Yeni Adminden Sorular Eski Adminlerden Cevaplar | Yapılacak İşlemlerde Örnek Teşkil Edecek Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Silinmiş olmalı kalıcı olarak :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şikayet saatinde sadece ben vardım ama bakamadım, kalıcı olarak kim silebilirki?

Ayrıca bir sorunum var benimlemi alakalı bilmiyorum :hmmm nick'im le ilgili olabilirmi, değiştirilmiş mesaja bakmak istediğimde, ulaşmak istediğiniz yer kısıtlanmış yetkiliye bildirin şeklinde uyarı alıyorum.

http://www.maxicep.com/cop-kutusu/deneme-637863.html konuyu açan arkadaşın eklenti yetkisinin alınmasını ve daha önceleri p*roxy ve hand ler konularından dolayı uyarı verilmesi gerektiğini bildireyim arkadaşlar. Eklentiyi sildim, yetkisini alırsanız uyarısını vereyim.
Firefox 12, ana sayfadan güncellermisiniz.

---------- Eklendi @ 22:51:55 ---------- Yazıldı @ 21:56:40 ----------

BEN BİLAL, bilall07 profilinin kullanıcısıyım.
Profilim banlamışsın galiba, bi hakaretten dolayı fakat o hakareti ben yapmadım yemin ederim.arkadaşım benim bilgisayarımdan yapmış.benim hiçbir suçum yok. olan benim profilime oldu. lütfen yardım. profilimi yeniden aç.YARDIMLARINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.
Merhaba güzel kardeşim
ibyz adlı üye, 3 farklı nick ile giriş yaptı
bilal07 ile

beyler bişi dicem ben atatürkü sevmiyorum atatürk siçim ağzina mis gibi kuran arapça dilini dinsiz avrupa diline çevirdi ne güzel şimdi herkesin elinde kuran böyle sizin gibi gençler namazini kaçirmayan mutlu mesut yaşayan biri olurdunuz
hemen biliyom şimdi bak eee atatürk olmasaydi höle olurdu völe olurdu beyler atatürk bu ülkeyi tek başina kurtarmadi oda komutanlarin emrindeydi

bu şekilde yazışman oldu,

sonrada...

ibyz adlı üye girişiyle

atatürkun ebesini.. hepinizi belleyim...
gibi mesajlarla kendini yine belli ettin ve şimdi kalkıp başka biri girdi diyorsun, buna inanayımmı? :nono: asla.

Ayrıca başka birine üyeliğini vermekde yasak ve ceza gerekir.

seni anlıyorum. fakat şunları da bir gözden geçirmeni istiyorum.
1-ibyz kullanıcısı benim profilim değil. AMCAMIN OĞLUNUN. YANİ BENİM ADIM BİLAL YILMAZ. ONUN ADIDA İBRAHİM YILMAZ. yani benimki bilal diye ibyz nin benle alakası var zannetme.

2-ben hiç kimseye şifremi vermedim. biz amcamınoğluyla beraber maxicepte gezinirken ben 2 dakikalığına bir yere gitmiştim oda öyle hakaretler yazmış. yani ben banlanmasan benim haberim bile olmayacaktı öyle şeyler yazdığına.

SANA YEMİN EDERİM BENİM ibyz profiliyle bir alakam yok. SENİN O KENDİNİ BELLİ ETTİN DEDİĞİN KİŞİ ASLINDA BEN DEĞİL AMCAOĞLUMDUR. OLAN BENİM PROFİLE OLUYOR NE YAZIKKİ

KUSURA BAKMA ÇOK ÜSTÜNE GİDİYORUM FAKAT CFW YAPTIM.YAYINLAMAM GEREK.

http://www.maxicep.com/uyari-raporlari/bilall07-icin-uyari-hakaret-637674.html
Ne yapılıyor
?

Ozanım bu konuda ne için uyarı vardı dikkatimi çektide sakıncası yoksa sormak istedim.
http://www.maxicep.com/cop-kutusu/duo-blue-black-premium-by-ab-2-636693.html

Ozan

Ozan

Admin
Şikayet saatinde sadece ben vardım ama bakamadım, kalıcı olarak kim silebilirki?

