Yeni Adminden Sorular Eski Adminlerden Cevaplar | Yapılacak İşlemlerde Örnek Teşkil Edecek Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Metin üye çalmak istese bizim onu banlamış olmamız yine durdurmaz. Daha önceki örnekler göz önünde bulundurulduğunda Metin'in banlanması yerinde olacaktır.

Banlamayıp onu kazanmaya çalışsak ne kazanırız diye düşünüyorum, Metin'in bu siteye hiç bir katkısı yok. Ancak Metin'in arkasından kaç üye onu takip eder bilemiyorum.

Ben kararsızım gördüğünüz gibi :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni üyelere yeni üyenin mesaj atması ile yüzbaşının atması ile albayın atması fark eder... Ben o nedenle bu adamları çok da içimizde barındırma taraftarı değilim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/futbol-bolumu-yorumlari-denetimde-727223.html Konuyu denetime aldım burda bile tartışma çıkarmışlar henüz incelemedim ceazi bir durum olabilir belim ağrıdı yarn akaşam bıraktım incelemeyi.
Öneri için çözüm yazmadım, sizinde fikirlerinizi alayım dedim zira bu konuyu sürekli gündeme getirdiğimiz oldu, cevabımı ona göre belirteyim konuya, yada vaktiniz varsa sizde yazabilirsiniz.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu daha önce dile getirildi ancak Ozan üyeleri forum içinde kısıtlayamayız cevabını vermişti diye hatırlıyorum. Sıcak bakılmadı yani.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adam illa yazacaksa sahte üyelik alır karşı takımın taraftarı gibi gene yazar. Yeni üyedir, girer gene yazar.
Sil sil sil, ceza ver ver ver biz uğraşırız.
Üstelik amacını aşar zira daha fazla adam ceza alır. Zira biz mesajı görene kadar orada tartışma olmuş, söylenecek sözler söylenmiş olur :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Metinden gelen cevap
Metin' Alıntı:
Merhaba abi :)

Yakın zamanda TitiandM isimli üyeden öğrendim bu siteyi, beni oraya davet etti. Ben de kıramadım. Hevesim de vardı yöneticiliğe :)

Birkaç paylaşım yaptıktan sonra siteye bir daha girmedim zaten. Zevkli değil kimsenin olmadığı bir sitede mod olmak.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
deneme

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Limsanbo
Bu arkadaş imza eklerken sıkıntı yaşıyormuş ekleme yaparken hata alıyor ve ekleyemiyor.
Ben metin eklerken sorun yok ama kendisi resim eklerken sorun yaşadığını ifade ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Limsanbo
Bu arkadaş imza eklerken sıkıntı yaşıyormuş ekleme yaparken hata alıyor ve ekleyemiyor.
Ben metin eklerken sorun yok ama kendisi resim eklerken sorun yaşadığını ifade ediyor.

İmage share dan link eklemesi lazım file sharedan değil baktım imzasına hotfile yüklemiş dilerseniz hallederim mustafa ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamamdır :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bende kontrol ettim ve açıkladım kendisine hepsini öyle yapmıştı, mp3 işini halletimde imzasına ne eklediğini bilmediğim için buraya belirttim bizden biri biliyordur diye.
Tamamdır abi sende gerekli açıklamayı yaptıysan sorun yok üye bilinçlenmiştir artık.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşlar beni bu yetkiye uygun gördünüz ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz bunun için öncelikle sonsuz teşekkürler.Ancak şu unutulmamalıdırki bazen hepimizi insanız ve farklı düşünebiliriz.Bu konuyu açmamın amacı bir tek üyede de olsa benim için önem arz etmektedir.Sizler forum yönetme konusunda tecrübeli insanlarsınız.(en azından ben bir tek yerde yöneticilik yaptım oda bu kadar yoğun ve aktif bir site değildi:) Elimden geldiğince alemci_09 isimli üyeye özelden ve konusunda yardımcı olmaya çalıştım.Ama taki bana ve Reşwana sarfettiği bir sözden dolayı insiyatifimi kullandım ve gereğini yaptım.Burada bir hatamı yada kusurumu görürseniz beni bilgilendiriseniz sevinirim.

Saygılarımla

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sıkıntılı bir durum yoktur abi, üye fazlasıyla hakketti banı.
Bizler öncelikle üyeyi özelden ikaz ederiz, üye hatasını anlayıp bir daha yapmasın diye, fakat üye bu ikazı kaale almayıp kendi bildiğini okuyorsa, yönetime çamur atıyor, lafını bilmeden konuşuyor, üyelere sataşıyor, aşırı gereksizliğe giriyorsa.. yaptığı her hata için uyarı veririz ve ceza puanı dolunca süresiz banlanır.
Bu arkadaş bunların hepsini birden yapınca haliyle süresiz banı hak etmiş duruma geldi ve sende gerekeni yaptın.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler mustafa acıyorum bu çocuklara pmden okadar uyardım ama dinlemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt