alpmurat
Üye
Arkadaşlar şunu bilmeliyiz ki PNHT v52'ye uyarlamadan bende bu fwyi v52'ye uyarlayamam. Çoğu insan v51'e uyarlayan v52'yede uyarlar mantığı içinde. Ama öyle değil. Öyle olsaydı PNHT çoktan v52 için c6v20'yi çıkarırdı. Onlar 30 kişilik ekip ben ise arada bir yardım istediğim 2 kişi ile birlikteyim. 30 kişilik ekip daha c6'yı v52'ye entegre edemiyorsa benden entegre etmemi beklemeyin. Kaldı ki ben sistem ayarlarını düzenlerim. 5800'a c6 fwsini entegre etmek PNHT'nin işidir. Onlar entegre edecek ki bende onların fwsine hard mod uygulayabileyim.
Lütfen bu yazıyı okuyanlar okumayanlara anlatsın. Eğer böyle bir soru gelirse lütfen siz cevaplayın. Cevap basit: "PNHT v52'ye c6'yı entegre etmeden MegaloManiaX'da v52'ye MegaloManiaX v3'ü uygulayamaz."
hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten emeğinize saygı duyuyorum. Allah tüm işlerinizde yolunuz acık etsin gerçekten büyük emek harcanan bir şey.iyi geceler iyi çalışmalar dilerim.
Bu arada Bu T9 nasıl şimdi? Türkçe port edilmiş C6 T9 umu yoksa V51 T9u mu? Kuruyorum gerçi şu anda Fw yi ama merak ettim çok fena.