Ayrıca bir sorunum var benimlemi alakalı bilmiyorum :hmmm nick'im le ilgili olabilirmi, değiştirilmiş mesaja bakmak istediğimde, ulaşmak istediğiniz yer kısıtlanmış yetkiliye bildirin şeklinde uyarı alıyorum.

http://www.maxicep.com/cop-kutusu/deneme-637863.html konuyu açan arkadaşın eklenti yetkisinin alınmasını ve daha önceleri p*roxy ve hand ler konularından dolayı uyarı verilmesi gerektiğini bildireyim arkadaşlar. Eklentiyi sildim, yetkisini alırsanız uyarısını vereyim.
Firefox 12, ana sayfadan güncellermisiniz.

.......................
..............
Yetkin olmadıgı için degistirilmis mesajları görmeye ondan o uyarıyı alıyorsun muhtemelen

Üyenin eklenti yetkisi alındı, sen de uyarısı verirsin .

Firefox 12 güncellendi

Atatürk e hakaret eden o üyeye gereken ceza zaten verilmis, hesabından baskasının yazması bizi ilgilendirmez açık bırakmasaydı. Hakaret bu, baska bişey olsa degerlendirip düşünelim de ... Ayrıca ibyz ile farklı kisiler olabilirler mantıklı geldi bilal adında bi adam ibyz diye nick almaz kendi zaten bilal diye almıs ancak bu mazeretler bizi ilgilendirmiyor o hakaret edilen nick açılmayacak, ibyz ise farklı nickle giris yapıldıgı için banlanmasın simdilik. amcaoglu olabilir gercekten

Verdigin link için ise (http://www.maxicep.com/cop-kutusu/duo-blue-black-premium-by-ab-2-636693.html) bu temanın yapımcı bir firması yada şahsı var ve avukatlarıma vericem son uyarı seklinde ihtar çekmis datacenter a, onlarda bana iletti bende kaldırdım. Uğraşmaya gerek bir konu olmadıgından. Ayrıca bu sekilde "by AB" Tarafından yapılan temalar vs varsa onları da çöpe alıver sen daha hakimsin.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yetkin olmadıgı için degistirilmis mesajları görmeye ondan o uyarıyı alıyorsun muhtemelen

Üyenin eklenti yetkisi alındı, sen de uyarısı verirsin .

Firefox 12 güncellendi

Atatürk e hakaret eden o üyeye gereken ceza zaten verilmis, hesabından baskasının yazması bizi ilgilendirmez açık bırakmasaydı. Hakaret bu, baska bişey olsa degerlendirip düşünelim de ... Ayrıca ibyz ile farklı kisiler olabilirler mantıklı geldi bilal adında bi adam ibyz diye nick almaz kendi zaten bilal diye almıs ancak bu mazeretler bizi ilgilendirmiyor o hakaret edilen nick açılmayacak, ibyz ise farklı nickle giris yapıldıgı için banlanmasın simdilik. amcaoglu olabilir gercekten

Verdigin link için ise (http://www.maxicep.com/cop-kutusu/duo-blue-black-premium-by-ab-2-636693.html) bu temanın yapımcı bir firması yada şahsı var ve avukatlarıma vericem son uyarı seklinde ihtar çekmis datacenter a, onlarda bana iletti bende kaldırdım. Uğraşmaya gerek bir konu olmadıgından. Ayrıca bu sekilde "by AB" Tarafından yapılan temalar vs varsa onları da çöpe alıver sen daha hakimsin.

Tamam temaları kontrol edeyim, açıklamalar için teşekkürler. Değiştirilmiş mesaj ları görme yetki ile alakalı değildir sanırım çünkü önceden görüyordum.
Kalıcı olarak silme işlemi bende aktif değil sanırım bu admin konumuna geldikten sonra göreceğim birşey :) diğer üyenin uyarısını veriyorum, ve diğer arkadaşından hesabı açılana kadar yeni aldığı üyelikle devam etmesini söylerim.

Ozan

Ozan

Admin
Mustafa adının geçtiğini İnan farketmedim haklisin doğru :) co admin denmiş ve o da tek sensin normalde isim geçmesini istemem zaten üyenin de yoneticilerin de adını göstermem ama co admin unvanı direk seni temsil ettiginden haklisin kusura bakma gercekten...

Seni üzen 2 mevzu dısında bizi de üzen birsey olmadı bu oldukça sevindirici bunu da kabul ediyorum

Yoneticileri degelendirelim önümüzdeki hafta evet haklisin rütbe güncellemeleri olacak .

