Yeni Adminden Sorular Eski Adminlerden Cevaplar | Yapılacak İşlemlerde Örnek Teşkil Edecek Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Konuyu takip ediyorum ve özelden Mustafa ile de görüştük, Ata nın da dedigi gibi normal şartlarda üye kötüye veya çıkarına kullanmadıkça (tesekkur kasmak, kendini oylamak, dalga geçmek vs. gibi) birden fazla üyelikle sorunumuz yok ancak cezalı üyelerin durumunda, üye yeni nick alarak sitede aktiflik saglayamaz. Tespit edildiginde banlanması gerekir çünkü biz cezayı nicke degil,nicki kullanan şahsa veriyoruz, a nicki ile giderse b nicki ile de aramıza katılamaz.

Tabi bunun tespiti için Ata nın da dedigi gibi aynı pc den girenler forumu yada ip adresi tek ve saglam kıstaslar olmayabiliyor. Tamamen üyenin davranıs, kisisel bilgi ve hareketleri aynı pc den girenler veya ip ile dogrulanıyorsa veya kendisi itiraf etmisse onaylanmıs oluyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eyvallah arkadaşlar bu durum tamamen anlaşılmıştır.
Daha önceleri, bende yanlış değerlendirmelere sebep olmuştu, bu konu hakkında kesin bir konuşma bulamadığım için sormadımda nasip bugüneymiş, elinize sağlık.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şikayeti incelediğim ama acil işimin çıkması dolayısıyla pc'nin başından kalktığım bir durum oldu.
Sonrasında şikayetle başka bir arkadaş ilgilenmişti.

Ben de biraz üstüne beyin jimnastiği yapmak istedim.
http://www.maxicep.com/cop-kutusu/spam-ve-tartisma-mesajlari-2-682092.html
Mesajlar burada.

Sitemizde yaşça küçük (özellikle 18 altı) üyelere davranış biçimi konusunda biraz sıkıntı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu durum toplumumuzda var, siteye de yansıyor. (liseli-ilkokullu tabirleri vs...)
Burada da 13 yaşındaki bir üye sen neden burnunu sokuyorsun demiş ve sonrasında şikayet edilmiş.
Erol da çocuğa 3 uyarı puanı vermiş. Başka ceza alan olmamış.

Sormak istediğim burada üyeye uyarı puanı verilmeli mi verilmemeli mi. Öte yandan diğer mesajlara bakıldığında bu üyeye ceza puanı veriliyorsa başka bir üyeye de verilmesi gerekir mi gerekmez mi?..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ceza almalarına sebep olan mesajlar ilk sayfadaki ilk iki post.

http://www.maxicep.com/cop-kutusu/spam-ve-tartisma-mesajlari-682092.html

DaNq3rB0y ve Joker. nickli üyelerimiz, sinanorta'nın yardım etme isteğiyle dalga geçmeleri ve bu durumu "lan" "lun" tarzı konuşma şekliyle ifade etmeleri nedeniyle uygunsuz konuşmaktan ceza aldılar. Bana göre konuda ceza verilecek başka bir üye yada durum yoktur.

:
Olay bitmiştir sayenizde yüzbaşı oldum hepinize teşekkürler :)

Mesajı üzerine beyin jimnastiği yaparsak bir ihtimal çok sayıda saçma ve gereksiz mesaj yazdığı kararını alabiliriz :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Joker ve furkan emekli karşılıklı olarak küçük düşürücü alaycı uygunsuz konuşma dalaşına girmişler.
DaNq3rB0y gereksiz bir mesaj ile başlangıcı yapmış ama konuya daha uğramamış sürdürmemiş, onun için sözlü uyarı yeterli olurdu.
Furkan emekli tatlı dille uyarmış fakat tartışmanın başını asıl joker çekiyor ve furkanı da bu işin içine sürükleyip konuyu dağıtmışlar.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sen :D Bunun hakkında bir şikayet vardı, ilk üyeliği sen banladığın için şikayeti sana devretmiştim. Hikayeyi sen biliyorsun.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açalım şu kızın önünü de rahat edelim :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Açtım ya deli etti iki gündür :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Herkeste mi oluyor istisnai bir durum mu onu anlamadım ? Zira ayarlara göre birlestirmesi lazım, araya bir baska mesaj girmis de sonradan silinmis olabilir mi diyecegim ama zaman çok yakın o da degil :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sorunla ben de zaman zaman karşılaşıyorum ve nedenini bilmiyorum.
Sanırım bazı mobil programlar sayesinde yapabiliyorlar.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Evet mobilden yazılan mesajlar birleşmiyor, PC'den girenlerde sorun yok. Bunu daha önce de dile getirmişti moderatör arkadaşlar.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu çaldığı garanti ise (konu açılış saatleri vs...);
şuuut vetopağlardagooool olayına girelim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eh konu çalan üye de çalar... Orada modsa burada işi yok bence...
Erol sen de fikrini yaz istersen?..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bilmiyorum ben kararsızım o yüzden yazmadım. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım açıkçası o yüzden aceleci karar alıp pişman olmayalım. Metin'i banlamak onu tamamen Muhammed'in kucağına vermek olur.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıkçası şu güne kadar Muhammed ile öyle veya böyle iş yapmış hiçbir üye güvenimizi tekrar kazanamadı. Hele ki orada mod. olmuş birisi.
Her ne kadar yasaklamamız buradan konu çalmasına bir engel teşkil etmeyecek olsa dahi bu hırsızlığının en azından cezasız kalmamış olması sonucunu sağlayacaktır diye düşünüyorum... :hmmm
Öte yandan buradaki üyeliği sayesinde oluşturacağı üye portföyünü peyderpey diğer siteye çekme olasılığı da pek göz ardı edilemez gibi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt