istedim
anlayışın için sağol.[h=2]reşwan sana mı kaldı uyarı vermek ben s.c.k.n ya cevap yazdım akıllı ol demek hakaretse banlayınlan beni siteden zaten nickine uyuz oldum lan ZURNA[/h]
yada ne yapsam acaba
Profil bilgileri: fatih982 - MaxiCep.ComBenimle alakalı olduğundan kabul ediyorum özrü.kusura bakma reşwan evdeki sinirimi sana yansıttım tekrardan ban yemek istemem.daha önce zaten banlandım özür.