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Mustafa adının geçtiğini İnan farketmedim haklisin doğru :) co admin denmiş ve o da tek sensin normalde isim geçmesini istemem zaten üyenin de yoneticilerin de adını göstermem ama co admin unvanı direk seni temsil ettiginden haklisin kusura bakma gercekten...

Seni üzen 2 mevzu dısında bizi de üzen birsey olmadı bu oldukça sevindirici bunu da kabul ediyorum

Yoneticileri degelendirelim önümüzdeki hafta evet haklisin rütbe güncellemeleri olacak .

:sarıl: Estağfirullah dostum, sitem değil bir birmizi anlayalım istedim :) anlayışın için sağol.

---------- Eklendi @ 22:16:39 ---------- Yazıldı @ 22:15:13 ----------

Bu arkadaşın uyarılarından biri süresiz olmuş. 1 yıldır girmiyorum cezam puanı silinmiştir diye geri geldim hala duruyor diye mesaj atmış bana. Profil bilgileri: J_JoKeR_R - MaxiCep.Com

Ozan

Ozan

Admin
Evet eskiden hiç süre belirtmiyorduk hep kalıyordu, şu an belli tabi.
Arkadasın o son uyarısını geri aldım geçti gitti kısacası :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[h=2]reşwan sana mı kaldı uyarı vermek ben s.c.k.n ya cevap yazdım akıllı ol demek hakaretse banlayınlan beni siteden zaten nickine uyuz oldum lan ZURNA[/h]

Nick'imi değiştirelimmi arkadaşlar? chavrash meselesine dönmesin. Bu zurnaya da ne yapıyorsanız artık :pro: yada ne yapsam acaba:ehe Profil bilgileri: fatih982 - MaxiCep.Com

Ozan

Ozan

Admin
Olabilir tercih senin degisim konusunda, Mustafa nicki boş ve müsait olsa güzel olur derdim ama dolu ve aktifmis. Onun dısında ilgili üyeye Uygunsuz konusma cezası verilmeli sana yazdıgından dolayı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şahsıma yapılan bir hakaretti kendisine uygun dille açıklama yaptım cevabını verdi hala aynı zihniyette devam edecekmi diye sınamak istedim ona göre ceza vereyim dedim.
kusura bakma reşwan evdeki sinirimi sana yansıttım tekrardan ban yemek istemem.daha önce zaten banlandım özür.
Benimle alakalı olduğundan kabul ediyorum özrü.

Nick konusunda sıkıntım yok aslında forumda tek nickli olmak güzel birşey fakat ilerde olurda ters birine geliriz laf eder hasanın meselesi gibi kürt türk ayrımına döner. Uygun bir nick bulursam değiştirelim sizinde tavsiyeniz olabilir.

Ozan

Ozan

Admin
Yani nickde bir sorun yok biz seni böyle tanıdık ve her zaman tanıdıgımız sekilde kalması güzel, ben zorunlu olarak yıllardır kullandıgım Negative nickini değiştirirken çok düşünmüştüm ve elbette ki sanalda herkes nickiyle tanındıgından biraz da eski günleri arşive almıs olduk çogu kisi bilmez ama yapmam gereken işi yine aynı kisi olarak yaptıgımdan benim için sorun olmadı.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamamdır Mustafa :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
imzada; bloğ linkleri için serbestlik varmı? Üyelik gerektiren forum sitesi değil.

Ozan

Ozan

Admin
Üyelik gerektiren siteler yasak
Üyelik gerektirsin gerektirmesin mobil içerikli tüm türkçe siteler yasak (Yabancı sitelere izin verilebilir üyelik gereksinimi yoksa)

Bloga baktıgımda mobil içerikli o yüzden yasak olmalı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir de en serbesti dahi olsa sağı solu reklamla doldurursa bu da gereksiz içerikten silinmesine yol açar.
Not olarak belirteyim dedim :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O ikili biraz sulucana :)

Bir kere yaptılar diye hadi ayağa kalkalım olmasın ama bir-iki üye şikayetinde tekrarlarlarsa bence özelden tatlı bir uyarı yapalım ikisine...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Mesaj - konu düzenleme yetkisi alınmış, sorun yoktur çokca editleme yapmış.
sfgnrl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt