Yeni Adminden Sorular Eski Adminlerden Cevaplar | Yapılacak İşlemlerde Örnek Teşkil Edecek Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[h=2][/h] " Tehlike "

[h=2]İyi akşamlar abi..[/h] İyi akşamlar abi Notebook bölümünde moderatör eksik eski konuları hortlatıyorlar ben notebooklardan çok iyi anlarım 10 konudan 8 inde mesajım vardır.Moderatör olabiliryim? :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O çocuk uslanmaz yahu...
Uyarılarına baksana...
Yönetici olmak sadece konudan anlamak değil, yönetmekten anlamak gerek...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
O çocuk uslanmaz yahu...
Uyarılarına baksana...
Yönetici olmak sadece konudan anlamak değil, yönetmekten anlamak gerek...
Aynen yönetmek önemli. Anlayan biri olarak yeterince notebook konularına bakıyor yardım ediyor zaten bunun içinde yönetici olması gerekmez.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Geçenlerde bot dahi olsa asla silmeyiz demiştin ya dostum, bu bot aotokqoy Misafir olarak görünüyor var ama yok.
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/forumun-yas-ortalamasi-6-614222.html#post4506653

----------Eklendi @ 23:32:34 ---------- Yazıldı @ 22:55:46 ----------

Üye; http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nokia-e5-fabrka-ayarlari-620486.html bu akşam açtığı gibi kendini banlamış yanlışlıklamı yapmıştır? onaylanmadan direk banlanıyormu? eğer öyleyse geri açalımmı?
Daha önce kendimi banlamadığım için bilmiyorum arkadaşlar.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu elemanı
aotokqoy ben de görmüştüm...
Neden öyle görünüyor Ozan'a sormak lazım. Ben üyeyi silmem zira asla...

Diğer konuya gelince.
Neden açalım? Sana bir talepte mi bulundu?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Diğer konuya gelince.
Neden açalım? Sana bir talepte mi bulundu?
Yok bi talepde bulunmadı sadece olayın akışına baktım konuyu açar açmaz banlanmış bi yanlışlık yapıp kendi isteği ile uzaklaşmış diye düşündüm, hani açmak gerekirmi diye sordum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Üyelik almış sonra silinmiş, Reşwan yanlıslıkla silmişti mesela geçenlerde bir üyeyi sanırım o bu.

Üye silimi sitemizde olmadıgı için garip geliyor haliyle bu durumlar

:dry: Halen nasıl sildiğimi öğrenemedim yahu.. aotokqoy bu boot mesajını sonra gördüm mert şikayet etti sildim mesajı, üyeye bakayım dedim sistem hatası verdi. Ata'nın hatırlatmasından sonra olmuş bir durum.
Evet dostum, bir üye (yabancı reklam açan) banlanmak yerine silinmişti, 2 gün önce gördüm...
O nedenle hatırlattım.

Ne hata ederse etsin, ne talep ederse etsin, en fazla banlayabiliriz.
Bi karışıklık var yanlışlıkla silmiş olsaydım aotokqoy 23'ne mesaj yazamazdı. :hmmm ata ayın 16'sın da hatırlattı.

Ozan

Ozan

Admin
Üye silindiği için öyle görünüyor silinmiş demekki bir sekilde, ben asla silmem Ata da silmedigine göre yanlıslıkla Mustafa sildi herhalde

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Üye silindiği için öyle görünüyor silinmiş demekki bir sekilde, ben asla silmem Ata da silmedigine göre yanlıslıkla Mustafa sildi herhalde

Doğrudur ozanım benimde demek istediğim şu; yanlışlıkla dahi silinmiş olsa nasıl olduğudur.? aynı hatayı tekrar yapmamak için ve nasıl yapıldığına dair fikrim olmadığı için dile getiriyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her iddiayı kabul edemeyiz.
Bir kurallarımızı uygulamakla mükellefiz.

Yani,
konu ile alakalı olmayan mesajları bu gerekçeyle siliyoruz. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum buna artık rahatlıkla tek başına karar verebilecek düzeydesin.
Eğer arkadaş neyi nereye nasıl açacağına ve foruma hâkim birisi ise, hiç düşünmeden verebilirsin.

Ama burada şu önemli, arkadaşın haberi olsun.
Yani dosya ekleme yetkisi verilirken sen kendisine bunu bir öm ile bildir. Yani yararlı ve aktif paylaşımları, bilgisi vs... için ona bu yetkiyi vermeyi uygun görmüş olalım.
Hani herkese vermediğimizi, değerli üyelerimize verdiğimizi bilsin :)

Ozan

Ozan

Admin
Mustafa

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kce-s60v5-icin-ozel-6-597288.html#post4538871

Bu linkte, Mesut Aktaş sadece bir smiley göndermiş diye, "Konu ile alakasız" adı altında mesajını silmenden rahatsız olmus ve haklı. Üstteki elemanın (medjai001) mesajını silme sebebin konu ile alakasız dogru ancak Mesut Aktaş ın mesajını silme nedenin de o mesajı alıntı yaparak smiley göndermesi yani katılması. Onu direkt üstteki mesajla baglantılı seklinde bir sebeple silmen daha yararlı olacak, adam smileyin neresi konuyla alakasız diyor bana

Ayrıca üye bu smileyden dolayı 3 uyarı puanı aldıgını söylüyor, baktım 3 uyarı puanı vermişsin ama bunla mı alakalı tam çözemedim ? Eğer bunla alakalı ise oldukça gereksiz bir uyarı olmuş yine.

Daha önce de dedigim gibi mümkün oldugunca uyarı, ceza ve banlardan kaçınılmalı. Aynı davranısı tekrar edeceklere veya gerçekten gereksiz konustuysa birine harsı haafif hakaret ettiyse vs. direkt ceza vermeliyiz. Burada verdigin 3 uyarı puanı umarım ya yanlıslıkladır ya da sadece bu :oke: smileyini gönderdigi için degildir.

İlla uyarı puanı verecek olsak medjai001 e verilirdi bakıyorum onda uyarı puanı yok ? Kaldı ki medjai001 e bile uyarı puanı vermemen gerek o yorumdan dolayı sadece mesajı silmen yeterli, böyle saçma yorumlara birkaç defa daha tekrarlarsa uyarı verirsin işte o zaman

Mümkün oldukça mesajlara ve konulara müdehale, daha sonra üyelere müdehale adımını uygulamalısın.
Üyeler bu sekilde gereksiz alınganlıklar yapıp sogur gider.
Veya yapılan yanlıs uyarı / ban kararları ile de dogurlar geri alsak bile sonra ..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Anlıyorum ozan ortada yanlış anlaşılacak bir durum oluşmasın.

Başka sitelerden kopyalanıp yapıştırılan konular" hakkında ya yazmıştım, uygulamasının peşine düşen bir üye var nasıl yapalım diye sormuştum işte bu üye mesut peki ne yapıyor neden uyarı aldı sorusunun cevabını anlatayım dostum.
Cep team dan paylaştıkları çeviri yaptıkları uygulamaları üyelerin düzenleyerek paylaştıklarını idda ederek, kendilerine ait uygulamaları takip ederek açılan her konuya, hatta kendilerine ait olup olmadığı şüphesi ile yaklaştıkları konulara bile konu sahibini küçük düşürücü açtığı konuyu pişman ettirici tıpkı nur'un dediği gibi bezdirici yorumlarda bulunarak üyeleri rahatsız eden yaklaşımlarda bulunuyordu.

Hahahaha :D
Neyse Konuya Alıntıdır Yazılmış En Azından :oke:
Bu; bana göre konu ile alakasız dır bu konuda yanlış yapmadığımı düşünüyorum.
Doğru diyorsun alıntı yapılan mesaj için silerken ayrı bir açıklama yapmam gerekirdi (buna dikkat ederim) fakat bir smiley için alakasız olduğunu kendiside iyi biliyor, maksatları belli.

Bu Dosyanın İçerisinde de Konunun Gerçek Sahibi Ve Adresi Mevcuttur..
Sensation a ait bir konu içinde eklenti vererek metin belgesi txt dosyası içinde cep team linki ve kime ait olduğunu göstermeye çalışmış. Halbuki konu ingilizce türkçede değil, sadece çok benziyor ama tüm internet aleminde yokda sadece kendilerinde varmış gibi birde reklam ve link koyuyor. Sırf (reklam) için bile banlayabilirdim yapmadım eski üyedir dedim.

hasane51

sadece o konudan alıntı yaptım siteyi söylemiyim sen iyi biliyorsun

Bu arada oradan hiç dosya çalıp da burada paylaşmadım

----------Eklendi @ 22:30:30 ---------- Yazıldı @ 22:28:01 ----------

benim paylaştığım efekt oradaki resimler değil indir bi bak anlarsın

Ben Sana Dosya Aldın Dedim Mi ?
Dosya Paylaştın Dedim Mi ?
Resimler Aynı Konu İçeriği Aynı...
---------------------------------

Aldığın Sitede Seni İzledim Çok Güzel Konu Çalıyorsun.
---------------------------------------
Bana Hangi Programlar İle Yaptığını Anlatsana.. ???
-------------------------------------------------
Sende Türkçe Çeviriden Ayarlama Yapmışsın Anlaşılan.. Birde Exe Düzenleme Yapsanız Tam Düzenleme Yapacaksınız Ama Bilmiyorsunuz Tabiki..
--------------------------------------
Bizim Çevirinin Üzerinde Oynama Yapmışsın Belliki(İnceledim)..
Birde İyi Geldi Baya Güldürdün Sağol.. :d:
Sadce Güldürdüğün İçin Yoksa Ben Senin Gibilere(Emek Hırsızlarına) Çok Daha Özel Şeyler...
----------------------------------------------------
Türkçe Çeviri İçin Teşekkürler Ene49(Enver) Abim..
----------------------------------
Türkçeleştirme Yapan Corpse(Mehmet) Abime Teşekkürler..

----------Eklendi @ 18:06:46 ---------- Yazıldı @ 17:45:47 ----------

Geçti Borun Pazarı Yazsanda Faydasız Banlandın..
------------------------------------------------
Türkçe Yapan Kişinin Adı Nedir ?
Ne Kadar Gülünçsünüz..
Neden Silindiğini Söyleyim Hem Bizden Almışsın Hemde Nette İlk Diye Millete Yutturmaya Çalışıyorsun :) Sana O Kadar Güldük Ki Site Olarak Dün Karnımıza Ağrı Girdi..
Bizim Reklamımızı Yapıyorsun.....
Maşallah Arkadaşım Her Tarafa Konu Açıyorsun.. Site Botu Musun Nesin Bilmem Ama Diğer Tarafa Konu Açamazsın Bundan Sonra..!
Bizim takımın çalışması dikkat et burda ban yeme :)
Çevirisi size mi ait ?

Kendisine bu yaklaşımlarından vazgeçmesini konu ile alakasız yorumlarda bulunmamasını söyledim devam etti.
Bunların hepsini birleştirecek olursak hak etmiştir diyorum ve onun içinde profil uyarısını en hafif uygunsuz konuşma olarak verdim.
Şimdide yetmedi "medjai001" getirdi özelden anlat anlat anlamıyorlar. Olacak gibi değildi ve kendilerine söylediğim son sözlerim üyelerin paylaşmış olukları konulara bu denli yaklaşımlar yapmadan üye ile irtibata geçip alıntıdır yazmasını isteyin kendisinden dedim.

Olayın seyri bunlardan ibaret ozanım :)

Ozan

Ozan

Admin
Yazdığı şeylerden ve genel davranıs ihlallerinden sonra uygunsuz konusma az bile olmus ama yerinde vermemiz gereken uyarı bu, devamında ise tekrar uyarı verirsin, devam ettikçe uyarısı artacağı için zaten otomatik olarak banlanacaktır, günah bizden gitmis olacak

Diğer üye de taskınlık çıkarma amacında belli o da aynı sekilde devam ediyorsa baska yerlerde ona da uyarı puanı verilmesinden yanayım

Bir de adam sadece bir smileyden uygunsuz konusma uyarısı yedim diye kendini acındırıyor :nono:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan'ın anladığı kadarıyla dediği doğru ve bunu pek çok kereler söyledik, olabildiğince uyarıda, yasaklamalarda geniş davranıyoruz diye.
Ancak Mustafa'nın anlattığına bakılacak olursa bu eleman ceza puanını hak ederek almış.

Mustafa senin de uyarıda yasaklamada olabildiğince kısıtlı davrandığını görmek güzel :)

Bu cep team yandaşları gerçekten de çok can sıkıcılar. Sürekli olarak aynı konuda, bıkmadan usanmadan konuyla ilgisiz olarak yorumlarda bulunuyorlar...
Ve ne yazık ki kendi reklamlarını yapıyorlar bir şekilde :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ozan'ın anladığı kadarıyla dediği doğru ve bunu pek çok kereler söyledik, olabildiğince uyarıda, yasaklamalarda geniş davranıyoruz diye.
Ancak Mustafa'nın anlattığına bakılacak olursa bu eleman ceza puanını hak ederek almış.

Mustafa senin de uyarıda yasaklamada olabildiğince kısıtlı davrandığını görmek güzel :)

Bu cep team yandaşları gerçekten de çok can sıkıcılar. Sürekli olarak aynı konuda, bıkmadan usanmadan konuyla ilgisiz olarak yorumlarda bulunuyorlar...
Ve ne yazık ki kendi reklamlarını yapıyorlar bir şekilde :hmmm

Bu konuda artık dikkatli davranıyorum :oke: yinede yanlış birşeyler yapmış olabilirim düşüncesinden yaptığım uyarılara uyarı sebeplerini ekliyorum arada bakarsınız diye.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de senin yerinde iken yaptığım her bir işlemi önce şikayet ediyor sonra da kendim cevaplayarak gidiyordum kontrol edilmek istenebilir diye :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt